Kızımın sağlığı senin seks hayatından önemli olduğu için aramış olabilir miyim? Ayrıca babamın özel aracı yok bu da ek bilgi.
Yazmak var da işte.
Şu yeni evliyiz lafına da ayrı gıcığım zaten
Dedi bekarYa kadınların biriyle evlenince onu tapulamış gibi davranmasına uyuz oluyorum. Sürekli bir savunma hali,sanki ortada bir savaş varmış gibi strateji kasmalar falan. Adamın kardeşisin ne gibi bir durum olabilir yani? Biraz relaks olmak yerine her şeye tepki,atar saçma sapan hareketler. Hiç cevap verme seninle muhatap olmasına da izin verme. Bu adamlar ağaç kovuğundan çıkmıyor herkesin annesi babası kardeşi var önce bunu bir kavrasın.
Abine neden söyleyemezsin, sandığınız gibi abiniz onu paylamayacak. Lüzumsuz iyi niyet gösterip sonra da kendi içinizde ben yine niyetliyim demenize de gerek yok. Abine kendisi mesajdan bahsetmiş bile olabilir veya bunu söylemeni göze zaten almıştır. Yanıtlayabilirsiniz mesajı benceMerhaba Hanımlar
Abim bir buçuk ay kadar önce ikinci evliliğini yaptı.
Abimle, çocukluğumuzdan beri yakın bir abi kardeş ilişkimiz var. İlk eşinin vefatından sonra ki süreçte de bu yakınlık daha da arttı. Sık sık telefonda konuşur, bir araya geliriz.
Bu yakınlığımız şuan ki eşini rahatsız etmiş olacak ki, bir keresinde ben annemle bu kadar sık konuşmuyorum ne buluyorsunuz konuşacak dedi. Konuşmalarımız genelde abim isteyken olur ve uzun konuşmalar değil ki olsa bile kime ne orası da ayrı. Bende herkesin ilişkisi farklı, kıyaslamanin bir manası yok diye kapatmıştım o konuyu.
Görünürde herhangi bir sorunumuz da yok kendisiyle, başından beri iyi niyetle yaklaşıp herhangi bir beklenti de olmadım kendisiyle ilgili.
Bugün akşam üzeri kızımın eli yandı. Eşim şehir dışında olduğu için ve evde kızımdan küçük bir çocuğum daha olduğundan abimi aradım bizi hastaneye götürmesi için. Hastane de bir saat kadar kaldık, çok şükur derin bir yanıgı yok.
Hastaneden geldikten bir saat sonra, abimin eşi mesaj atmış geçmiş olsun diye ve eklemiş ki baban dururken abini hastaneye çağırmana da şaşırdım, sonuçta yeni evliyiz, abin artık evli her derdine o kosamaz bu konularda daha ince düşünürsün sanmıştım demiş.
Mesajı okuyunca çok şaşırdım ve sinirlendim haliyle. Evli olduğu için sağlık gibi önemli bir konuda bile abimi çağırma hakkımın olmadığını düşünen bir insanla muhattap olacak olmak bile ciddi sıkıntı bundan sonra benim için.
Mesaja birkaç saat oldu cevap yazmadım. Yazsam mı yazmasam mı onda da emin değilim. Olayın uzamasını istemiyorum, bundan sonra da bir sorun olsa, eşim yoksa ve yardıma ihtiyacım varsa yine abimi arayacağım elbette ama bunu eşi nasıl kabul edecek onu bilmiyorum. Babamı aramıyorum çünkü babamın özel aracı yok. Böyle bir sebepten tatsızlık yaşamak bile çok saçma geliyor şuan.
Abime söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu konu aralarında ciddi sorun olur biliyorum. Şuan böyle bir şeye sebep olmakta istemiyorum açıkçası, evlilikleri çok yeni olduğu için.
Böyle bir durumda abime söylemenin dışında ne yapmak daha doğru olur? Cevap yazmak mı, hiç cevap yazmayıp söylediği şeyi ciddiye almamak mı?
Konularınızı en baştan beri takip ediyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Gelininiz ve abiniz kısa süreli bir tanışma sonucu evlendiyse ve gelinin ilk evliliği ise uyum sorunu olabilir. Bir de iki küçük çocuk var. Muhtemelen zorlanıyordur ve dolmuştur. Size patlamıştır. Ama zamansız ve yersiz patlamış. Ne olursa olsun insanın zor zamanında aklına taksi değilde abisi ablası kardeşi yakınını aramak gelir. Bu konuda haklısınız ve geline açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Hiç o mesajları atmamış gibi davranın ve abinizle ilişkinizi aynen devam ettirin. Ama gelinin bu tavrının altında başka sebepler yatıyor bence. Ona belli etmeden bunun üzerinde durun.Merhaba Hanımlar
Abim bir buçuk ay kadar önce ikinci evliliğini yaptı.
