- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Eksilimon435
-
Biz variiiiizBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Eltinin her türlüsü zararlı zaten. Abla versiyonu nasıl olur bilemedimBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Ne güzel ya keşke ben de eltimle böyle olabilsem ama kendisi kıskanç fesat biri olduğu için asla böyle bir ilişkimiz olmayacak maalesefVallahi kardeşimle elti olmadım ama eltilerimden birini 6 yıldır (abartmıyorum) resmen kardeşim kadar seviyorum. Tatile gitsem ilk onu özlüyorum falan.. Evlerimiz de yakın çok bir arada oluyoruz, birbirimizi her yönden idare ediyoruz, yardıma ihtiyacımız olunca önce birbirimizi arıyoruz falan.. Hiç kızkardeşim yok benim, bikaç çok yakın kız arkadaşım var ama bu kızı gerçekten bi ayrı seviyorum, bence sizin de çok keyifli olur
Benim de 3 tane eltim var mesela birisi yurtdışında iletişimimiz çok sınırlı neredeyse tanımıyorum kızı huyunu suyunu bilmem, bir tanesi daha var aynı sizinki gibi fesatlığın kitabını yazmış, samiyetsiz, sahte,yapmacık her hareketi, insan bi kaşık suda boğabilir yaniNe güzel ya keşke ben de eltimle böyle olabilsem ama kendisi kıskanç fesat biri olduğu için asla böyle bir ilişkimiz olmayacak maalesef
Ayy çok güzel yaa gerçektenBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Bir tarafta sıkıntı olduğunda diğer taraf etkilenmez mi?
ilerde boşanırsanız filan o zaman sıkıntı olabilir belki
ama onun dışında neden olmasın :)
Zorlukları varsa ne yapıcaksın ablanla kayınbiraderini ayıracakmısın......bunun abla kardeş yada yabancı olmasına gerek var mı kişiler 7 kat yabancı olsa bile akrabadan iyi anlaşıyorlar iki kardeş kendi baba evinde geçinemiyor el evinde nasıl olur siz kestirin bunuBiz Karadenizliyiz ve ailemizde hiç kardeş kardeşe elti olan yok. Aranızda bu durumu yaşayan var mı ne gibi zorlukları ya da ne gibi kolaylıkları var benimle paylaşabilir misiniz?
Zorlukları varsa ne yapıcaksın ablanla kayınbiraderini ayıracakmısın......bunun abla kardeş yada yabancı olmasına gerek var mı kişiler 7 kat yabancı olsa bile akrabadan iyi anlaşıyorlar iki kardeş kendi baba evinde geçinemiyor el evinde nasıl olur siz kestirin bunu
Ayyy pardonnnn canım......keşke başlıkta yazsaydın canımı sıkmayın güzel güzel yorumlar yapıp ruhumu okşayın diye ona göre yorum yapardım...dur öyle yazayım abladan çok güzel elti olur Eltiler arası yaşanan sıkıntıları abla ile yaşamazsınız çok sakin huzurlu uyumlu bi elticilik oynarsınız.....noldu mutlu oldun mu şimdiDünya kötü kalplilerden ibaret değil farkındaysanız fikir istedim. Sizin karamsar bakış açınıza ihtiyacım yok
Ayyy pardonnnn canım......keşke başlıkta yazsaydın canımı sıkmayın güzel güzel yorumlar yapıp ruhumu okşayın diye ona göre yorum yapardım...dur öyle yazayım abladan çok güzel elti olur Eltiler arası yaşanan sıkıntıları abla ile yaşamazsınız çok sakin huzurlu uyumlu bi elticilik oynarsınız.....noldu mutlu oldun mu şimdi
Aaaaa aaaaa ne yapsam yaranamadımmm gıııı ne istiyon bacım sen yorum yaptık karamsar yorumuna ihtiyacım yok dedinAblayla kayınbirader ayırmak nedir ya kendinize gelin evim barkım ayrı kaldı ki kendisi askeri personel şehrim bile ayrı. En az kendiniz kadar negatif bi yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?