Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de onu yazdım ama sildim sonra konu başka yerlere gitmesin diye :) yani bence örgüt ismi verilebilrdi her gün haberlerde okuduğumuz şeyler buraya yazınca bir şey olmazdı.

Kizin siyasetle alakasi yok ailesinden kopmak istiyor diye duyum aldim
Ama boyle olsa okadar konusmaya izin verirlirmi
Biyerde ya kenara cekilir baba, yada konuyu kapatalim denir
Kizda anneside kardesleride hersey normalmis gibi tavir sergiledi

Köprüyü geçene kadar idare ediyor olabilirler bilemeyeceğim o kadarını.

Klasik gorumcemi :)
Kizin ismi ve yasi haric hic bise bilmiyorum
Gorumcelik yapacak vaktim yok, 1 ergen 1 de bebegim var

Tatlım balım zaten konu sahibinin abisi Royal family den bile gelin alsa konu sahibi o kadar sık görüşmek istemiyor kendi ailesiyle, hatta ne kadar uzak dursa kendi ailesinden o kadar iyi, bu evlilik konu sahibi için arasa da bulamayacagi bir bahane sunuyor kendisine, düğünden sonra " terör seviciler le işim olmaz beni bunlarla biraraya getirmeyin" diyip ipi koparsa kim ne diyebilir ki artık?

Siz kızın sempati duymadığına inanıyor musunuz? Normal siyasi görüş olsa insan evladıyla ters düşer vs bunlar normal lakin terör destekçisi bir aile bu tarz kafalarda değildir emin olun yani çok ütopik düşünüyor herkes her şeyi geçin yahu burada bizim askerlerimizin kanını akıtan şerefsiz köpeklere destek çıkan sempati duyan ki aralarında fark yok ha silah almış ha sempati duymuş. Benim vatanımın evlatlarının kanını akıtan bölmeye çalışan bir örgüte sempati dıyan bir ailenin kızını alıp benim akrabam yapamaz. Kız isterse dünyanın iyisi olsun yahu ailesi terörist farkında mısınız? Burada ailesi şöyle böyle diyince evlenmeyin demeyi biliyoruz ama terörist olunca evlensinler ne çıkar yuhhh. Size yazmadım bu arada genel bi yorumda içeriyor burada normalleştirenlere

Kusura bakmayın ama ailenin nasıl olduğunu bile bile onların evine gitmek, muhabbetlerini dinlemek, abiniz kızdan şikayet edene kadar birşey dememek de dürüst bir tavır değil.

Beni abim dahil hiç kimse o terör örgütüne destek veren insanların ayağına götüremez. Bunu siyasi görüş olarak ele alanlara da pes diyorum.
Şu yaşadıklarınızı haketmişsiniz o yüzden.

Abiniz de normal biri değil anladığım kadarıyla, önceki evliliğinde şiddet varmış. Ben olsam evliliği ile ilgili hiçbirseye karışıp dahil olmazdım.

Son düzenleme:
Ben de onu yazdım ama sildim sonra konu başka yerlere gitmesin diye :) yani bence örgüt ismi verilebilrdi her gün haberlerde okuduğumuz şeyler buraya yazınca bir şey olmazdı.
Ban yememek icin yazmadim.
Turkiyede yillardir konusulan bir orgut
Yeni bise degil yani
Daglara adam kaciran vs vs
P ile baslayan

sız boyle deyıncede cok mantıklı gelıyor ama işte yıne de içe sınmıyor bazı seyler

Oğlan ana kuzusu olsa evlenme diyoruz. Buradaki duruma boş verin denir mi hiç?

Neden abiniz 15 lik ergenler gibi davranıyor?

Ama yinede insan bile bile teror orgutune yem olarak vermek istemez kardesini
Gitsin baskasiyla evlensin benle hic gorusmesin ben onla gorumeyim ama bunlara yem olmasin isterim

Kesinlikle Görümcesiniz.. Kim bilir abinizin ilk evliliğinde neler oldu?
Abinin görümce desteğine ihtiyacı yokmuş Ulas adam ve annesi gelin delirtmede tam donanımlı zaten. Ben üzüldüm konu sahibine. Anneyle abinin yıllardır süren aile içindeki psikolojik terörü yetmemiş gibi bir de gerçek anlamda teröristlere bulaşmışlar. Konu sahibi bir de bununla uğraşıyor şimdi.
allah yardımcısı olsun

Ne yaparsanız yapan beyinsiz abiniz vazgeçmez
O yuzden anneniz aynen şöyle desin " oğlum ılkinde yapacağını yaptim, madem evlenmek istiyorsun basının çaresine bak "
Siz ne kadar karşı çıksanız da asla dinlemez sizi cunku

Abinin görümce desteğine ihtiyacı yokmuş Ulas adam ve annesi gelin delirtmede tam donanımlı zaten. Ben üzüldüm konu sahibine. Allah yardımcısı olsun
Babam 25yil sonra evlilik bitirdi ama ben ne annemle nede abimle bitiremiyorum
Abimle mesafem var ama annem heryerden bana sirnasiyo
Bazen basimi alip kocam ve cocuklarimla kaybolmak istiyorum

Ama yinede insan bile bile teror orgutune yem olarak vermek istemez kardesini
Gitsin baskasiyla evlensin benle hic gorusmesin ben onla gorumeyim ama bunlara yem olmasin isterim
Baştan tavrınizı koyup biz o ailenin evine gitmeyiz deseydiniz o zaman.

Ne diye gidip birde nutuklarını dinliyorsunuz ki? Düşüncesi bile sinir bozucu.

Abiniz madem istiyordu bu işin olmasınız ilk başta kabullenip neden mesaj attı kıza ayrılmak için ? Tabiki konuşun abinizle sırf başkasına acıyıp üzüldüğü için evlilik olmaz ki canım.Bu arada abinizin çocuğu var mı 25 yıl demişsiniz ?

Sizin dusuncenizi size birakiyorum
Ben kendimi biliyorum Allah da biliyor sknti yok :)
Abimin evliliginde evine 2 kez gittim aramizda 20 dk mesafe olmasina ragmen
20 dakikalık yere neden 2 defa gidilir? Mesafe içinse..Demek ki ilk gelin her anlamda mutsuzmuş ki evliliğini bitirmiş..
piraye aynen katılıyorum yorumuna.

Ahahah ya abiniz ne bekliyordu acaba çok merak ettim. Düşman müşman, abinizden daha karakterli geldiler bana, oldukları gibi görünüyorlar, ne düşünüyorlarsa yüzüne diyorlar. Abiniz kadın uğruna kendini saklıyor, yaranmaya çalışıyor. Onlardan korkmam, abiniz gibilerden korkarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…