• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abimin karısı esımle onlara gıttıgımızde gogus dekolte gıyınıp sureklı gostermeye calısıyor

Anlatiminiz cok karmasik olmus.
Rahatsiz oluyorsaniz tamamen iletisimi kesin.
Gercekten tanimadiginiz guvenemediginiz biri.
Internetten tanistigi bi adama kacmak falan normal insanin tercihi olmaz.
Abinizde cok saf biri mi?
Karisinin giyiminin farkinda degil, kendine kacan birini sorgulamadan kabul etmis.
evet abım cok saf evde kaldım dusuncesıyle kondu ıste...oka

abım gercekten dusuncesın ve cook saf o da onuyn saflıgını kullanıyor

Ben şunu anlamiyorum; birinden bu kadar rahatsızken neden ısrarla misafirliğe gidilir, samimiyet devam ettirilir? Huzurun bozuluyorsa, hoşuna gitmiyorsa gitme oraya, en azından eşli ziyaret yapma tek git.

Abiniz saf tamam ama ne kadar saf?
Hiçbir erkek kapalı karısının, eniştesinin yanında açık olmasına müsaade etmez. Velev ki etti diyelim (saf ya) göğüs dekoltesi verecek bir kıyafet giydirmez, kör değilse.. Bu saflık olmaz..

Hoş hiçbir kadın bunu zaten yapmaz da neyse..
Ben anlamadım yani

Ben şunu anlamiyorum; birinden bu kadar rahatsızken neden ısrarla misafirliğe gidilir, samimiyet devam ettirilir? Huzurun bozuluyorsa, hoşuna gitmiyorsa gitme oraya, en azından eşli ziyaret yapma tek git.
farkettıkten sonra mesafeyı koydum zaten

Başınıza bela açılır bak. Kardeşin duysa olay çıkarsa yeridir. Ben olsam git geli keserim. Hala bize sorman tuhaf.

Back
X