Abladan elti olur mu?

Ablam yok eltım olacak
Ama barı bır gorumcem olsaydı

Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Biz variiiiiz
Hemde ikiz kardes eltiyiz abi kardes ile evlendik bizim icin cok guzel birbizimize her konuda destegiz en azindan kayinvalide onu bana beni onu soylerse hemen haberimiz oluyo ama arayi iyi tutup soylemiyoruz tabi biz durumumzdan cok memnunuz iyikide olmuş

Ablanizla iyi anlasiyorsaniz güzel. Ama zıt karakterlerde iseniz zor.
Ayrıca bir evlilikte sorun olduğunda diğer evliliğe de yansıyor.

Ne güzel ya keşke ben de eltimle böyle olabilsem ama kendisi kıskanç fesat biri olduğu için asla böyle bir ilişkimiz olmayacak maalesef

Ne güzel ya keşke ben de eltimle böyle olabilsem ama kendisi kıskanç fesat biri olduğu için asla böyle bir ilişkimiz olmayacak maalesef
Benim de 3 tane eltim var mesela birisi yurtdışında iletişimimiz çok sınırlı neredeyse tanımıyorum kızı huyunu suyunu bilmem, bir tanesi daha var aynı sizinki gibi fesatlığın kitabını yazmış, samiyetsiz, sahte,yapmacık her hareketi, insan bi kaşık suda boğabilir yani Bi tanesi de böyle tatlı işte çok iyi bir kız.. İnsanlar değişik oluyo herkesle anlaşmak zor tamamen şans işi..

ilerde boşanırsanız filan o zaman sıkıntı olabilir belki
ama onun dışında neden olmasın :)

Biz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Zorlukları varsa ne yapıcaksın ablanla kayınbiraderini ayıracakmısın......bunun abla kardeş yada yabancı olmasına gerek var mı kişiler 7 kat yabancı olsa bile akrabadan iyi anlaşıyorlar iki kardeş kendi baba evinde geçinemiyor el evinde nasıl olur siz kestirin bunu

Dünya kötü kalplilerden ibaret değil farkındaysanız fikir istedim. Sizin karamsar bakış açınıza ihtiyacım yok

Dünya kötü kalplilerden ibaret değil farkındaysanız fikir istedim. Sizin karamsar bakış açınıza ihtiyacım yok
Ayyy pardonnnn canım......keşke başlıkta yazsaydın canımı sıkmayın güzel güzel yorumlar yapıp ruhumu okşayın diye ona göre yorum yapardım...dur öyle yazayım abladan çok güzel elti olur Eltiler arası yaşanan sıkıntıları abla ile yaşamazsınız çok sakin huzurlu uyumlu bi elticilik oynarsınız.....noldu mutlu oldun mu şimdi

Ablayla kayınbirader ayırmak nedir ya kendinize gelin evim barkım ayrı kaldı ki kendisi askeri personel şehrim bile ayrı. En az kendiniz kadar negatif bi yorum

Ablayla kayınbirader ayırmak nedir ya kendinize gelin evim barkım ayrı kaldı ki kendisi askeri personel şehrim bile ayrı. En az kendiniz kadar negatif bi yorum
Aaaaa aaaaa ne yapsam yaranamadımmm gıııı ne istiyon bacım sen yorum yaptık karamsar yorumuna ihtiyacım yok dedin duymak istediklerini yazdım ruhunu okşadım elticilik oynarsın dedim yine olmadı... Kendin soruyorsun abla ile elti olmanın zorluklarını bende diyorumki eğer zor gelirse sen napcan?..önce bu soruya kendi içinde cvp ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…