- 5 Ekim 2020
- 13.375
- 35.929
- 548
- 36
Şu terör-terorist kavramları o kadar vara yoğa kullanıldı ki son zamanlarda insan duyunca bir durup düşünüyor sahiden Benim hatırladığım en son yurt bulamadıkları için eylem yapan üniversite öğrencilerine de denmişti bunlar terörist diyebizim burda kafamız karışıyor ama anladığım kadarıyla bu ailenin durumu ciddi, ülkeye giriş yasağı iltica hakkı ırk mirk demiş konu sahibi, sanırım cidden kelimenin yasal karsiligindan bahsediyor
Kizin siyasetle alakasi yok ailesinden kopmak istiyor diye duyum aldim
Ama boyle olsa okadar konusmaya izin verirlirmi
Biyerde ya kenara cekilir baba, yada konuyu kapatalim denir
Kizda anneside kardesleride hersey normalmis gibi tavir sergiledi
Klasik gorumcemi :)Bu iş olmaz Aile olarak fikirleriniz çok zıt.. Sizde de klasik görümce bahaneleri var gibi. Abinizin hiçbir seyini beğenmiyorsunuz. Abiniz bu gidişle hiç mutlu olamaz..
Siz ne derseniz o olmalı yoksa olmaz. Abinizle mutlaka konuşun.
Tatlım balım zaten konu sahibinin abisi Royal family den bile gelin alsa konu sahibi o kadar sık görüşmek istemiyor kendi ailesiyle, hatta ne kadar uzak dursa kendi ailesinden o kadar iyi, bu evlilik konu sahibi için arasa da bulamayacagi bir bahane sunuyor kendisine, düğünden sonra " terör seviciler le işim olmaz beni bunlarla biraraya getirmeyin" diyip ipi koparsa kim ne diyebilir ki artık?ya ben kolluk guclerını mı dıyorum allah askına :)
konu sahıbının annesı sıkıntılı ya konu sahıbıde rest cekebılır mı bılmıyorum rest cekemezse konu sahıbı colugu cocugu hep bırlıkte dünür sohbetlerı bır arada olmalar gıtmeler gelmeler olacaktır teror orgutu aıleyle oturup cay ıcmeler yemek yemeler normal normal...
babasının durusu onemlı ne olursa olsun oglum onu kaybedemem derse o teror orgutlerıyle bır arada bulunmak zorunda kalacaklardır . hanı gıt ne halın varsa gor allahından bulmussun zaten deyıp gorusmeyeceklerse gıtsın evlensın ama akraba olup bır arada olunacaksa kusasım gelıyor ne guzel hayat ya ellerını kollarını sallayarak yasadıkları yetmıyormus gıbı baska cocukların olumune sebep verenler kendı cocuklarına dugun yapıyor
ben kaldıramıyorum yanı bılmıyorum ben komple keserdım asla gorusmezdım konu sahıbı bu restı cekebılır mı onemlı olan o
Siz kızın sempati duymadığına inanıyor musunuz? Normal siyasi görüş olsa insan evladıyla ters düşer vs bunlar normal lakin terör destekçisi bir aile bu tarz kafalarda değildir emin olun yani çok ütopik düşünüyor herkes her şeyi geçin yahu burada bizim askerlerimizin kanını akıtan şerefsiz köpeklere destek çıkan sempati duyan ki aralarında fark yok ha silah almış ha sempati duymuş. Benim vatanımın evlatlarının kanını akıtan bölmeye çalışan bir örgüte sempati dıyan bir ailenin kızını alıp benim akrabam yapamaz. Kız isterse dünyanın iyisi olsun yahu ailesi terörist farkında mısınız? Burada ailesi şöyle böyle diyince evlenmeyin demeyi biliyoruz ama terörist olunca evlensinler ne çıkar yuhhh. Size yazmadım bu arada genel bi yorumda içeriyor burada normalleştirenlereKendi ilkelerinize göre haklısınız ama kızın siyasi duruşundan hiç bahsetmemiş konu sahibi. Dur demedi babasına diyor, e konu sahibide kalkalım dememiş. Kız belki o ortamdan uzaklaşmak istiyor. İnsanlar ailelerinin birebir yansıması olmak zorunda değil. Ha bu kaçış konu sahibinin abisiyle mantıklı mı olur orasını bilemeyiz.
