Senin yerinde olsaydım bu olaylar beni hırslandırırdı..
Bu konularda biraz bencilce davranmalısın.Kendini düşün bence. Kafanı toparlayıp , sınavına odaklan..
evet yasadıklarımın iandına egitimimi tamamlamak kendi ayaklarımın üzerinde durmk mutlu olmak istiyorum ama olmuyor yapamıyorum
ben 18 yaşındayım lise son sınıftayım malum sınava girecegim ama hiç ders çalışamıyorum olmuyor kafam çok dagınık motive olamıyorum eski sevgilerimle ilgili sorunlarım var canımı sıkıyorum sürekli ve saunda hala aşık oldugum insan evli sonradan ögrendim 4 ay sonra ögrendim ayrıldım çok zor oldu butun psikolojım dagıldı hem kandırılmayı yediremiyroum hemde hala ona aşık oldugum için kendime lanet okuyorum.üstüne üstük bu durumda ne ders çalışabiliyorum en saglıgıma dıkkat edebiliyorum sizce napmalıyım bu durumu nasıl atlatmalıyım neden insanlara bu kadar cabuk güveniyorum bu kdr çok deger veriyorum ki ya bu erkekler ne kötü neden ben oan ne yaptımda beni bu hale getrdi hayatıma girdi. off off ablalarım yardım edin bana lütfen
Yaparsın yaparsın..
Yeter ki iste..
Hayat maalesef bizlere erken,geç zamansız iyi ya da kötü sürprizler yapıyor. Senin talihsizliğin, sınav döneminde yani bu kadar hassas olduğun bir dönemde bu tip sorunlarla başa çıkmak zorunda bırakılman. Ben de sınava hazırlanıyorum, sana diyebileceğim tek şey şu, hayatımız kırgınlıklarla dolu olsa da, daha iyi bi hayat için önümüzde 1.5 ay var, elinden geleni yap. Çalış,test çöz. Hırslan. telefon mu?o da ne. kır ve at. kitap oku,ygs türkçede işine yarayacak. istediğin bölümün mezuniyet videolarını izle, üniversiteleri araştır. seninde bir hayatın olacak, kendi evin olacak. kendini o evin içinde gör. hayal kur ve hırslan! ardından başar.
ben 18 yaşındayım lise son sınıftayım malum sınava girecegim ama hiç ders çalışamıyorum olmuyor kafam çok dagınık motive olamıyorum eski sevgilerimle ilgili sorunlarım var canımı sıkıyorum sürekli ve saunda hala aşık oldugum insan evli sonradan ögrendim 4 ay sonra ögrendim ayrıldım çok zor oldu butun psikolojım dagıldı hem kandırılmayı yediremiyroum hemde hala ona aşık oldugum için kendime lanet okuyorum.üstüne üstük bu durumda ne ders çalışabiliyorum en saglıgıma dıkkat edebiliyorum sizce napmalıyım bu durumu nasıl atlatmalıyım neden insanlara bu kadar cabuk güveniyorum bu kdr çok deger veriyorum ki ya bu erkekler ne kötü neden ben oan ne yaptımda beni bu hale getrdi hayatıma girdi. off off ablalarım yardım edin bana lütfen
Eski sevgililerinle sorunlarin var,kac tane pardon.
Ve daha 18 yasinda evli adamla birlikteydin,ogrendin ayrildin,hala o evli olan adama asiksin?
Pes vallahi. 30 yasini dusunemiyorum_>
Ailelerde bizim cocuklarimiz okuyor bir sey olacaklar diye bekliyorlar.
Semra hanim bosa dememis demek
daldan dala©daldan dala :)[/Qu
ben eleştirilmel için bu konuyu açmadım bana destek olup yol göstrecek insanlarla konusşamk için açtım lütfen ztn benim canımın sıkıntısı yetiyor bdie byle cevaplaral daha çok moralimin bozulmasını istemiyorum.anlayın beni şimdiden tşkr ederm
ne güzel anlattın ve ben zaten çok duygusal ve hassas bri yapıdayım o eski sevgilimle olan seyler beni çok sarstı kabullenemiyorum daha nasıl olr diyorum canımı sıkıyor bu durum her dk dusunuyorum tam kıabi alıyorum bir kaç soru çözüyorum aklıma geliyor aglamklı oluyorum sonra soruları on kez okusamda analmıyroum bırakıyorum bdne gidip yatıyorum saatlerce uyuyorum
1 saat önce senin yaşlarda bi kızla konuşma fırsatım oldu. O gittiğinden beri de gözümün yaşı dinmedi. Eminim tek derdinin sevgili olmasını isterdi. Ama o annesinin kanser olduğuna mı üzülsün, evlerini boşaltmak zorunda olmalarına mı yoksa bu maddi zorluklar yüzünden üniversiteye gidemeyecek olmasına mı? karar verememiş. Biz de hıçkıra hıçkıra ağladık hepsine.
Ve daha 18 yasinda evli adamla birlikteydin,ogrendin ayrildin,hala o evli olan adama asiksin?
daldan dala©daldan dala :)
Herkesin sorunu kendi dünyasına göredir, ama Allah kimseye kaldıramıcağı dert vermezmiş. Şimdi git bi duş al, odanı topla, kitaplarını düzenle, ama bunlardan önce gerçekten o vidyoları izle. Kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadın olduğunda, tüm bunlar daha kolay geçecek. Sana sorunları yok say demiyorum ama ertele. Bak az kaldı, bitiyor. Bu sene olmazsa diye düşünme, olmazsa,seneye olur ama bu sene olabilir. İstediğin şey için çabalarsan,kendini bi tek o şeye odaklarsan olabilir. İnsan, kendi duygularına hakim olabilen bi varlıktır. Kendini şartla..
sen daha çocuk olduğun kanıyorsun.. saf ve temizsin...bu yüzden herkesi kendin gibi sanıyorsun..bekarlardan fayda gelmiyor bırak evli erkeği..boş ver herşeye sen daha çocuksun çabuk unutursun..hem sen bunu aşk zannediyorsun..sadece etkilenmişsin ..adam seni baştan çıkarmayı başarmış,o kadar..evli erkeğe güven olmaz..seni çıtır bulmuş ,yiyecek..derslerine ver kafanı..bir dahada aşkmış sevgiliymiş edinme..bunlar hikaye işler
evet çok haklısın kimse kaldıramyacagı yükle denenmez ben zaten onun aşkından dolayı üzülmüyorum ben nasıl o kdr aptal olabildigime yanıyorum oyel güzel rol yapmış ki daha aklım almıyor kendimi kullanılmış aptal yerien konmuş gibi hissediyorum o beni mahvediyor yoksa allah belasını versn ondan daha iyi birisi elbet çıkacak karsıma ama aptallıgıma yanıyorum
Hanimefendi bizler neden boyle degildik 18 yaslarimizda?18 yaşında bir genç kıza yaklaşımınız ne kadar hoş
bu yaşlardaki gençlere yıkıcı değil yapıcı yaklaşmak lazım
daldan dala©daldan dala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?