Bide bunun ustune annem eve alacakti onlari dusununsiyası fıkırlerı bıze uygun olmayabılır uymak zorunda degıl bakalım insan olarak nasıllar kendımız gorelım demısler onyargılı olmamak ıcın
abısıde onden bızımle aynı dusunmuyorlar konuyu acmayın demıs
ama gıttıklerınde de terorıst olduklarını gormusler ve haklarında soylenen soylentının gerceklıgınden emın olmuslar o yuzden bu ıs olmaz dıyorlar
Sunu bende babamda soyluyoruz soyledik...Kız mı yok gerçekten?
kendınıze kara leke getırtmeyın babanız bunca yıl suca bulasmadan yasamıs adamın tam gün görme yası oglu yuzunden tum verdıgı emek bosa gıdecek sızın aılenız ıcınde rısk colugunuz cocugunuz varBide bunun ustune annem eve alacakti onlari dusunun
Babam engel olmasa bugun misafirlige geleceklerdi
Ki ilk evliligi mezhep farkliligindan ve yore farkliligindan olarak bitti (agirlik olarak)Ben geleceği düşünürüm. Abinizin o kişi ile evlenmesi sizin aile sicilinizi bile bozar. Sonuçta Türkiye’ye gelmeleri bile yasaklanmış o sadece sempatizanlık değildir yani. Bence abinizle konuşun burda annenizin hastalığının vs konuyla ilgisi yok bence. Sorun abinizde kendisine hayat görüşü aynı olmayan birini seçmiş bence evlilikte hayat görüşü(siyaset, din vs.) aynı olmazsa çok zor. Çok yürümez o evlilik
abınız ozellıkle aılenıze aykırı secımlerde bulunuyor sankı aılenızı cezalandırmak ıster gıbıKi ilk evliligi mezhep farkliligindan ve yore farkliligindan olarak bitti (agirlik olarak)
Evlenirken onun baska mezhepde oldugunu nereli oldugunu biliyodu ama evlendikden sonra sorun etmeye basladi
Valla cahil cahil konuşan sizsiniz. Hee hükümetin işi gücü yok siyasi görüşte ters düştükleri için ülkeye girişlerini yasaklamışlar. Mantığınız alıyor mu bunu? Terör yandaşıyla evlensin,oldu başka?Sizin de hem anneniz hasta hem de abiniz 2. Evliligi yapacak. Karsı bunlari görmezden gelmiş bir zahmet siz de onların siyasi fikrini gormezden gelin. Ama yok cahil cahil devam edersiniz siz
Aynen ben de.kendınıze kara leke getırtmeyın babanız bunca yıl suca bulasmadan yasamıs adamın tam gün görme yası oglu yuzunden tum verdıgı emek bosa gıdecek sızın aılenız ıcınde rısk colugunuz cocugunuz var
gercekten bazen buradakı konulardan mıdeme kramp gırıyor
kendımı sızın yerınıze fazlasıyla koydum da
Valla böyle bir konuda ben ne anne baba dinlerim ne abi siyasi görüş farklı terörist sevicilik farklı adamın ağzına ağzına tıkardım lafları vatan hainleri... benimde abim bekar Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ben olsam abimi döndürmek için elimden geleni yapardım öylr yada böyle o tip bi aileyle akraba olmak asla istememBana kalirsa tartisilacak biseyi yok. Olmayacak bise
Ki abim asiri ve asiri bilmem x sempatizaniydi cok milliyetcidir. Ama bunlara bulasti bize bile oraya gittiginizde bilmem kisi hakkinda siyasi yorum yapmayin dedi. Ama adam a dan girdi z den cikti zaten.
Inanin orada en cok bunalan ben oldum bebegim 2 dk durmadi, abim adamin konusmalarindan rahatsiz olmadi ama bebegi susturamadim diye laf sokup durmalar gozume gozume bakip niye geldinki diye bakmalar.. Ben soz olursa gelmicem diye soyledim zaten
Babam bu isi engellemeye calisiyo annemin durdugu yon belli degil
2 hafta once gidildikendınıze kara leke getırtmeyın babanız bunca yıl suca bulasmadan yasamıs adamın tam gün görme yası oglu yuzunden tum verdıgı emek bosa gıdecek sızın aılenız ıcınde rısk colugunuz cocugunuz var
gercekten bazen buradakı konulardan mıdeme kramp gırıyor
kendımı sızın yerınıze fazlasıyla koydum da
o sahısıda o yorumu begenenlerıde goz ardı lısteme aldım dırekt ozellıkle bakıyorum sureklı o yorumu begenenlerde aynı fıkırde kısıler hıc bır noktada onlarla ortak paydaya dusmek ıstemem gormek bıle ıstemıyorumValla cahil cahil konuşan sizsiniz. Hee hükümetim işi gücü yok siyasi görüşte ters düştükleri için ülkeye girişlerini yasaklamışlar. Mantığınız alıyor mu bunu? Terör yandaşıyla evlensin,oldu başka?
Yorum sahibi nedense millete aykırı yorum yapmayı (kısaca saçmalamayı) insanların Van teline basacak üslupla konuşmayı seviyor, belli ki hayatının sıkıntısını burada insanları mutsuz ederek atmaya çalışıyor. Gözardı etmek en iyisi tebrik ediyorum.o sahısıda o yorumu begenenlerıde goz ardı lısteme aldım dırekt ozellıkle bakıyorum sureklı o yorumu begenenlerde aynı fıkırde kısıler hıc bır noktada onlarla ortak paydaya dusmek ıstemem gormek bıle ıstemıyorum
Hayati boyunca saglikli kararlar alamadiabınız ozellıkle aılenıze aykırı secımlerde bulunuyor sankı aılenızı cezalandırmak ıster gıbı
nerde zıt varsa gıdıp onu secıyor
Ya bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de bu hayattaki cezası abindir. Yanlış anlama ama abin de annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama bu terör seviciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulurKi ilk evliligi mezhep farkliligindan ve yore farkliligindan olarak bitti (agirlik olarak)
Evlenirken onun baska mezhepde oldugunu nereli oldugunu biliyodu ama evlendikden sonra sorun etmeye basladi
Ortak paydaları belli bizim paydamız bellio sahısıda o yorumu begenenlerıde goz ardı lısteme aldım dırekt ozellıkle bakıyorum sureklı o yorumu begenenlerde aynı fıkırde kısıler hıc bır noktada onlarla ortak paydaya dusmek ıstemem gormek bıle ıstemıyorum
resmen bırbırlerının cezası olacaklar dıyorsunuzYa bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de cezası abin olur. Yanlış anlama ama abin ve annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama terör seçiciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulur
Zaten anneme diyorumYa bırak evlensin o zaman. Bence sen hiç konuşup karışma zaten belli ki konuşsan da dinleyen olmayacak. Bırak evlensin abin, belki diğer ailenin de cezası abin olur. Yanlış anlama ama abin ve annen de girdikleri her aileyi tarumar edecek cinsten insanlar, eski geline yazık olmuş ama bu terör seviciler hakediyor bence abini..... karışma, su akar yolunu bulur
Iste bende araftayimresmen bırbırlerının cezası olacaklar dıyorsunuz
dogru aslında
konu sahıbı uzak dursa da kurtulabılır mı yoksa mantıklı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?