Ban yememek icin yazmadim.Ben de onu yazdım ama sildim sonra konu başka yerlere gitmesin diye :) yani bence örgüt ismi verilebilrdi her gün haberlerde okuduğumuz şeyler buraya yazınca bir şey olmazdı.
Kesinlikle Görümcesiniz.. Kim bilir abinizin ilk evliliğinde neler oldu?Klasik gorumcemi :)
Kizin ismi ve yasi haric hic bise bilmiyorum
Gorumcelik yapacak vaktim yok, 1 ergen 1 de bebegim var
sız boyle deyıncede cok mantıklı gelıyor ama işte yıne de içe sınmıyor bazı seylerTatlım balım zaten konu sahibinin abisi Royal family den gelin alsa da konu sahibi o kadar sık görüşmek istemiyor kendi ailesiyle, hatta ne kadar uzak dursa kendi ailesinden o kadar iyi, bu evlilik konu sahibi için arasa da bulamayacagi bir bahane sunuyor kendisine, düğünden sonra " terör seviciler le işim olmaz beni bunlarla biraraya getirmeyin" diyip ipi koparsa kim ne diyebilir ki artık?
Sizin dusuncenizi size birakiyorumKesinlikle Görümcesiniz.. Kim bilir abinizin ilk evliliğinde neler oldu?
Oğlan ana kuzusu olsa evlenme diyoruz. Buradaki duruma boş verin denir mi hiç?Siz kızın sempati duymadığına inanıyor musunuz? Normal siyasi görüş olsa insan evladıyla ters düşer vs bunlar normal lakin terör destekçisi bir aile bu tarz kafalarda değildir emin olun yani çok ütopik düşünüyor herkes her şeyi geçin yahu burada bizim askerlerimizin kanını akıtan şerefsiz köpeklere destek çıkan sempati duyan ki aralarında fark yok ha silah almış ha sempati duymuş. Benim vatanımın evlatlarının kanını akıtan bölmeye çalışan bir örgüte sempati dıyan bir ailenin kızını alıp benim akrabam yapamaz. Kız isterse dünyanın iyisi olsun yahu ailesi terörist farkında mısınız? Burada ailesi şöyle böyle diyince evlenmeyin demeyi biliyoruz ama terörist olunca evlensinler ne çıkar yuhhh. Size yazmadım bu arada genel bi yorumda içeriyor burada normalleştirenlere
Neden abiniz 15 lik ergenler gibi davranıyor?Selam hanimlar,
Konu aslinda uzun ama dagitmamaya calisicam.
Abim kiz arkadasiyla evlilik karari almislar. Bizede aileyle tanismak dustu
Bu arada ben evliyim annemle ayni evde yasamiyoruz abimde evlendi ayrildi 2.evliligini yapicakti oda ayri yasiyor.
Neyse biz gitmeden once aileyi arastirdik
Ailenin siyasi sebeplerden dolayi Turkiyeye girisinin yasaklandigi (yurtdisinda yasiyoruz) ve hatta hatta bir teror orgutune yardimdan yargilandigi, yazdigi kitaplardan dolayi hapis yatan bir baba oldugunu ogrendik
Onyargili olmayalim abiminde israrlariyla gidelim dedik.( Detaylari geciyorum bu arada)
Gittigimizde size abartisiz soyluyorum oturdugumuz andan kalktigimiz ana kadar isimlerimiz sormak haricinde adam hep siyasi politika gecmis tarih vs vs baska hic bir konu konusulmadi
Aile yapilarimiz kesinlikle hic bir sekilde uyusmuyor, gerek kulturel, dini, siyasi...
Bunlar bizi ziyaret etmek istediklerini ilettiler bize.
Bu cmrtesi gunu diye anlasilmisti, taa ki abim anneme bazi sorunlardan dolayi dert yakinana kadar. Bunun uzerine ben ve babam madem oyle hic uzatma isi. Biz herseye ragmen gittik ama sen kizla anlasmazlik yasiyosan simdiden, evlilik yurumez dedik abim ikna oldu ve kiza msj atti.
