• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlan kızla evlenmek istiyorsa ailenin terör yandaşlığına neden takılındı bu kadar anlamadım.
Aile sicilim neden bozulsun bana neden kara leke gelsin oğlum terör örgütü sempatizanı birnin kızıyla evlendi diye. Baba olarak görevini yapar kızı ister olay biter bir daha dünürlerle görüşmeye gerek yok. Oğlum düşünsün gerisini belki oğlan da o görüşte. Veya kzın babasıyla alakası yok. Yetişkin insanların kararları bizi bağlamamalı.
İstemeyince dünürlerle gerçekten görüşülmüyor kendi ailemden biliyorum.

Son düzenleme:
E tamam siyasi fikir anlasmamazligi olabilir ama teror orgutu diyoruz. Neyi anlamak istemiyosunuz ne tuhafiniza gitti bende onu anlayamadim
Yahu konuda arastuidik beğenmedik ama gittik sonra vazgectik demissiniz. Diyorum ki o zaman niye gittiniz gitmeseydiniz...

Oğlan kızla evlenmek istiyorsa ailenin terör yandaşlığına neden takılındı bu kadar anlamadım.
Ayrıca terör örgütü derken eli kanlı örgütten mi bahsediliyor yoksa daha birkaç sene önce herkesin bayıldığı dünyaya güya türkçe öğreten(!) örgüt mü.
Aile sicilim neden bozulsun bana neden kara leke gelsin oğlum terör örgütü sempatizanı birnin kızıyla evlendi diye. Baba olarak görevini yapar kızı ister olay biter bir daha dünürlerle görüşmeye gerek yok. Oğlum düşünsün gerisini belki oğlan da o görüşte. Veya kzın babasıyla alakası yok. Yetişkin insanların kararları bizi bağlamamalı.
gercekten sızden su yorumu gordugume o kadar uzuldum kı

gercekten sızden su yorumu gordugume o kadar uzuldum kı

Yok gerçekten benim terör örgütüyle işim olmazsa olmasın. Koskoca adamın hayatını neden yönlendiriyim ki. Bana neden kara leke bulaşsın. Kimse kızın görüşünden veya abinin görüşünden bahsetmiyor. Babaya takılmış olay. Abi ve kız evlenmeye karar verdiyse bunlar ortak bir paydada buluşmuştur diye düşünüyorum aynı kafadalardır. Ya abi de o aileye yakın. Ya kızın siyasetle alakası yok.

resmen bırbırlerının cezası olacaklar dıyorsunuz
dogru aslında
konu sahıbı uzak dursa da kurtulabılır mı yoksa mantıklı olabılır
Zaten yurtdışında yaşıyor, Avrupa'daki yasalar ve kolluk gücü etliye sütlüye karışmayan göçmeni dünürleriyle sorun yaşadı diye sıkıntıya sokmaz hatta korur kollar bunlarla başı belaya girerse, ne yapabilirler ki konu sahibine Avrupa da? Düğünde takar takisini sonra sen sağ ben selamet. Ne hali varsa görsünler

Yok gerçekten benim terör örgütüyle işim olmazsa olmasın. Koskoca adamın hayatını neden yönlendiriyim ki. Bana neden kara leke bulaşsın. Kimse kızın görüşünden veya abinin görüşünden bahsetmiyor. Babaya takılmış olay. Abi ve kız evlenmeye karar verdiyse bunlar ortak bir paydada buluşmuştur diye düşünüyorum aynı kafadalardır. Ya abi de o aileye yakın. Ya kızın siyasetle alakası yok.
oglan evlenmek ıstıyorsa teror yandaslıgına neden bu kadar takıldınız kı dedınız
teror orgutu oldugunu bıle bıle akraba olmak demek bırbırlerının aıle ıcıne gırmeyı gonullu ıstemek demek sızınle aynı safda da durabılırım demek aldık kızınızı hadı sızınle gorusmeyecegım dıyebılmek ıcın normal standartlarda olmak gerek bır teror orgutu mensubuyla bunun muhabbetını yapmak bıle mıde bulandırıcı kabul edılemez

benım babam abımın boyle bır evlılık yapmasına ızın verse aılemın onların evınde gıdıp cay ıctıgını ogrensem bırlıkte dugunde karsılıklı gobek attıklarını duysam ınandıgım herseyın ustune yemın ederım kı tum soy bagımı degıstırırım bırdaha asla yuzumu goremez sesımıduyamazlar

ne olacak canım teror orgutu aıle olabılır evlenebılırler dıyemem teror orgutlerıne kımse su bıle vermemelı ne evlenmesı üremesı

