- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi 38meryem60
Farkettim :)))Konu çok karışık benden burdan yürüyim dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkettim :)))Konu çok karışık benden burdan yürüyim dedim![]()
Benim anneme söylenseydi büyük ihtimalle cingar çıkardı. Büyük terbiyesizlik bu yaptığı o zaman. Arayın, derdin ne söyle bakayım deyinevlerıne gıtmıyoruz artık tam okudunuzmu ..anneme damadın benı arıyor sureklı bana goz koydu anlamında anneme soylemıs esımın telefonuna baktım hep onun yazıları bana gosterdı esım bu olaydan sonra
bacım işine bakKendine iyi bak demedim güle güle dedim:)
ona bulasılmaz pıslık ıste cocuk bıle yapmıyor abınde kuusur var dıyorBenim anneme söylenseydi büyük ihtimalle cingar çıkardı. Büyük terbiyesizlik bu yaptığı o zaman. Arayın, derdin ne söyle bakayım deyin
Sen buraya konu açtıysan eğer bende yorum yaparım. Bu tarZ konuşamazsın. Git işine falan hiç hoş degil.bacım işine bak
ya abımın ılk evlılıgı dıyorum oabım onun yuzunu bıle gormedı dıyorum saf dıyorum kadın da tanımadıgı etmedıgı bııne kactı geldı dıyorum buna ömı taktın o kadar yazıda.edepli olaydıda canımı yıyeydıboşanmış çocuklu kadın olmak kabahat mi .siz sanki kadının dekoltesinden çok ikinci evliliğine takmışınız.dekolteyle ne ilgisi var ikinci evliliğin.
tamam öt hadi çatladın ya ama sen ne yazdıgının farkındamısın senınde benım csanımı sıkmaya hakkın yokSen buraya konu açtıysan eğer bende yorum yaparım. Bu tarZ konuşamazsın. Git işine falan hiç hoş degil.
Fikrimi söylemekte özgürüm. Ne sen neden bir başkası karışamaz!
Öt nedemek yahu. Seviyeni belli etme!tamam öt hadi çatladın ya ama sen ne yazdıgının farkındamısın senınde benım csanımı sıkmaya hakkın yok
yanlış anlamayın ama benim merak ettiğim bir konudur bu göz dağı verme meselesi yani nasıl yapılabilir, ne denir mesela.. yani utanç verici bi olayın yolunu açıyor karşınızdaki kişi siz görmezden gelmeyip ne yapabilirsinizki?Normalde kapalı bir bayansa, eşinizin yanında neden açık??
O kısma abiniz de bişey demiyor mu?
Bir kadın kapalı ise nasıl göğüs dekoltesi gösterebilir, ilginç..
Tehlikeli kadın.meydanı ona bırakmayın. Pis emelleri varsa, anlamazlıktan gelip saf ayağına yatmayın, biraz göz dağı verin yani, ona kendini kötü hissettirin, anlasın onun farkında olduğunuzu..
Daha fazla ileri giderse açık açık da konuşursunuz ama şimdilik değil, daha somut bişey olmadıkça susmak lazım
Arkadaş konuya yaziyor öt vs yakışmıyor bir hanım atamam öt hadi çatladın ya ama sen ne yazdıgının farkındamısın senınde benım csanımı sıkmaya hakkın yok
dinimize aykırıTam fatmagülün suçu ne? Deki yenge ve abi galiba![]()
ya abımın ılk evlılıgı dıyorum oabım onun yuzunu bıle gormedı dıyorum saf dıyorum kadın da tanımadıgı etmedıgı bııne kactı geldı dıyorum buna ömı taktın o kadar yazıda.edepli olaydıda canımı yıyeydı
Hafif meşrep demek, sizin şu an yengeniz hakkında çizdiğiniz kadın tipidir.hafıf mesref nedır anlamadım..