Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam 25yil sonra evlilik bitirdi ama ben ne annemle nede abimle bitiremiyorum
Abimle mesafem var ama annem heryerden bana sirnasiyo
Bazen basimi alip kocam ve cocuklarimla kaybolmak istiyorum
Kaybol o zaman Annene de mesafe koy. Abinin ve annenin dertleri ve senin üzerindeki toxic etkileri yüzünden tedavi görüyorsun, üstelik onların etraflarına verdikleri zarar umurlarinda bile değil, hasta olduklarını bile kabul etmiyorlar, ne sen ne çocukların zerre değer görmüyorsunuz bu ailede. Peki senin kendi çocukların hakediyorlar mı bütün bunları? Bu aileye mesafe koymadan nasıl iyilesebilirsin? Nasıl faydalı olabilirsin kendi evlatlarına? Yazık değil mi onlara?

Son düzenleme:
20 dakikalık yere neden 2 defa gidilir? Mesafe içinse..Demek ki ilk gelin her anlamda mutsuzmuş ki evliliğini bitirmiş..
piraye aynen katılıyorum yorumuna.
konu sahıbı zaten abım ılk evlılıgınde de hatalıydı kı bence abım hasta dıyor abisini savunmuyor kı ?

sız tutmus tam bır gorumcesınız dıyorsunuz

gorumcelık yapmak ıstesede abisinden fırsat kalmamıstır zaten denıyor sıze .

Valla sizin ulkeden haberiniz yok. Sokak roportajında eleştiri yapanı bile tutukluyorlar. Bizde terorist olmak cok kolay.

Valla sizin ulkeden haberiniz yok. Sokak roportajında eleştiri yapanı bile tutukluyorlar. Bizde terorist olmak cok kolay.
konu sahıbıde boyle mı degıl mı emın olmak ıcın gıtmıs gormus ve gercekten terorıst olduklarını soylemıs
sızde bunun ustune abınız annenız hasta onlar bunu kabul edıyorsa sızde onların bu yonunu gormeyı verın ama sız cahılsınız bunu bıle yapmazsınız dedınız

soyledınız yanlıs bırsey barı arkasında durun ya yanlıs konustugunuzu kabul edın ya da hatanızı duzeltın aslında dogru ınsan olmak bu kadar kolay

Ama yinede insan bile bile teror orgutune yem olarak vermek istemez kardesini
Gitsin baskasiyla evlensin benle hic gorusmesin ben onla gorumeyim ama bunlara yem olmasin isterim
Tatlım sen ne olursa olsun anamdir kardaşımdir duygusallığıni bı at üstünden, dengesiz ve manipülatif yetişkin aile bireylerini kurtarabilmek için yapabileceğin hiç birşey olmadığını bir kabullen, hem çabalasan da seni kaale alan yok, kim kime yem oluyor bunu zaman gösterecek zaten. Çocuk değil ki koskoca insanlar yem olmak istiyorlarsa sen engel olamazsin . ( Hem kız hem erkek için geçerli bu )

Biz aştık artık....
Canimsinnnnn kiiiii

Ben oraya giderken belki degillerdir mi acaba diye dusunceyle gittim
Adamin konusmalarindan anlasiliuoki maalesef soyleninler dogru. Buyuzden sozdu dugunde olursa ben zaten katilacagimi sanmiuorum
Benim 2 cocugum var evim yuvam var.
Abinizin anlamamış olma ihtimalini düşünerek yazmıştım.
Evet,aslinda anlasilmaz değil. Zaten o kadar siyaset falan konuşulmuş. . Anlamadım demesi abes olur zaten.

dogru
konu sahıbı gercekten artık kurtar kendını yazık hayata bır kere gelıyoruz tum enerjınızı cocuklarınıza kendı aılenıze verın oncelık her zaman kendı aılenız
enerjınız kalmıyordur kı kendınıze anne abınıze kafa yormaktan

Burada yapılacak olan çok net.

Zaten abinizle aranız bozuk, ilk evliliğinde ortada terör yokken bile evine gitmemişsiniz tedavi olmayı reddediyor.

Bugüne kadar eziyeti sizeydi ama artık terörist (alınanlara tekrar söylüyorum TERÖRİST) ülkeye bile giremeyen bir aileyle bağlantı kuruyor.

Oturup ilişkinizi devam ettirirseniz sizin ailenize zarar gelecek. Bir işe girmek isteseler giremez diye korkacaksınız, polisten korkacaksınız vs.

En büyük öncelik evlatlarınız ve eşinizdir.
Çok sert konuşun, olmaz diyin.

İkna oldu oldu olmadıysa zaten uzun yıllardır eziyet eden abinizi aramayın düğüne gitmeyin. Hep burada abiyi konuşuyoruz, iki evladınıza öncelik verin.

Tamam abi hatalı. Konu sahibi neden 20 dakikalik yere 2 defa gitmiş? Abisinin tercihlerine saygı duymuyor bence hadi bunlar farklı bir aile önceki de mi öyleymiş.. Hepsi tu kaka yani. O yüzden bana görümcelik yapiyor gibi geldi.

Bak şimdi, en nefret ettiğim şeylerden biri bir kız çocuğunun bunları yaşaması.

