• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siyası fıkırlerı bıze uygun olmayabılır uymak zorunda degıl bakalım insan olarak nasıllar kendımız gorelım demısler onyargılı olmamak ıcın
abısıde onden bızımle aynı dusunmuyorlar konuyu acmayın demıs
ama gıttıklerınde de terorıst olduklarını gormusler ve haklarında soylenen soylentının gerceklıgınden emın olmuslar o yuzden bu ıs olmaz dıyorlar
Bide bunun ustune annem eve alacakti onlari dusunun
Babam engel olmasa bugun misafirlige geleceklerdi

Ben geleceği düşünürüm. Abinizin o kişi ile evlenmesi sizin aile sicilinizi bile bozar. Sonuçta Türkiye’ye gelmeleri bile yasaklanmış o sadece sempatizanlık değildir yani. Bence abinizle konuşun burda annenizin hastalığının vs konuyla ilgisi yok bence. Sorun abinizde kendisine hayat görüşü aynı olmayan birini seçmiş bence evlilikte hayat görüşü(siyaset, din vs.) aynı olmazsa çok zor. Çok yürümez o evlilik

Bide bunun ustune annem eve alacakti onlari dusunun
Babam engel olmasa bugun misafirlige geleceklerdi
kendınıze kara leke getırtmeyın babanız bunca yıl suca bulasmadan yasamıs adamın tam gün görme yası oglu yuzunden tum verdıgı emek bosa gıdecek sızın aılenız ıcınde rısk colugunuz cocugunuz var

gercekten bazen buradakı konulardan mıdeme kramp gırıyor

kendımı sızın yerınıze fazlasıyla koydum da

Ben geleceği düşünürüm. Abinizin o kişi ile evlenmesi sizin aile sicilinizi bile bozar. Sonuçta Türkiye’ye gelmeleri bile yasaklanmış o sadece sempatizanlık değildir yani. Bence abinizle konuşun burda annenizin hastalığının vs konuyla ilgisi yok bence. Sorun abinizde kendisine hayat görüşü aynı olmayan birini seçmiş bence evlilikte hayat görüşü(siyaset, din vs.) aynı olmazsa çok zor. Çok yürümez o evlilik
Ki ilk evliligi mezhep farkliligindan ve yore farkliligindan olarak bitti (agirlik olarak)
Evlenirken onun baska mezhepde oldugunu nereli oldugunu biliyodu ama evlendikden sonra sorun etmeye basladi

Ki ilk evliligi mezhep farkliligindan ve yore farkliligindan olarak bitti (agirlik olarak)
Evlenirken onun baska mezhepde oldugunu nereli oldugunu biliyodu ama evlendikden sonra sorun etmeye basladi
abınız ozellıkle aılenıze aykırı secımlerde bulunuyor sankı aılenızı cezalandırmak ıster gıbı
nerde zıt varsa gıdıp onu secıyor

Sizin de hem anneniz hasta hem de abiniz 2. Evliligi yapacak. Karsı bunlari görmezden gelmiş bir zahmet siz de onların siyasi fikrini gormezden gelin. Ama yok cahil cahil devam edersiniz siz
Valla cahil cahil konuşan sizsiniz. Hee hükümetin işi gücü yok siyasi görüşte ters düştükleri için ülkeye girişlerini yasaklamışlar. Mantığınız alıyor mu bunu? Terör yandaşıyla evlensin,oldu başka?

kendınıze kara leke getırtmeyın babanız bunca yıl suca bulasmadan yasamıs adamın tam gün görme yası oglu yuzunden tum verdıgı emek bosa gıdecek sızın aılenız ıcınde rısk colugunuz cocugunuz var

Aynen ben de.
Tamam, kanın canın ama o da bir yere kadar. Bazı hatalar affedilmez. Kendi evladım da olsa affetmem. Allah korusun birini taciz eder, canını alır, veya böyle terörle ilintili insanlarla muhatap olursa ben de reddederim. Her yediği haltı sineye çekip kucak açamam.