Zaten yurtdışında yaşıyor, Avrupa'daki yasalar ve kolluk gücü etliye sütlüye karışmayan göçmeni dünürleriyle sorun yaşadı diye sıkıntıya sokmaz hatta korur kollar bunlarla başı belaya girerse, ne yapabilirler ki konu sahibine Avrupa da? Düğünde takar takisini sonra sen sağ ben selamet. Ne hali varsa görsünler

Ne türkiyede ne avrupada kimse dünürü terörist diye yargılanmaz. Herkes ister ki evladı kendi ailesine uygun insanlarla evlensin. Koskocaman 2. Evliliğini yapacak bir adam var yani. Bizim ailemize kara leke bulaştırma diye bu evliliğe mani olunmaz ki. Her koyun kendi bacağından asılır.

ne olacak canım altı ustu terorıstlermıs evlenıversınler dıyenlerıde gordum ya
bugun benım goz ardı lıstem epey kabarık olacak
Kendi ilkelerinize göre haklısınız ama kızın siyasi duruşundan hiç bahsetmemiş konu sahibi. Dur demedi babasına diyor, e konu sahibide kalkalım dememiş. Kız belki o ortamdan uzaklaşmak istiyor. İnsanlar ailelerinin birebir yansıması olmak zorunda değil. Ha bu kaçış konu sahibinin abisiyle mantıklı mı olur orasını bilemeyiz.

Annenize allah acil şifalar versin annenizin olmadığı yerde siz varsınız. Benim de bi abim var ve küçük olmama rağmen sözümü dinler. Çünkü aramızdaki iletişim sağlam ve birbirmizi cok severiz. Bu durumda kesinlikle el atardım.

Imkanınız varsa bi tatile çıkın abinizle ordan uzaklaşın abi kardeş konuşup dertleşin tarihten örnekler vererek işin ne kadar yanlış olduğunu başınıza büyük dertlere yol açacağını sakince anlatın. Terör örgütüyle alakası olan insanla bırak evliliği, selamlaşmak bile haysiyeti düşürür. Bu durumda sevgiymiş aşkmış lafı olmaz vatan millet aşkı herşeyden üstte gelir. Merhamet varsa önce vatana. Evladım bensiz yaşar vatansız yaşayamaz deyip savaşa koşan nene hatunun torunlarıyız biz bu hal ne ya? sahte sevgilerin olduğu bu zamanda abiniz kendinin ve sizin geleceğini düşünsün ilerde o da siz de teröristlerle anılacaksınız. Korkunç. Silkelensin acil…..
Iste benim aklimin almadigi nokta ne biliyomusunuz
Abim okadar milliyetci okadar bayragina vatanina duskundu ki
Ben 23 nisanda 19 mayisda zafer bayramin da vs, bayragimizi paylasmadigimda benle kavga ederdi.
Yani nasil olduda boyle insanlarla bir araya geldi anlayamadim

ya ben kolluk guclerını mı dıyorum allah askına :)
konu sahıbının annesı sıkıntılı ya konu sahıbıde rest cekebılır mı bılmıyorum rest cekemezse konu sahıbı colugu cocugu hep bırlıkte dünür sohbetlerı bır arada olmalar gıtmeler gelmeler olacaktır teror orgutu aıleyle oturup cay ıcmeler yemek yemeler normal normal...
babasının durusu onemlı ne olursa olsun oglum onu kaybedemem derse o teror orgutlerıyle bır arada bulunmak zorunda kalacaklardır . hanı gıt ne halın varsa gor allahından bulmussun zaten deyıp gorusmeyeceklerse gıtsın evlensın ama akraba olup bır arada olunacaksa kusasım gelıyor ne guzel hayat ya ellerını kollarını sallayarak yasadıkları yetmıyormus gıbı baska cocukların olumune sebep verenler kendı cocuklarına dugun yapıyor

ben kaldıramıyorum yanı bılmıyorum ben komple keserdım asla gorusmezdım konu sahıbı bu restı cekebılır mı onemlı olan o

Şu terör-terorist kavramları o kadar vara yoğa kullanıldı ki son zamanlarda insan duyunca bir durup düşünüyor sahiden Benim hatırladığım en son yurt bulamadıkları için eylem yapan üniversite öğrencilerine de denmişti bunlar terörist diye:confused:bizim burda kafamız karışıyor ama anladığım kadarıyla bu ailenin durumu ciddi, ülkeye giriş yasağı iltica hakkı ırk mirk demiş konu sahibi, sanırım cidden kelimenin yasal karsiligindan bahsediyor

