Abimin nişanlısı çok kıskanç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kadınlar icin demedim ki onu zaten erkek tarafıyla muhattap olmasın diye dedim öyle sacma kıskanclıkarım yok heryer kadın ben görümceler icin dedim her kadın kendi eşrebine almak ister kocayı o yuzden de kocanın tarafından uzak tutar o manada yazdım
İyide nişanlisi aileden uzak tutmaya calismiyor ki ruh hastaligi boyutunda bir kisknaclik var,
İnsan kardesleriyle beraberken esini nisanlisini zirt pirt neden arayip rahatsiz etsin ki.
Kadinin ki uzak tutmak degil kardesinden bile kiskanmak

8 senedir neredeydiniz ? Müdahale etmek için nişanımı beklediniz ? Kız anlattığınız kadar varsa bu kadar zamanda huyunu anlamış olmanız lazım illaki yoksa nişandan sonra sizi korku mu sardı baktınız abiniz ciddi ciddi elden gidiyor eyvah…

Siz şaka mısınız ya? Şaka olsanız keşke, bu cinslerden kaldı mı gerçekten.
Abimi mi kıskanacağım ben, şaka mısınız. Kızı 4 ay önce nişanda tanıdık biz.
Asıl siz hastalıklısınız gerçekten düşünceye bak.

Size laf düşmez. Abiniz her şeyin farkındaymış. Mutsuzum da diyormuş. Buna rağmen müdahele etmiyorsa , kendi tercihidir.

bir de yanlış anlamayın, bu tarz konularda ben her 2 tarafın da dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bazen olaylara taraflı bakıp anılardaki boşlukları abartarak doldurabiliyoruz.

Evet haklısınız iki tarafı da dinlemek lazım tabi ki. Yine de "haklı bir sebepten yapıyor" diyelim.. Sizce de bu kadar özgürlüğün kısıtlanması normal mi? Yani misal siz nişanlınızı eşinizi biriyle dışarıda vakit geçirirken yarım saatte bir arar mısınız? hadi kalk, ne zaman geliyorsunuz, çok oturdunuz diye bağırır mısınız? sanmıyorum. Ya da kolunu sıkmazsınız.. İstediği kadar haklı olsun bu yaptığı düşüncesizlik gibi geliyor bana.

Evet haklısınız iki tarafı da dinlemek lazım tabi ki. Yine de "haklı bir sebepten yapıyor" diyelim.. Sizce de bu kadar özgürlüğün kısıtlanması normal mi? Yani misal siz nişanlınızı eşinizi biriyle dışarıda vakit geçirirken yarım saatte bir arar mısınız? hadi kalk, ne zaman geliyorsunuz, çok oturdunuz diye bağırır mısınız? sanmıyorum. Ya da kolunu sıkmazsınız.. İstediği kadar haklı olsun bu yaptığı düşüncesizlik gibi geliyor bana.
Kesinlikle haklısınız. Çok anormal. Benim demek istediğim, belki de anlattığınız kadar abartı tepkiler vermiyordur, siz öfke birikimiyle dolduğunuz için bu kadar şiddetli görüyorsunuzdur 😊😊

her evlenen kız esini kendi tarafına cekmeye calısır bu bi gercek istemez kendi tarafıyla eskisi gibi görüssün
sahsen bende öyleyim burdaki cogu kız neden sıkayetci sürekli ablam annem halam teyzem diyen kocalardan kızın da etrafı böyleyse demistir simdidem mesafe koyıyım da evlenen kadar görüsmesin diye

hee belki sizi tanıyınca degisir orası sizin tavrınıza kalmıs kıza nasıl davranıyosunuz
Sürekli kendi hayatınla ilgili örnekler veriyorsun ya olmuyor iste olmuyor geçen kanaryanın konusunda yazdim kimse sen olamaz herkeste senin kocan gibi ailesi gibi olamaz farklı farklı kültürler var yetiştirilme tarzları aileler var
Senin gibi olsak kocayi aldık bütün aileyi yok saydık olucak ama olmaz iste olmaz

Nasıl bir şans.mi yada nedir bilmiyorum kocaya düştünse maşallah ipler elinde her yöne çekip ayar yapiyorsun istedigini yaptırıyorsun bunu iste sen yapıyorsun başkası bunu yapamaz silsin ailesini kessin iletişimi kendine.kendi ailesine çeksin yok böyle dünya

Sürekli kendi hayatınla ilgili örnekler veriyorsun ya olmuyor iste olmuyor geçen kanaryanın konusunda yazdim kimse sen olamaz herkeste senin kocan gibi ailesi gibi olamaz farklı farklı kültürler var yetiştirilme tarzları aileler var
Senin gibi olsak kocayi aldık bütün aileyi yok saydık olucak ama olmaz iste olmaz

Nasıl bir şans.mi yada nedir bilmiyorum kocaya düştünse maşallah ipler elinde her yöne çekip ayar yapiyorsun istedigini yaptırıyorsun bunu iste sen yapıyorsun başkası bunu yapamaz silsin ailesini kessin iletişimi kendine.kendi ailesine çeksin yok böyle dünya
Ben şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü

Maşallahlık birşey yok ki yazdıklarınızda.
Kendisi eşine bayramda bir gün ailesinin yanına gitmeye izin verdiğini yazmıştı ne kadar doğru bilinmez.
Bir kadın yaşasa bunu o eşe neler deriz, kadın yapınca da aynı rezillik.
Ben benim lafımla ailesiyle arasına mesafe koyan eşime saygı falan duyamam. Kişiliksiz bir insan özelliğidir bu çünkü.