Abimle, çocukluğumuzdan beri yakın bir abi kardeş ilişkimiz var. İlk eşinin vefatından sonra ki süreçte de bu yakınlık daha da arttı. Sık sık telefonda konuşur, bir araya geliriz.
Bu yakınlığımız şuan ki eşini rahatsız etmiş olacak ki, bir keresinde ben annemle bu kadar sık konuşmuyorum ne buluyorsunuz konuşacak dedi. Konuşmalarımız genelde abim isteyken olur ve uzun konuşmalar değil ki olsa bile kime ne orası da ayrı. Bende herkesin ilişkisi farklı, kıyaslamanin bir manası yok diye kapatmıştım o konuyu.
Görünürde herhangi bir sorunumuz da yok kendisiyle, başından beri iyi niyetle yaklaşıp herhangi bir beklenti de olmadım kendisiyle ilgili.
Bugün akşam üzeri kızımın eli yandı. Eşim şehir dışında olduğu için ve evde kızımdan küçük bir çocuğum daha olduğundan abimi aradım bizi hastaneye götürmesi için. Hastane de bir saat kadar kaldık, çok şükur derin bir yanıgı yok.
Hastaneden geldikten bir saat sonra, abimin eşi mesaj atmış geçmiş olsun diye ve eklemiş ki baban dururken abini hastaneye çağırmana da şaşırdım, sonuçta yeni evliyiz, abin artık evli her derdine o kosamaz bu konularda daha ince düşünürsün sanmıştım demiş.
Mesajı okuyunca çok şaşırdım ve sinirlendim haliyle. Evli olduğu için sağlık gibi önemli bir konuda bile abimi çağırma hakkımın olmadığını düşünen bir insanla muhattap olacak olmak bile ciddi sıkıntı bundan sonra benim için.
Mesaja birkaç saat oldu cevap yazmadım. Yazsam mı yazmasam mı onda da emin değilim. Olayın uzamasını istemiyorum, bundan sonra da bir sorun olsa, eşim yoksa ve yardıma ihtiyacım varsa yine abimi arayacağım elbette ama bunu eşi nasıl kabul edecek onu bilmiyorum. Babamı aramıyorum çünkü babamın özel aracı yok. Böyle bir sebepten tatsızlık yaşamak bile çok saçma geliyor şuan.
Abime söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu konu aralarında ciddi sorun olur biliyorum. Şuan böyle bir şeye sebep olmakta istemiyorum açıkçası, evlilikleri çok yeni olduğu için.
Böyle bir durumda abime söylemenin dışında ne yapmak daha doğru olur? Cevap yazmak mı, hiç cevap yazmayıp söylediği şeyi ciddiye almamak mı?
insanlar dar gunlerinde bir birlerine kossunlar biz bu dunyadan gidince yalniz kalmasinlar diye cogu zaman yokluk cekip 2.cocugu yapiyolar.Bir kızım bir oğlum var. İleride böyle bir durumda eşi yoksa ve abisi yakınsa ben de abisini aramasını isterim. Her seferinde, gece gündüz aramıyorsa, eften püften sebep yaratmıyorsa biraz sabretsin isterim gelin kızım.
Konu sahibi arkadaşım, bence sen yengeni ara. Zarifçe konuş. Bir art niyetinin olmadığını bilsin. Sen kibarca konuşursan o da karşında terbiyesizlik yapamaz. Abini çağırma sebebini güzelce anlat. Tersleşmenin bir yararı olmaz, daha beter olur.
Dün akşam kızımla abisi kafa kafaya vermiş, abisi bir şey öğretiyordu. İçim cız etti onlara bakarken. Sabah da bunu okuyunca kötü oldum açıkçası ben de.insanlar dar gunlerinde bir birlerine kossunlar biz bu dunyadan gidince yalniz kalmasinlar diye cogu zaman yokluk cekip 2.cocugu yapiyolar.
o iki cocuk buyurken neleri paylasiyorlar.
sonra evleniyolar anasinin babasinin birbirine yoldas olsun diye dogurup dislerini curutup saclarini beyazlattigi cocuklardan birinin karisi kocasinin kardesine her isin dustugunde kocami arama karimi arama diye mesaj atiyor
ne cüret değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?