Abimin Eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni evli olununca nefes almadan sevişilip, muhabbet mi ediliyor? Noluyor yani bir kaç saat ayrı düşünce? Terbiyesizlik etmiş. Çocuk ve hastane işi var ortada. İnsan utanır o lafları etmeye. Ben olsam haddini bildiririm. Ama gözüm de eskisinden çok üstünde olur; o annesiz yavrulara nasıl davranacak bu tahammülsüz kadın diye. Abinize de söyleyin bence. Kadının yapısı buysa zaten çok geçmezdi bir arıza çıkar. Abiniz de bilsin evvelini. Telefonla konuşmanıza bile takmış, evlenince gerçek yüzünü salmış ortaya sanki. Daha öncesinden melek gibi anlatıyordunuz çünkü. Üzüldüm ya gerçekten. Umarım geçici saçmalamalardır. Kızınıza da geçmiş olsun.

bine söyler misin bilemem, ama kadına yanıt vermen şart. Terbiyesizlik yaptığını bilsin, yanıt yazmazsan bugün bunu yazan yüzsüzyarın iyice tepene çıkar..

abimin evli olduğunun farkındayım da senbizim bir aile olduğumuzun farkına varamamışsın daha. En yakın zamanda anlamanı umuyorum.
yazardım ben olsam

Ben tarafsız yorum yapamıcam..ben de gelin olarak magduruyum..kişiyi sevmeyince yapılan iyilikler de batıyor..
Saglık sorunu elbette abısını cagırabılır ..
Asıl gelının bu cüreti alıp nasıl size yazabılmiş.
Anlatmadıgınız şeyler var..
Eşime havada kuş uçsa haber verıyorlar ya da iş buyuruyorlar.
Kendi işlerini yapabilecek durumda iken aileyi rahatsız etmek hoş değil...

Bir kızım bir oğlum var. İleride böyle bir durumda eşi yoksa ve abisi yakınsa ben de abisini aramasını isterim. Her seferinde, gece gündüz aramıyorsa, eften püften sebep yaratmıyorsa biraz sabretsin isterim gelin kızım.

Konu sahibi arkadaşım, bence sen yengeni ara. Zarifçe konuş. Bir art niyetinin olmadığını bilsin. Sen kibarca konuşursan o da karşında terbiyesizlik yapamaz. Abini çağırma sebebini güzelce anlat. Tersleşmenin bir yararı olmaz, daha beter olur.

buldumcuk gıbı davranmıs yası cok mu genc bellıkı cahıllık yapmıs
canınızın sıkılmasında haklısınız sız ne derdındesınız o sıze ne dıye mesa atıyor

o mesajı sımdılık sılmeyın evet abınıze de sımdılık bırsey demeyın cevapta vermeyın
cok degıl fazla surmez bır kac kere daha benzer seyler oldugunda tek seferde sunu da yaptı bunu da dedı boyle de oldu bu sebeple mesafe koymak ıstıyorum dersınız abınıze. sımdı soylersenız her yaptıgında da soylersenız hep sıkayetlenmıs olursunuz cunku ve durduk yere ortam gerılır sımdı kımseye bırsey demeyın ama o mesajı da sılmeyın oyle bırı emınım ben oyle bır mesaj atmadım da dıyecektır kalsın sızde

Benim görümcemde gecenin körlerinde arardı gece 12-1-2 zıttırvızık naber abi deyip hebele hübele yapmak ya da huzursuzluk çıkarmak için. Ben kibarca uyarınca fokluk çıkardı bende anlayacağı dilden payladım bi güzel. Dişimi göstermem ve onunda hatasını anlaması hasebiyle bu konu düzeldi ancak kızının bir sağlık durumu olsa babasının arabası yok vs ve benim eşimi yani abisini arasa bu durum için gel diyip yardım istese ben kendimde endişelenirim nasıl felaket saçmalamış abinizin eşi anlayamadım. Bu arada bazı tepki gösterenler için söylüyorum evet yeni evli olunca iş başka oluyor en azından bizde öyleydi diyeyim çünkü bizde haliyle kaç sefer gecenin köründe tam ilişkiye girecekken görümcemin zırt zırt araması ve ilişkinin başlayamadan bitmesi çok sinir bozucuydu ama tabii ki istersem yirmi senelik evli olayım herşeyin yeri ve zamanı var yani ilişkiye girmek içinde ille yeni evli olmak gerekmez. Ammma velakin sağlık olunca iş saat kaç olursa olsun dediğim gibi tepki gösterilmez abinizin hanımı gereksiz kıskançlık ve fesatlık yapmış nokta.

Yeni evliyiz, ha babam de babam sevişiyoruz sen neden engel oluyorsun buna diyor aklı sıra.
Evli olmayı seks yapmaktan öteye götüremeyen zavallı kadın zihniyeti.

