- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi 38meryem60
Normalde türbanlı demişsin eşin ona namahrem değil mi ki siz ordayken dekolte giyiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet abım cok saf evde kaldım dusuncesıyle kondu ıste...okaAnlatiminiz cok karmasik olmus.
Rahatsiz oluyorsaniz tamamen iletisimi kesin.
Gercekten tanimadiginiz guvenemediginiz biri.
Internetten tanistigi bi adama kacmak falan normal insanin tercihi olmaz.
Abinizde cok saf biri mi?
Karisinin giyiminin farkinda degil, kendine kacan birini sorgulamadan kabul etmis.
abım ve hanımıyla okey oynamada bısey yok ama anlattıklarımı anlamadınız galıba
Biz burda özellikle haftasonları bunun gibi çok hikaye okuyoruz Merak etme sen!hıkaye gıbı geldıyse baska yerde hıkaye oku madem ..
yengeniz evlenip boşanmışsa nasıl halen yengeniz oluyor anlayamadım.abinizden boşandıysa görüşmeyin.abımle gıttıgı yerlerın fotosunu gosterırken yanlıslıkla yapar gıbı acmıs gerı hemen kapamıs
yengeniz evlenip boşanmışsa nasıl halen yengeniz oluyor anlayamadım.abinizden boşandıysa görüşmeyin.
hafıf mesref nedır anlamadım..Ama anlattığınız olaylar pek "abi hanımı " değilde sanki "hafif mesref " bir kadını anlatıyor gibi.
gıt nerede okuyorsan oku hıkayenı hadı laf yetıstırıp durma ısın yokmu senınBiz burda özellikle haftasonları bunun gibi çok hikaye okuyoruz Merak etme sen!
yengem ılk evlılıgını baskasıyla yapmıs yanı abım ıkıncı olöuyoryengeniz evlenip boşanmışsa nasıl halen yengeniz oluyor anlayamadım.abinizden boşandıysa görüşmeyin.
Burda bulmuşum okuyorum iştegıt nerede okuyorsan oku hıkayenı hadı laf yetıstırıp durma ısın yokmu senın
farkettıkten sonra mesafeyı koydum zatenBen şunu anlamiyorum; birinden bu kadar rahatsızken neden ısrarla misafirliğe gidilir, samimiyet devam ettirilir? Huzurun bozuluyorsa, hoşuna gitmiyorsa gitme oraya, en azından eşli ziyaret yapma tek git.
abım saf olmasa ılk evlılıgını yuzunu fotografını bıle gormedıgı bır cocuklu kadınla yaparmıydı sızce.o kadında abımı kullanıyorAbi de ne genismis arkadas![]()