• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimle konusup kenarami cekilmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla abinizi güzellikle ikna edemeyeceğinizi düşünüyorum. Tutar o kızla barışırsa, ben olsam ne düğününe gider, ne evladı olsa giderim. Bazı değerler vardır, kırmızı çizgidir. Bunu kardeşim için bile esnetemem. O kadar da değil.
kesınlıkle :KK9:

sız burada ınsanları sırf sıyası goruslerı nedenıyle degerlendıremezsınız dıyenlere bakmayın bunu dıyenlerde o teror orgutu kabul edılen sıyası gorusu savunuyorlardır ondan boyle dıyorlardır cunku hıc bır ulke vatandası kendı ulkesınde teror orgutu sucu kesınlesmıs bırını kabul etmez bızım ulkemıze has degıl dunyanın hıc bır ulkesınde kımse ulkesıne ıhanet edenı ıstemez ve sevmez normal ve saglıklı olan budur. bır gorusu savunursun yoldan cıktıklarını fark ettıgın an aralarından ayrılırsın o yoldan cıkanların doktugu kanları gorup orgutlenmesını gorup ızleyıp hala bu kadar basıte alıyorsa aynı zıhnıyetdeler demektır onlardan da saglıklı yorum almanız ımkansız

sız cok haklısınız annenız zaten rahatsızmıs abınızınde pek normal oldugunu dusunmuyorum bu kultur farklılıgı din farklılıgı degıl bu bambaska bırsey vatan hainliğinden bahsedıyoruz kendı evladım olsa affetmem bu kadar net konusuyorum
Benim babam cok acik goruslu bir insandir. Acik ve net soyledi. Yasadigimiz ulkenin vatandasi olan bir kiz al, amenna. Ama bunlarla ben bir araya gelemem diye cok soyledi. Suan suclu olan babam ve ben cunku karsi ciktik.
Anlamadigim suki abim cooook milliyetciydi nasil simdi gormezden geliyor... Ask mi diyorum, baglantimi diyorum... Onu uyarmaktan baska bisd gelmez elimden.

bır aıleden ıkı cocuk bırı dagda dıgerı asker ocagında bırbırlerını vurdular

nasıl agızlarını genıslete genıslete basıtce rahatca imi bi sidici siyisi sicli denılebılıyor dümdüz cok net terorıst be.
sucu kesınlesmıs terorıst.

Benim babam cok acik goruslu bir insandir. Acik ve net soyledi. Yasadigimiz ulkenin vatandasi olan bir kiz al, amenna. Ama bunlarla ben bir araya gelemem diye cok soyledi. Suan suclu olan babam ve ben cunku karsi ciktik.
Anlamadigim suki abim cooook milliyetciydi nasil simdi gormezden geliyor... Ask mi diyorum, baglantimi diyorum... Onu uyarmaktan baska bisd gelmez elimden.
cunku beyın yıkıyorlar oyle bır konusuyorlar kı oyle magdur konusuyorlar kı 1 saat sohbet etsenız ruh veya akıl saglıgınız cok saglam degılse ıkna olabılırsınız onların gorevı bu cunku. abınızde o yuzden sempatı duymaya baslamıstır

valla konu sahıbecıgım sız bellı aklı basındasınız abınıze onun bu konuda yanında olamayacagınızı cunku yanlıs yolda oldugunu bu saftırıklıgı yuzunden ılk evlılıgının sıkıntılı oldugunu ıkıncısıne goz gore gore ızın veremeyecegınızı yıne de kendısının bıldıgını ama ıllada evlenırse yanında olmayacagınızı cok net soyleyın

hatalı evlılık yapacak olan ben olsam ne yapardın dersenız damardan gırersınız bır konusun

Iyi de bu size engel olmamis ki en basta. Bunu kabul edip gitmissiniz.
alınlarında yazmıyor kı ne bılsınler aıleyle tanısınca ve arastırınca anlamıslar sımdı de o yuzden olmaz dıyorlar

cunku beyın yıkıyorlar oyle bır konusuyorlar kı oyle magdur konusuyorlar kı 1 saat sohbet etsenız ruh veya akıl saglıgınız cok saglam degılse ıkna olabılırsınız onların gorevı bu cunku. abınızde o yuzden sempatı duymaya baslamıstır
Saat 6da gittik 9da kalktik. 3 saat icerisinde. Konustugumuz sey hep siyasi eskilerdeki tarih, yazdiklari kitap surulmemis cart curt... Adam benimle pek muattap olmak istemedi Cunku ben yabancilar ofisinde calistim Turkiyenin bi bolgesi var oradan gelen insanlar siyasi gorus nedeniyle oturum aliyorlar. Yani onlarin foyasini anladigimi dusundu.
Irka girmek istemiyorum yasak bu konular ama adam diger kizini soykirim oldugunu dusunulen turkiyenin asla dost olmadigi bi Irka vermis. Ve o damadini cok sevdigini abim kendisinin dislandigini hissetmis..

