- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
tamam oku ama lutfen yazma rıca edıyorum senınle urasamamBurda bulmuşum okuyorum işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam oku ama lutfen yazma rıca edıyorum senınle urasamamBurda bulmuşum okuyorum işte![]()
Yengenle uğraş benle değil zatentamam oku ama lutfen yazma rıca edıyorum senınle urasamam
O zaman güzel, artık sorun yok, dert etmeyi bırak bence. Evde memeleriyle ne hâli varsa görsün.farkettıkten sonra mesafeyı koydum zaten
Başınıza bela açılır bak. Kardeşin duysa olay çıkarsa yeridir. Ben olsam git geli keserim. Hala bize sorman tuhaf.
haklısın aslında gercekten su an abımle de gorusmuyorum bu kadar rahat olmasından cok rahatsız oldum saf olsada bende ınnanamıyorum bu kadar genıs olmasına abımınO zaman abine "eşinin memeleri ağzımıza giriyor biz rahatsız oluyoruz gelmicez artık " de.
Abin o kadar safsa ne laf soktuğunu anlar ne de kırılır bi daha da görmezsiniz.
evlerıne gıtmıyoruz artık tam okudunuzmu ..anneme damadın benı arıyor sureklı bana goz koydu anlamında anneme soylemıs esımın telefonuna baktım hep onun yazıları bana gosterdı esım bu olaydan sonraBence bu hoş bir konu değil. Yengeniz hakkında konuştuklarınız. Madem öyle düşünüyorsunuz görüşmeyin, niye evlerine gidiyorsunuz?
yapıstın kaldın ha bas gitYengenle uğraş benle değil zaten![]()
abım gercekten dusuncesın ve cook saf o da onuyn saflıgını kullanıyor
Dekolte açıyor ona takılmadın da gazozuna okeye mi takıldın İlahi :)Turbanlilar okey demi oynuyor ne günlere kaldık![]()
abım saf olmasa ılk evlılıgını yuzunu fotografını bıle gormedıgı bır cocuklu kadınla yaparmıydı sızce.o kadında abımı kullanıyor
Kib canımyapıstın kaldın ha bas git
bende oyle dusunuyorum keske olmasaydı amaO zaman güzel, artık sorun yok, dert etmeyi bırak bence. Evde memeleriyle ne hâli varsa görsün.
Abiniz internetten bu şekilde birini bulduğuna göre belki de cinsel anlamda ilginç fantezilere sahip biridir, bu meme gösterme falan onun hoşuna gidiyor olabilir, hatta onun fikri bile olabilir ses de cikarmadigina göre.
Kib canım[/Qsükür
Konu çok karışık benden burdan yürüyim dedimDekolte açıyor ona takılmadın da gazozuna okeye mi takıldın İlahi :)
hey allahım ya turbanla ne ılgısı var bu devırde herkesın kafasında bır çabuttur (hakıkı musluman harici)var ve turbanı bıle basıt hale getırdıler olmaz olasıcalarTurbanlilar okey demi oynuyor ne günlere kaldık![]()