Bana kalirsa tartisilacak biseyi yok. Olmayacak bise
Ki abim asiri ve asiri bilmem x sempatizaniydi cok milliyetcidir. Ama bunlara bulasti bize bile oraya gittiginizde bilmem kisi hakkinda siyasi yorum yapmayin dedi. Ama adam a dan girdi z den cikti zaten.
Inanin orada en cok bunalan ben oldum bebegim 2 dk durmadi, abim adamin konusmalarindan rahatsiz olmadi ama bebegi susturamadim diye laf sokup durmalar gozume gozume bakip niye geldinki diye bakmalar.. Ben soz olursa gelmicem diye soyledim zaten
Babam bu isi engellemeye calisiyo annemin durdugu yon belli degil
Valla böyle bir konuda ben ne anne baba dinlerim ne abi siyasi görüş farklı terörist sevicilik farklı adamın ağzına ağzına tıkardım lafları vatan hainleri... benimde abim bekar Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ben olsam abimi döndürmek için elimden geleni yapardım öylr yada böyle o tip bi aileyle akraba olmak asla istemem

2 hafta once gidildi
Ben 2 haftadir ne yasiyorum tahmin edin
Suan beden isyana geldi gribe cevirdi
Dusunun
Ayni andada cocuklarima yogun ilgim var
Dun anneme bana ikide bir abimin veya kizin attigi msji yollama
Bise duymak istemiyorum ilgilenmiyorum diyorum
Senin sorunun olsa biz boylemi yapacaz diyor (ki benim sorunlarimi hep gormezdeb geldiler)
Merak etme sorunum olunca kendim cozebiliyorum, herseyi yonetmeye calismaktan vazgec diyorum, kime soyluyosunki...

Valla cahil cahil konuşan sizsiniz. Hee hükümetim işi gücü yok siyasi görüşte ters düştükleri için ülkeye girişlerini yasaklamışlar. Mantığınız alıyor mu bunu? Terör yandaşıyla evlensin,oldu başka?
o sahısıda o yorumu begenenlerıde goz ardı lısteme aldım dırekt ozellıkle bakıyorum sureklı o yorumu begenenlerde aynı fıkırde kısıler hıc bır noktada onlarla ortak paydaya dusmek ıstemem gormek bıle ıstemıyorum

o sahısıda o yorumu begenenlerıde goz ardı lısteme aldım dırekt ozellıkle bakıyorum sureklı o yorumu begenenlerde aynı fıkırde kısıler hıc bır noktada onlarla ortak paydaya dusmek ıstemem gormek bıle ıstemıyorum
Yorum sahibi nedense millete aykırı yorum yapmayı (kısaca saçmalamayı) insanların Van teline basacak üslupla konuşmayı seviyor, belli ki hayatının sıkıntısını burada insanları mutsuz ederek atmaya çalışıyor. Gözardı etmek en iyisi tebrik ediyorum.

Ya bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de bu hayattaki cezası abindir. Yanlış anlama ama abin de annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama bu terör seviciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulur

Son düzenleme:
Ya bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de cezası abin olur. Yanlış anlama ama abin ve annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama terör seçiciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulur
resmen bırbırlerının cezası olacaklar dıyorsunuz
dogru aslında
konu sahıbı uzak dursa da kurtulabılır mı yoksa mantıklı olabılır

Ya bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de cezası abin olur. Yanlış anlama ama abin ve annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama bu terör seviciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulur
Zaten anneme diyorum
Bu kiz okumus etmis guzel de
Ne akilla abimi secmis anlamiyorum
Demekki kizdada var bi sknti dedim
Bi yanim net konus derken bi yanimda bosver ne halleri varsa gorsun nasil olsa anlamiyolar diyor

resmen bırbırlerının cezası olacaklar dıyorsunuz
dogru aslında
konu sahıbı uzak dursa da kurtulabılır mı yoksa mantıklı olabılır
Iste bende araftayim
Sizin dediginiz gibi net konus
Yada hic karisma
Cunku karistikca batiyosun
Karistikca cekiyolar

Annenize allah acil şifalar versin annenizin olmadığı yerde siz varsınız. Benim de bi abim var ve küçük olmama rağmen sözümü dinler. Çünkü aramızdaki iletişim sağlam ve birbirmizi cok severiz. Bu durumda kesinlikle el atardım.

Imkanınız varsa bi tatile çıkın abinizle ordan uzaklaşın abi kardeş konuşup dertleşin tarihten örnekler vererek işin ne kadar yanlış olduğunu başınıza büyük dertlere yol açacağını sakince anlatın. Terör örgütüyle alakası olan insanla bırak evliliği, selamlaşmak bile haysiyeti düşürür. Bu durumda sevgiymiş aşkmış lafı olmaz vatan millet aşkı herşeyden üstte gelir. Merhamet varsa önce vatana. Evladım bensiz yaşar vatansız yaşayamaz deyip savaşa koşan nene hatunun torunlarıyız biz bu hal ne ya? sahte sevgilerin olduğu bu zamanda abiniz kendinin ve sizin geleceğini düşünsün ilerde o da siz de teröristlerle anılacaksınız. Korkunç. Silkelensin acil…..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back