Abladan elti olur mu?

Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Kardeşimle pek anlaşamayız ama yine de eltim olmasını çok isterdim. Yabancı biri olmasındanda daha iyi bence. Birbirimizr nazımız geliyor birbirimizi öldürecek kadar kızıp kavga bile etsek kinimiz yok az sonra el ele alışverişe gideriz. Ama yabancı biriyle aynısı olmaz. Bence çok güzel :)

Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Benim tanidigim var iki kiz kardes birbirine elti oldu buyugu hep kardesini ezdi kaynanasini kardesine bakitiyo ve kadin pskolojik olarak cokuk durumda. Ablam oldgu halde bana yardmci olmuyo diyo elti herturlu eltiligi yapiyo yani bence bosuna kardesle dusman olmaya gitmeye gerek yok :)

Bizim apartmanda ikiziyle elti olan iki kadin oturuyordu. Isin garip yani çocukları digerinin cocuklarina zerre benzemiyordu
Ben tabii iclerine girmedim,bilemem ama mutlu gibilerdi. Sabah kocayi gonderdigi gibi birinin dairesine gider aksam koca gelene kadar beraber coluk cocuk oturlardi. Yemekler falan genelde ortak..
Ama herkes farklidir ya. Sahsen ben ablamla elti olmayi asla istemezdim. Kardes olmak yeter bana:))

Kardeşimin eltim olmasını istemem.
Kesin yine her şeyi bana yıkar; o bir "Ama ablaa." der az sorumluluğum var gibi bir de kaynımı evlat edinmiş olurum.

İyi örneğini de kötüsünü de gördüm kişilik meselesi aslında hep yapıcı olmayı gerektiriyor çünkü nihayet karşınızda kardeş var

Ablanizi hala abla gibi görürseniz.
Ona değer veriyorsaniz sorun olmaz.
Benim ablam olsaydi misal bu soruyu sormazdim bir problem olmadığı sürece sizin ikili iliskide problem var sanırım

Benim tanıdığım biri var bu şekilde. Gayet mutlular. Bir iş paylaşımı yapacaklara sorun yaşamıyorlar, aralarında paslaşıyorlar. Gayet güzel görünüyor dışarıdan

Belli olmaz ki iyi yönleri de olabilir kötü yönleri de yani eşiyle kötü olur size yansır saklama şansı olmaz ya da sizin olmaz belki o eşinin ailesiyle anlaşamaz siz anlaşırsınız ters düşersiniz ya tam tersi olur zor işler bence

Haklısınız benim açımdan da tek sorun bu yoksa abla kardeş ilişkimiz çok kuvvetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…