ilişki çok yeni erken strese girmissin seviyorsan devam et belki harika bi adam ve bunları dert etmene gerek kalmicak is ciddilesmeden baktın sorunları halledecek biri değil sonlandırirsin daha birbirinizi tanımadan sen aileleri evlendirdin bile kafanda
Şimdi benim üç yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var. İyiyiz biz güzel anlaşıyoruz. Fakat ailelerin yaşantısı çok çok farklı. Babası yıllar önce bırakmış maddi durumları kötü annesinin psikolojisi bozuk. Benim ailem de tam tersi kendi halinde mutlu maddi durumu iyi bir aile. Tamam ben onu seviyorum ama bu farklılıklar ilerde ne gibi sorunlar doğurur. Bide herkes maddi durumlarını biliyor işte aşkla karın doymaz diyor büyüklerim. Bi yanım bu kadar insan yanılıyor olamaz bir ömür ağlıyacağına bir iki gün ağla diyor. Diğer yanımda onun hayatındaki en normal şey sensin diyor vicdan azabı çekiyorum. Napim ben şimdi bana deneyimlerinizle fikir verin. Çok ihtiyacım var
Babası yıllar önce bırakmış maddi durumları kötü annesinin psikolojisi bozuk. Benim ailem de tam tersi kendi halinde mutlu maddi durumu iyi bir aile
Siz kafada bitirmişsiniz zaten, biraz fazlaca para endeksli gördüm sizi. evet pek tabi haklısınız para olmadan olmuyor bazı şeyler ama eşten fazla kazanacağınız paraya stres oluyorsanız olmaz bu birliktelik gibi geliyor bana.ben belki onun iki katı kazanacağım nasıl olacak
İnanın para peşinde olduğum yok. . Sadece çevremdeki evli olan tüm genç olsun orta yaşlı olsun tüm büyüklerim evlilik için paranın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Şuan para yemin ederim umrumda değil. Ama karşıma bir insan bile çıkmadı seviyorsan maddi durum önemli değil diyen. Yani cahillik yapmak istemiyorum açıkçası. Sonuçta hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim. Mantıkla hareket etmek daha doğru olmaz mı ?Siz kafada bitirmişsiniz zaten, biraz fazlaca para endeksli gördüm sizi. evet pek tabi haklısınız para olmadan olmuyor bazı şeyler ama eşten fazla kazanacağınız paraya stres oluyorsanız olmaz bu birliktelik gibi geliyor bana.
Para peşinde olmadığınız belli zaten sadece bunu çok takıyorsunuz durumlarının yetersiz olmasını ve ileride sizin daha çok kazanacağınızı. Kimine göre bu faktörler çok önemli değil, kimine göre daha önemli. aksi durumda durumu iyi olmayan kimse evlenemezdi değilmi, Sizin bu faktörü ciddiye aldığınızı düşündüğüm için olmaz gibi geldi. Ha haklı mısınız evet bu faktörü de düşünmek lazım tabiki.İnanın para peşinde olduğum yok. . Sadece çevremdeki evli olan tüm genç olsun orta yaşlı olsun tüm büyüklerim evlilik için paranın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Şuan para yemin ederim umrumda değil. Ama karşıma bir insan bile çıkmadı seviyorsan maddi durum önemli değil diyen. Yani cahillik yapmak istemiyorum açıkçası. Sonuçta hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim. Mantıkla hareket etmek daha doğru olmaz mı ?