Iste benim aklimin almadigi nokta ne biliyomusunuz
Abim okadar milliyetci okadar bayragina vatanina duskundu ki
Ben 23 nisanda 19 mayisda zafer bayramin da vs, bayragimizi paylasmadigimda benle kavga ederdi.
Yani nasil olduda boyle insanlarla bir araya geldi anlayamadim
ya dıyorum ya beyın yıkıyorlar
benım beynımı yıkayamazlar cunku zıhnım duzgun calısıyor ruh saglıgım yerınde
abınız zaten rahatsız
ona ben mehdıyım desem ınanacak adam
abınız normal ve saglıklı olsa o aıleye akraba olmak ıstemezdı

Bana kalirsa tartisilacak biseyi yok. Olmayacak bise
Ki abim asiri ve asiri bilmem x sempatizaniydi cok milliyetcidir. Ama bunlara bulasti bize bile oraya gittiginizde bilmem kisi hakkinda siyasi yorum yapmayin dedi. Ama adam a dan girdi z den cikti zaten.
Inanin orada en cok bunalan ben oldum bebegim 2 dk durmadi, abim adamin konusmalarindan rahatsiz olmadi ama bebegi susturamadim diye laf sokup durmalar gozume gozume bakip niye geldinki diye bakmalar.. Ben soz olursa gelmicem diye soyledim zaten
Babam bu isi engellemeye calisiyo annemin durdugu yon belli degil
Bu iş olmaz Aile olarak fikirleriniz çok zıt.. Sizde de klasik görümce bahaneleri var gibi. Abinizin hiçbir seyini beğenmiyorsunuz. Abiniz bu gidişle hiç mutlu olamaz..

Siz ne derseniz o olmalı yoksa olmaz. Abinizle mutlaka konuşun.

Şu terör-terorist kavramları o kadar vara yoğa kullanıldı ki son zamanlarda insan duyunca bir durup düşünüyor sahiden Benim hatırladığım en son yurt bulamadıkları için eylem yapan üniversite öğrencilerine de denmişti bunlar terörist diye:confused:bizim burda kafamız karışıyor ama anladığım kadarıyla bu ailenin durumu ciddi, ülkeye giriş yasağı iltica hakkı ırk mirk demiş konu sahibi, sanırım cidden kelimenin yasal karsiligindan bahsediyor
bu konudakı aıle gercekten terorıst . tam anlamıyla anlasılır olan yanı
vatan haini olan

oglan evlenmek ıstıyorsa teror yandaslıgına neden bu kadar takıldınız kı dedınız
teror orgutu oldugunu bıle bıle akraba olmak demek bırbırlerının aıle ıcıne gırmeyı gonullu ıstemek demek sızınle aynı safda da durabılırım demek aldık kızınızı hadı sızınle gorusmeyecegım dıyebılmek ıcın normal standartlarda olmak gerek bır teror orgutu mensubuyla bunun muhabbetını yapmak bıle mıde bulandırıcı kabul edılemez

benım babam abımın boyle bır evlılık yapmasına ızın verse aılemın onların evınde gıdıp cay ıctıgını ogrensem bırlıkte dugunde karsılıklı gobek attıklarını duysam ınandıgım herseyın ustune yemın ederım kı tum soy bagımı degıstırırım bırdaha asla yuzumu goremez sesımıduyamazlar

ne olacak canım teror orgutu aıle olabılır evlenebılırler dıyemem teror orgutlerıne kımse su bıle vermemelı ne evlenmesı üremesı

Her koyun kendi bacağından asılır canım.
Önce kızı tanımak lazım. Sonra abiyi gerçekten tanımak lazım belki.
Düğünde karşılıklı göbek atmaya evlerinde çay içmeye gerek yok.
(Bizim eşimle ailelerimiz anlaşamıyor bazı farklardan. Evimize bir kere kız istemeye gelindi cenaze gibi. Ailem de bir kere düğünde onlarla görüştü yine cenaze gibi. Daha da suratlarına bakmadılar. 6 yıldır bu konu Ne eşimi ne beni etkilemiyor. İkimiz de birbirimizin ailesiyle iyi geçiniyoruz. )
Kimse bana vay efendim bu adamla evlenme demedi. Bizi minimum temasta tutar mısın dendi.

Dünürün terörist diye terörist olmazsın. Oğlunun hatırı için bir şeye katlanmış olursun. Kızın terör örgütüyle alakası olmama ihtimali olamaz mı? Bu kızı temizlemez mi? Hala kara leke mi bulaşır yani.
Ya da bu aileden bağımsız ya abi de bu örgüte sempati duyuyorsa o yüzden anlaştıysa.

Kizin siyasetle alakasi yok ailesinden kopmak istiyor diye duyum aldim
Ama boyle olsa okadar konusmaya izin verirlirmi
Biyerde ya kenara cekilir baba, yada konuyu kapatalim denir
Kizda anneside kardesleride hersey normalmis gibi tavir sergiledi

+1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back