Ben şahsen yaşayamadıklarını yaşıyormuş gibi anlattığını düşünüyorum o üyenin
Bir insanın her mesajı saçmasapan olamaz başka türlü
Valla nasıl bir dünyası var nerde yaşıyor nasıl bir kocası ailesi var şaşırıyorum
Gerçekten böyle birimi ve kocasıyla cidden mutlumu anlamıyorum

Herkese bi akıl bi akıl kes sil sallama görümce değil mi kv değil mi çıkar hayatından ne kadar kolay bazılarına herşey

Herkese iyi mutlu geceler. 🌙✨
Abim 4 aydır nişanlı. Öncesinden de 8 yıldır devam eden bir ilişkileri var. Fakat kız gerçekten çok kıskanç. En basitinden bir örnek verecek olursam: abim ablam ve ben beraber gezmeyi çok severiz. Ne zaman üçümüz bir yere çıksak abimin telefonu susmuyor. Ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor resmen. Aradan yarım saat geçiyor tekrar ne yapıyorsunuz diye arıyor. Yada abimle ablama kalmaya gidiyoruz, abimin bütün gün suratı düşük oluyor. Anlıyoruz zaten. Bu sebeple de ablamla araları epey limoni, ablamda abime kızıyor ona bu haddi verdiği için.

Mesela arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde zehir ediyor. Çıktığında da en az 10 kez arıyor. Teyit ediyor tahminimce. Normalde arkadaşlarında kalırdı bir iki gün arada, şimdi gidemiyor. Kız sorun çıkarıyormuş. Abim bunları çaktırmamaya çalışıyordu ama artık saklanacak durumda değil, hepimiz anlıyoruz suratından. Adam evden çıkamıyor artık kavga çıkmasın diye. Geçen de kolu dikkatimi çekti kan toplanmış gibiydi. Meğerse kız sinirden tırnaklarıyla kolunu sıkmış. Şok oldum bu raddeye nasıl geldi diye. Dinlemeyip bir yere gittiğinde kız küsüyor birkaç gün sonra yine kendisi arıyor, niye beni aramadın diye kızıyor bu sefer de

Çok üzülüyorum gerçekten. Abimle de çok konuşuyoruz ama onu kırıp kaybetmekten korkuyor. Normal olmadığının farkında. Kızla da konuştuk “ben böyleyim, değişemiyorum” diye sıyrılıyor. Başka açık saçık kızları görecek olması bile beni sinir ediyor ondan karışıyorum diyor. Bu hangi hastalık bi adı var mı bilmiyorum..

Göz göre göre abimin bu kişiyle evlenmesini istemiyorum ama vebalde almak istemiyorum. O yüzden çözüm arıyorum. Bir kadın neden böyle davranır. Abimde hiç öyle serseri tip de değil ki, ne yalanını yakalamış ne başka bir şey. Sizce ne yapmalı? Bu durum nasıl düzeltilir? Ayrılmadan da halledebilirler mi?
İyi niyetinizi anlıyorum ama yine de abinizin sevgilisi sizi pek de ilgilendirmemeli. Yetişkin insanlar. Kendileri karar alabilirler. Zaten abinizin sizi dinleyeceğine de ihtimal vermiyorum.

Valla nasıl bir dünyası var nerde yaşıyor nasıl bir kocası ailesi var şaşırıyorum
Gerçekten böyle birimi ve kocasıyla cidden mutlumu anlamıyorum

Herkese bi akıl bi akıl kes sil sallama görümce değil mi kv değil mi çıkar hayatından ne kadar kolay bazılarına herşey
Bana hiç inandırıcı gelmiyor artık
Bir mesajında bile ılımlılık yok
O keskinlikte bi insanın ilişki kurması mümkün değil

Bazen internette resimler oluyor ya dizilerle ilgili
Yok şu aslında buymuş, o sandığımız tuzlukmuş filan diye
Kocam diye anlattığı tuzluk olabilir 😂😂😂

Bana hiç inandırıcı gelmiyor artık
Bir mesajında bile ılımlılık yok
O keskinlikte bi insanın ilişki kurması mümkün değil

Bazen internette resimler oluyor ya dizilerle ilgili
Yok şu aslında buymuş, o sandığımız tuzlukmuş filan diye
Kocam diye anlattığı tuzluk olabilir 😂😂😂
Zira sadece tuzluktan bir koca bu özelliklere sahip olabilir :KK45:

Maşallahlık birşey yok ki yazdıklarınızda.
Kendisi eşine bayramda bir gün ailesinin yanına gitmeye izin verdiğini yazmıştı ne kadar doğru bilinmez.
Bir kadın yaşasa bunu o eşe neler deriz, kadın yapınca da aynı rezillik.
Ben benim lafımla ailesiyle arasına mesafe koyan eşime saygı falan duyamam. Kişiliksiz bir insan özelliğidir bu çünkü.
Onu dedim bende inanmak zor acaba hayali bir kicasimi var yada tam tersi evet koca var ama burda sergilediği farklı bir şeymi aslında hayatı bambaşka ama mükemmel ötesi gösteriyor çift kişilik gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X