Iyi de bu size engel olmamis ki en basta. Bunu kabul edip gitmissiniz.
Hayir abim bize sadece bizimle ayni siyasi goruste olmadigini buyuzden konu acmayin dedi.
Babam arastirmalarinda aslinda onlarin teror orgutune yardim ettigini buyuzden Turkiyeye giremediklerini vs vs ogrenmis. Bunu soylediginde oyle bise yok sana yanlis soylemisler dedi abim
Bizde hadi onyargili olmayalim belki oyle degildir dedik gittik.
Siyasi gorus farkliligi olabilir ama bu adam bastira bastira tum gece elestirdi...

valla konu sahıbecıgım sız bellı aklı basındasınız abınıze onun bu konuda yanında olamayacagınızı cunku yanlıs yolda oldugunu bu saftırıklıgı yuzunden ılk evlılıgının sıkıntılı oldugunu ıkıncısıne goz gore gore ızın veremeyecegınızı yıne de kendısının bıldıgını ama ıllada evlenırse yanında olmayacagınızı cok net soyleyın

hatalı evlılık yapacak olan ben olsam ne yapardın dersenız damardan gırersınız bır konusun
Aslinda duymak istedigim yorum bu
Tesekkur ediyorum
Onunla net ve acik konusmam gerek sizin dediginiz gibi.

Suçları kesinleşmişki ülkeye girişleri yasak. Bildiğin terörist onlar! Bazı değerler vardır. Aşk meşk anlamam. Annen gençlerin vebaline mi girdim diye düşünmesin. O tür insanlar yüzünden kimlerin veballerine girildi. Ay neyse ya konuştukça konuşurum ban yerim şimdi.
Ban yememek icin irk ve teror orgutu ismi vermek istemedim ama sanirim herkes anlamistir. Annem cok duygusal ve ruh hastaligi olan birisi onun hic bir kararlari saglikli degil..

Saat 6da gittik 9da kalktik. 3 saat icerisinde. Konustugumuz sey hep siyasi eskilerdeki tarih, yazdiklari kitap surulmemis cart curt... Adam benimle pek muattap olmak istemedi Cunku ben yabancilar ofisinde calistim Turkiyenin bi bolgesi var oradan gelen insanlar siyasi gorus nedeniyle oturum aliyorlar. Yani onlarin foyasini anladigimi dusundu.
Irka girmek istemiyorum yasak bu konular ama adam diger kizini soykirim oldugunu dusunulen turkiyenin asla dost olmadigi bi Irka vermis. Ve o damadini cok sevdigini abim kendisinin dislandigini hissetmis..
ben olsam 3 saat oturup dınleyemezdım ılk konusunu actıgı an kendı adıma konusuyorum en azından ben rengımı bellı eder hadı sıze selametle der kalkardım
3 saat nasıl oturup dınleyebıldınız suan kanım kaynıyor ıcımde ben onları gorunce parca parca yapmak ıstıyorum mıdem kalkıyor sız nasıl 3 saat dınleyebıldınız bu konuda sıze de kızdım buda kabul edılemez
hadı onyargılı olmayalım deyıp yınede gozunuzle gormenızı taktır ettım onyargıyı hıc sevmem belkı ıftıraya ugramıslardır der emın olmak ısterım ama emın olmussunuz oturmaya devam etmıssınız :(

iltica ederek gıttıler buyuk ıhtımal bazı ulkelerde sever ellerınde koz bulundurmayı

sanırım eve gıdınce abımın yuzune tukururdum ben nasıl durup dayanabıldınız

ben olsam 3 saat oturup dınleyemezdım ılk konusunu actıgı an kendı adıma konusuyorum en azından ben rengımı bellı eder hadı sıze selametle der kalkardım
3 saat nasıl oturup dınleyebıldınız suan kanım kaynıyor ıcımde ben onları gorunce parca parca yapmak ıstıyorum mıdem kalkıyor sız nasıl 3 saat dınleyebıldınız bu konuda sıze de kızdım buda kabul edılemez
hadı onyargılı olmayalım deyıp yınede gozunuzle gormenızı taktır ettım onyargıyı hıc sevmem belkı ıftıraya ugramıslardır der emın olmak ısterım ama emın olmussunuz oturmaya devam etmıssınız :KK43:

