abimin karısı esımle onlara gıttıgımızde gogus dekolte gıyınıp sureklı gostermeye calısıyor

Bu yazdiklarina goee yorum yapmam gerekirse yazdiklarindan yengenin esini ayartmaya yada bastan cikarmaya calisiyor gibi gorunuyor..bazi kadinlar boyledir kisiligi sifati ne olursa olsun icinde varsa mutlaka yapar...burda sizden cok esinize is dusuyor.kesinlikle daha sert bi tavir takinsin hatta mumkunse esiniz gitmesin.
Aslinda burda en haksizliga ugrayan biri varsa oda abiniz..asil onun durumu daha vahimm

bıkere kapalı hanım ne demek
kavanoz mu bu
türbanlı-esarplı-bas ortulu degılsem ben tabırınle kapalı degılım
acıgım ozaman
acık ne demek herkese herseye acık mı oluyor

valla kadınlar kadınları toplum ıcınde yerın dıbıne sokuyor once burdan bı giydirim dedım

şimdiii
tesetturlu ınsan gogsu acık gıyınmez
karsısındakı kadın orasını burasını acıyorsa adam olan bakmaz
benım eşim abımın karısıyla merhaba merhabadır resmıyetı vardır nedır o acık secık resımlerı gosterecek kadar samımıet
butun bunlara ragmen hala gorusuyor olmanız
bla bla bla

bu arada konu sahıbı supersonıklık yapıp o yemek fişinı abının eskı karısıyla eşlestırmezsın umarım

Yengeniz kapalı olduğu halde evde saçını açıp göğüs dekolteli giyinmesi bana da biraz çelişkili geldi.
Bunun dışında yengeniz normal göğüs dekolteli bir bluz giyip de acaba siz kıskançlık krizinden özellikle göğüslerini açıyormuş gibi düşünebilir misiniz? Çünkü var böyle tip kadınlar; kadın topuklu giyer kocamı ayartmak için giyiyor derler, dekolteli giyinir kocamın gözüne sokmak için giyiyor derler. Hatta durumu abartıp, haddini aşıp "Kocam böyle giyimden hiç hoşlanmaz, lütfen bize gelirken/size geldiğimizde böyle giyinme" diyen ruh hastası tipler de mevcut. Siz de acaba kadının dekoltesine takmış olabilir misiniz? Zira özellikle göğüslerini açsa önce kendi eşi fark eder bunu.

Bu kadın normalde türbanlı değil mi? Evde yabancı erkek varken neden tesettürsüz oluyor o zaman
Suç abinde bence, karısına desin açılıyorsan hep açıl, kapanıyorsan hep kapan. Bu Nasıl bi iş, tesettür bu değil. Senin abi saf biraz, karısı göğüslerini eğiyor abin maşallah hiç rahatsız olmuyor.
Eşin de az değil, yüz vermesin açık açık söyle.

Çook haklısın.. üstelikte kapalı biri manrem biri evdeyken nie dekolte giyer gözüne sokar ki?? ayrıca abiniz görmüyormu buna nasıl izin verir.. ve arada mesafe yok ğörümcemin eşini kardesm gibi severm ama numarasını almaya luzum görmedim eşimi arasa açmam nie erkekle muatap olmalı ki mahrem sonuçta ve etik değil. Aradaki sınırlar korunmamış. İlk gördüğünde uyarmalıydın.

Konu sahibinin esi neden bu dekolteye takilmis bunu anlamadim ben bide :)
Aynen, ne tuhaf şey? Benimki başkasının dekoltesi hakkında yorum yapacak, sana mı düştü derim? Bir de kadını savunurum, yengem olsa da el olsa da... İsteyen istediğini giyer, sen neden böyle bir konuda yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun derim. Erkeklerde bu yaftalama, kadınlara belli etiketler yapıştırma huyu zaten var, ama kendi beraber olduğum adama yakıştıramam, böyle düşünüyorsa da bana söylemesin, etiketini kendi kafasının içinde yapıştırsın, duyarsam hiç katlanamam böyle şeylere. Konu sahibinin eşi de hadi rahatsız oluyor diyelim, yerinde belli etsin bunu, sonra da gitmeyelim oraya rahat edemiyorum, sen git tek desin, ama arkasından gıyabında karısıyla konuşurken imalar falan. Çirkin şeyler bunlar. Bir yandan da bu imalarda dile hakim olunmuyor ama mesajlara gelince, vakitlice söylenmiyor. :KK64:

Erkekler etiketliyor kadınları diyorum ama daha kadınlar hemcinslerini yok boşanmış, yok çocuklu, yok dekolteli, yok kapalı, yok açık diye yaftalarken adamlara nasıl öğreteceğiz böyle bir hakları olmadığını, onu da hiç bilemiyorum :KK51:

Son düzenleme:
kızlar uzgunum ama sırf orf adet geregı ortunen, basındakı ortunun ne anlam ıfade ettigini bilmeyen o kadar ınsan var ki.. bu kadın da eger anlatılanlar dogruysa sayet, nasıl olsa aileyiz diyerekten acık gezıyor olabılır ama dekolte kısmı cok ılgınc kendi esi de mı farkında degıl yanı abınız? abinizin buna dur dememesi de ayrı bir ılgınc olay...gerci siz mesajınızda "karsısındakının nasıl bırı oldugunu bılmedıgı halde kacarak evlendı" demişssiniz ama aynı sey abınız ıcın de gecerli kusura bakmayın..

Back
X