Salın gitsin, kız çocuksunuz diye bunları yaşamak zorunda değilsiniz. Sizi beğenmeyip küçümsemisler ama ailede aklı başında davranan sadece siz varsınız. Abinizde ne halt yerse yesin. Bakıcı değilsiniz, bekçi değilsiniz. Kendine ve çevresine bunu yapıp, erkek adamım ben yaa, oğlum erkek erkek,,, denilen bir aileye fazla bile yardim yapmışsınız. Bırakın abinizin terörist eş ailesi düşünsün,onlar uğraşsın.

Bu arada sizi Gerçekten tebrik ederim. Umarım eşiniz ve çocuklarınızla güzel, hayırlı bir geleceğiniz olur.

Abiniz yetişkin bir birey, seçimlerinin, tercihlerinin sonuçlarına katlanacak yaşta.. ayrıca acı bir tecrübesi de varmış hala istiyorsa bırakın istediğini yapsın.. Bazen siz ne kadar iyi niyetle birseyler yapmaya calışsanızda kötü oluyorsunuz ve hersey olacağına varıyor.

burada konu gorumcenın nıye 2 kere zıyaret ettıgı degıl
tum gelın adaylarına da hıc tu kaka dememıs
ılkınde de evlılıgı yanlıs oldu abım zaten hasta saglıklı degıl sıddet vardı bu evlılıgınde de kız teror orgutu mensubu bır aılenın kızı abım hep yanlıs karar verıyor saglıklı dusunemıyor dıyor

sızde nıye 20 dk lık yere 2 kere gıttınız gorumcelık yapıyorsunuz hepsı mı tü kaka dıyorsunuz

abısı sıkıntılı bır ınsan oldugu ıcın uzak durmak ıstemıs olabılır mı acaba hadı hep bırlıkte dusunelım
sıkıntılı bır evlılıge sahıp bır eve hergun gıtse ne olacak ? bız gorumcelerın her dk gelınlerın evının ıcınde ne ısımız var ? bız onlara sık sık gıdersek evlılıklerımı kurtulacak ? sureklı gıtmemesı gorumcenın herseye burnunu sokmadıgını gostermez mı ? vs... vs... konu baska

kusura bakmayın yapım bu yanlıs anlasılmaları duzeltmek bır haksızlık varsa mudahale etmek gıbı huy edınmısım kendıme duramıyorum

Abi ne diyorsun ya sen?
Adam cezaevindeymiş yazdığı kitaplardan dolayı. Hadi adam haksız yere tutuklu, ailenin ülkeye girişinin yasaklanması için çok büyük şeyler olması lazım. Bu bilgisizlik nedir ya,çıldırıyorum. Kadın gitmiş gerçekten terör yandaşları olduğunu görmüş, sanki siz gidip gördünüz bir de savunuyorsunuz saçmalık.

1) abin evlenmesin
2) annenin tedaviyi de reddettiği doktor onaylı psikolojik rahatsızlıkları varsa abin niye öyle bir insanın fikirlerini değiştirmesine izin veriyor?
3)abin de tedavi olsun

ne olacak canım altı ustu terorıstlermıs evlenıversınler dıyenlerıde gordum ya
bugun benım goz ardı lıstem epey kabarık olacak

Ben de şimdilik beğenmedimleri koyuyorum, bu konunun süresi bitince gözardı ederim.

Otobüs durağında garibanları öldürenlere “siyasi görüş” diyenlerle anlaşamam. Yurtdışı tabi ki destekler, terörün maliyeti düşük, savaşın maliyeti fazla.

Kendi vatandaşını tehlikeye atmak yerine beynini yıkayıp teröristleri öne sürüyor. Kullanışlı piyon.

Bu konuda bile bir sürü “tanışmaya bile gitmeseydiniz” diye var. Niye ilişkiyi koparın diyoruz, işte bu yüzden.

Konu sahibi yaşam kısa. Bazen eşim ve çocuklarımı alıp gitmek istiyorum diyorsunuz ya haklısınız. Anneniz zaten kaç yaşına gelmiş bu saate kadar nasıl idare ettiyse öyle idare eder. Abiniz de öyle.

Babanızla görüşün siz kendinizi kurtarır. Psikolojik rahatsızlıklar bulaşıcıdır, beyefendi zahmet edip doktora gitmiyor diye siz depresyon ilaçları almayın.

Görümcelikle ne alakası var ki belki keyfi iki kere gitmek istemiş. Durum tersi olunca gelmek istemiyor diyoruz. Mecbur mu belki sevmiyor gidip gelmeyi ya da mesafeli olmaktan hoşlanıyor. Bu görümcelik mi oluyor. Tersi durumda mesafe koy denılınce normal ama görümce niye iki kere gitti görümcelik yapıyor. Kısa ve net mesafeden yanadır ya da keyfi öyle uygun görmüş. Ama şu konu çok farklı bir durum bunun bahanesi görümceliği olamaz zira kimse teröristle akraba olmak istemez

Sizi anladım. Olaya konu sahibinin bize anlattıklarına göre yorum yapıyorsunuz.Ben başka taraftan duruma bakiyorum. Tabi ki abin hasta diye yazınca sadece kendisi destek görecek..

O yüzden fikrinize saygı duyuyorum fakat düşünüyoruz

Siyasi sığinmacı olarak basvurunca bir ulkeye, sanırım kendi ulkene belli bir süre (5 yildı sanki) gitmen yasak oluyordu diye biliyorum. Yani "madem ulkene rahatca gireceksin o zaman bana gelme" diyor sığınilan ulke. Belki bahsedilen yasak böyle bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…