iltica ederek gıttıler buyuk ıhtımal bazı ulkelerde sever ellerınde koz bulundurmayı

sanırım eve gıdınce abımın yuzune tukururdum ben nasıl durup dayanabıldınız
Ben zaten o ortamda bulunamadim cogu kez baska odaya gecip cocuk emzirme altini alma diye ciktim
Babam deseniz sigara icecegim bahanesiyle disari cikti
Ben sofraya oturmadim dahi
Esim gozumun icine icine bakti hep
Ama babam varken kalkalim diyemedim
Kalktik biz babamla ayni arabaydik annemle abim ayri arabada
Babamla bakistik yol boyunca konusamadik
Tek dedigi
Adam hep sansurlu konustu, butun aksam kendimi sktim ama bidaha beni bunlarla bir araya getirirseniz bilmem napim kendimi diye kendine kizdi...
Ben orada sizin dusundugunuz gibi rest cekecek bir pozisyonda degildim
Isin detaylarina girmiyorum
Psikologumuzun bana soyledigi sey ne biliyomusuniz
Anneniz toksik birisi manipule etmeyi acitasyon yaparak huy edinmis
Toksik insanla annenizde olsa cok gorusmeyin
Yani bunu neden diyorum, nasil bir konumda oldugumu anlayin diye... Orda boyle bise yapsam kiyamet kopardi...

Ben zaten o ortamda bulunamadim cogu kez baska odaya gecip cocuk emzirme altini alma diye ciktim
Babam deseniz sigara icecegim bahanesiyle disari cikti
Ben sofraya oturmadim dahi
Esim gozumun icine icine bakti hep
Ama babam varken kalkalim diyemedim
Kalktik biz babamla ayni arabaydik annemle abim ayri arabada
Babamla bakistik yol boyunca konusamadik
Tek dedigi
Adam hep sansurlu konustu, butun aksam kendimi sktim ama bidaha beni bunlarla bir araya getirirseniz bilmem napim kendimi diye kendine kizdi...
Ben orada sizin dusundugunuz gibi rest cekecek bir pozisyonda degildim
Isin detaylarina girmiyorum
Psikologumuzun bana soyledigi sey ne biliyomusuniz
Anneniz toksik birisi manipule etmeyi acitasyon yaparak huy edinmis
Toksik insanla annenizde olsa cok gorusmeyin
Yani bunu neden diyorum, nasil bir konumda oldugumu anlayin diye... Orda boyle bise yapsam kiyamet kopardi...
bunu soyledıgım ıcın uzgunum ama ben olsam babamdan baskasıyla gorusmezdım bence sız kendı aılenızı de bır gozden gecırıp bu surecte karar verın bazı seyler cok sıkıntı gıbı dursada ıyıdır . bır deprem yasadınız neyın curuk oldugunu gordunuz. kalan saglar sızındır.

bunu soyledıgım ıcın uzgunum ama ben olsam babamdan baskasıyla gorusmezdım bence sız kendı aılenızı de bır gozden gecırıp bu surecte karar verın bazı seyler cok sıkıntı gıbı dursada ıyıdır . bır deprem yasadınız neyın curuk oldugunu gordunuz. kalan saglar sızındır.
Bu benim ilk depremim degil.
Ama yillarin birikimi artik kaldiramaz oldum
Ailemin bana yaptiklarini dusmanim yapmadi, ama alen acik yapmiyolar
Hissetirmeden alttan alttan...

Konuda arastirdik siyasi fikirleri hosumuza gitmedi ama yinede gittik diyor.
siyası fıkırlerı bıze uygun olmayabılır uymak zorunda degıl bakalım insan olarak nasıllar kendımız gorelım demısler onyargılı olmamak ıcın
abısıde onden bızımle aynı dusunmuyorlar konuyu acmayın demıs
ama gıttıklerınde de terorıst olduklarını gormusler ve haklarında soylenen soylentının gerceklıgınden emın olmuslar o yuzden bu ıs olmaz dıyorlar

Avrupa ülkelerinde bahsettiğiniz terör örgütleriyle ilintili olan insanlar koyu sempatizan oluyor, hatta zenginseler kaynağı da bu örgütler oluyor, zenginlikleri de kaçakçılık uyuşturucu gibi her türlü illegal işle gelen kara parayla. Ben olsam evime ocağıma koymam. Kız mı yok gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back