Tabikide kiz uzulmus aglamis kabullenmemis. Abimde annemi sucluyo, iste sana iki sey anlattim hemen ortaligi ayagi kaldirdinda vay efendim sizde firsat kolluyomusunuzda falan filan. Bu arada annem ruh sagligi yerinde olmayan bipolar ve bircok teshisi olan bir insan. Yani annemde mantiksal hic birsey duyamazsiniz. Tedaviyi redediyor...
Annem suan yatak dosek aglamakli ben
genclerin vebaline girdim yok ah aldim yok oglum kadersiz....
Benim asil size sormak istedigim sey
Abimde bu durumlarda cok mantigini kullanamaz ilk evliliginde gorduk. Hep duygusala baglar, merhamet eder. Biturlu kopamaz. Mesela ilk esinle nisanliyken ayrilacakti ama o intihar eder bensiz yasamaz dedi kiyamadi devam etti, evlendi hep sallantida olan bi evliligi oldu 3yilin sonunda ex es terketti. Benim korktugum bundada boyle bise yasamasi.
Bi aklim git guzelce konus, secim senin de diyor diger aklimsa hic karisma ortaligi annemde abimde feci karistirdi ustune kalir kenara cekil diyor.
Sizce hangi yolu izlemeliyim siz olsaniz ne yapardiniz?
Kusura bakmayin mesaji yazamadan yayinlandi ilk etapda
Tesekkur ederim yorumlariniz icin
Ama yinede insan bile bile teror orgutune yem olarak vermek istemez kardesiniTatlım balım zaten konu sahibinin abisi Royal family den bile gelin alsa konu sahibi o kadar sık görüşmek istemiyor kendi ailesiyle, hatta ne kadar uzak dursa kendi ailesinden o kadar iyi, bu evlilik konu sahibi için arasa da bulamayacagi bir bahane sunuyor kendisine, düğünden sonra " terör seviciler le işim olmaz beni bunlarla biraraya getirmeyin" diyip ipi koparsa kim ne diyebilir ki artık?
Abinin görümce desteğine ihtiyacı yokmuş UlasKesinlikle Görümcesiniz.. Kim bilir abinizin ilk evliliğinde neler oldu?
Babam 25yil sonra evlilik bitirdi ama ben ne annemle nede abimle bitiremiyorumAbinin görümce desteğine ihtiyacı yokmuş Ulasadam ve annesi gelin delirtmede tam donanımlı zaten. Ben üzüldüm konu sahibine. Allah yardımcısı olsun
Baştan tavrınizı koyup biz o ailenin evine gitmeyiz deseydiniz o zaman.Ama yinede insan bile bile teror orgutune yem olarak vermek istemez kardesini
Gitsin baskasiyla evlensin benle hic gorusmesin ben onla gorumeyim ama bunlara yem olmasin isterim
20 dakikalık yere neden 2 defa gidilir? Mesafe içinse..Demek ki ilk gelin her anlamda mutsuzmuş ki evliliğini bitirmiş..Sizin dusuncenizi size birakiyorum
Ben kendimi biliyorum Allah da biliyor sknti yok :)
Abimin evliliginde evine 2 kez gittim aramizda 20 dk mesafe olmasina ragmen
Ahahah ya abiniz ne bekliyordu acaba çok merak ettim. Düşman müşman, abinizden daha karakterli geldiler bana, oldukları gibi görünüyorlar, ne düşünüyorlarsa yüzüne diyorlar. Abiniz kadın uğruna kendini saklıyor, yaranmaya çalışıyor. Onlardan korkmam, abiniz gibilerden korkarım.Saat 6da gittik 9da kalktik. 3 saat icerisinde. Konustugumuz sey hep siyasi eskilerdeki tarih, yazdiklari kitap surulmemis cart curt... Adam benimle pek muattap olmak istemedi Cunku ben yabancilar ofisinde calistim Turkiyenin bi bolgesi var oradan gelen insanlar siyasi gorus nedeniyle oturum aliyorlar. Yani onlarin foyasini anladigimi dusundu.
Irka girmek istemiyorum yasak bu konular ama adam diger kizini soykirim oldugunu dusunulen turkiyenin asla dost olmadigi bi Irka vermis. Ve o damadini cok sevdigini abim kendisinin dislandigini hissetmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?