• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimin karısı esımle onlara gıttıgımızde gogus dekolte gıyınıp sureklı gostermeye calısıyor

evlerıne gıtmıyoruz artık tam okudunuzmu ..anneme damadın benı arıyor sureklı bana goz koydu anlamında anneme soylemıs esımın telefonuna baktım hep onun yazıları bana gosterdı esım bu olaydan sonra
Benim anneme söylenseydi büyük ihtimalle cingar çıkardı. Büyük terbiyesizlik bu yaptığı o zaman. Arayın, derdin ne söyle bakayım deyin

Ben eşinizide pek tekin bulmadım açıkcası.bizimde başımıza böyle bişey geldi,eşimin çocukluk arkadaşı var.evlendi ve eşli görüşelim dedik.bikere gittik evlerine.eşim eve gelince ; kendi arkadaşıyla dışarda görüşeceğini bidaha eşli görüşmeyeceğimizi söyledi ve o kızla iletişim halinde olmamamı istedi.muhabbeti kestik.meğer ben wc de iken canımlı cicimli konuşmuş samimiyet hiç ilerlememişken.yani eşiniz rahatsız olsa ilk seferde birdaha görüşmenizi engellerdi.nyse iletişim kesilmiş zaten dert etcek bişey yok

boşanmış çocuklu kadın olmak kabahat mi .siz sanki kadının dekoltesinden çok ikinci evliliğine takmışınız.dekolteyle ne ilgisi var ikinci evliliğin.
ya abımın ılk evlılıgı dıyorum oabım onun yuzunu bıle gormedı dıyorum saf dıyorum kadın da tanımadıgı etmedıgı bııne kactı geldı dıyorum buna ömı taktın o kadar yazıda.edepli olaydıda canımı yıyeydı

Sen buraya konu açtıysan eğer bende yorum yaparım. Bu tarZ konuşamazsın. Git işine falan hiç hoş degil.

Fikrimi söylemekte özgürüm. Ne sen neden bir başkası karışamaz!
tamam öt hadi çatladın ya ama sen ne yazdıgının farkındamısın senınde benım csanımı sıkmaya hakkın yok

Normalde kapalı bir bayansa, eşinizin yanında neden açık??
O kısma abiniz de bişey demiyor mu?
Bir kadın kapalı ise nasıl göğüs dekoltesi gösterebilir, ilginç..

Tehlikeli kadın.meydanı ona bırakmayın. Pis emelleri varsa, anlamazlıktan gelip saf ayağına yatmayın, biraz göz dağı verin yani, ona kendini kötü hissettirin, anlasın onun farkında olduğunuzu..
Daha fazla ileri giderse açık açık da konuşursunuz ama şimdilik değil, daha somut bişey olmadıkça susmak lazım
yanlış anlamayın ama benim merak ettiğim bir konudur bu göz dağı verme meselesi yani nasıl yapılabilir, ne denir mesela.. yani utanç verici bi olayın yolunu açıyor karşınızdaki kişi siz görmezden gelmeyip ne yapabilirsinizki?

allah kader etmesın namus bu ad lekelendımı bıdaha temıze cekemessın

ya abımın ılk evlılıgı dıyorum oabım onun yuzunu bıle gormedı dıyorum saf dıyorum kadın da tanımadıgı etmedıgı bııne kactı geldı dıyorum buna ömı taktın o kadar yazıda.edepli olaydıda canımı yıyeydı

abinizin tercihi böyle olmuş,görüşmüyorsunuz artık madem daha ne yapabilirisiniz ki başka,boşansınlar mı istiyorsunuz.

Ağbiniz farkedipte uyarmıyor mu peki? Görüşmeyi kesmeniz isabet olmuş. Eğer eşinize bir şekilde ulaşmaya falan çalışırsa yine, kanıtlarıyla birlikte ailenize ve ağbinize gösterin, gerisine karışmayın, uzak durun yeter. Ayrıca eşinizde gereken tavrı göstersin, terslesin, bağırıp çağırsın icabında yani.

hafıf mesref nedır anlamadım..
Hafif meşrep demek, sizin şu an yengeniz hakkında çizdiğiniz kadın tipidir.
Valla şu durumda kanıt yokken bir şey yokken abinize açsanız mevzuuyu iftira der çıkar. Siz zararlı çıkarsınız, gidip gelmemeye devam edin.

Back
X