Konuya gelince, buradaki veryansın edilen ve gelin cephesinden anlatılan binlerce konunun karşı taraftan anlatımı olmuş.
Gelin hanım konuyu açsaydı herkes gelin hanıma hak verir, görümceyi sallandırmıştı.
Ama görümce konuyu açınca görümce haklı oldu.

Tarafsız yorum diye buna deniliyordu değil mi?

Neyse, ben olsam hiç takmam bile, abime de söylemem. Burnumun dikine giderim. Bence siz de öyle yapın.

Bir insanı takmamak ona verilen en büyük cezadır.

Dedi bekar

cevap yazdın mı ? yazma yaban.
aynı şekilde davranmaya devam et.
abine de söyleme. dikkate almayıp aynı şekilde devam etmek en büyük cevap olacaktır.
bu kadın kötü değilse zaten abin tavrını biliyordur. abine de söylemiş olmalı.
ben olsam abim nasıl devam ettiriyorsa ilişkiyi o şekil devam ederim.

Abine neden söyleyemezsin, sandığınız gibi abiniz onu paylamayacak. Lüzumsuz iyi niyet gösterip sonra da kendi içinizde ben yine niyetliyim demenize de gerek yok. Abine kendisi mesajdan bahsetmiş bile olabilir veya bunu söylemeni göze zaten almıştır. Yanıtlayabilirsiniz mesajı bence

Okuyunca çok sinirlendim
Geçmiş olsun öncellikle.
Sanki adamı keyfe çağırmışsınız, çocukların canı sıkıldı bizi lunaparka getir demişsiniz gibi bi tavrı var kadının. Başına gelmediği için anlayışsız bence. Birde yeni evliyiz modu beni benden alıyor. 1 saat geç sevişsin o akşam da, ölmedi ya.
Benimde küçük kızımın bacağına bikeresinde kahve dökülmüştü. Bayram günü, annemlerdeyiz ev kalabalık akrabalar falan filan. Eşim yoktu. Misafirin çocuğu koşarken dikkat etmedi annesinin elindeki kahveye çarptı oda tam orda yerde oturan kızımın bacağına döküldü. Hepimiz panik olduk, çocuğu soyduk baktık görünürde fazla birşey yok ama ben telaş yaptım çünkü çok ağladı, onu kaptığım gibi kapıya koştum hastaneye getircem diye. Evde annem, kuzenlerim falan var ama kimseye bizi getir demek aklıma gelmiyor. Sade büyük kızıma sen anneannenle kal diyebildim. Tam kapıdan çıkarken kardeşim geldi, noldu falan demeye kalmadı kızımı kucağımdan kaptığı gibi arabaya attı. Benden ne teklif ne birşey. Koştur koştur beraber hastaneye gitmiştik. Ben orda anladım yanımda kardeşimin olmasının bana güç verdiğini. Ben ailemden uzakta yaşiyorum.
Normalde bu tür şeyleri hep kendim hallederim, eşim işi için sürekli yurtdışına çıkmak zorunda. Geceleri iki çocukla acile gittiğimi bilirim. Biri hastalanınca diğerini evde tek bırakamam, mecbur onuda uyandırırım. Zor yani. Çok iyi anliyorum. Yanımda ailemden biri olsa gece hiç çekinmez birinden birini ararım, kardeşim evlenecek yakında. Evet onuda arayabilirim, diğer evli kardeşimide arayabilirim.Eşlerinden izin almam bunun için.
Ama kv kp arayamam mesela. Onlar daha yakın sayılsada aramam, kendi işimi kendim hallederim.
Yerinizde olsam hiç muhatap olup cevap bile vermem. Yazmak söylemek kadar etkili değil çünkü. Birdaha gördüğüm yerde verirdim cevabını.

Konularınızı en baştan beri takip ediyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Gelininiz ve abiniz kısa süreli bir tanışma sonucu evlendiyse ve gelinin ilk evliliği ise uyum sorunu olabilir. Bir de iki küçük çocuk var. Muhtemelen zorlanıyordur ve dolmuştur. Size patlamıştır. Ama zamansız ve yersiz patlamış. Ne olursa olsun insanın zor zamanında aklına taksi değilde abisi ablası kardeşi yakınını aramak gelir. Bu konuda haklısınız ve geline açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Hiç o mesajları atmamış gibi davranın ve abinizle ilişkinizi aynen devam ettirin. Ama gelinin bu tavrının altında başka sebepler yatıyor bence. Ona belli etmeden bunun üzerinde durun.

insanlar dar gunlerinde bir birlerine kossunlar biz bu dunyadan gidince yalniz kalmasinlar diye cogu zaman yokluk cekip 2.cocugu yapiyolar.
o iki cocuk buyurken neleri paylasiyorlar.
sonra evleniyolar anasinin babasinin birbirine yoldas olsun diye dogurup dislerini curutup saclarini beyazlattigi cocuklardan birinin karisi kocasinin kardesine her isin dustugunde kocami arama karimi arama diye mesaj atiyor
ne cüret değilmi

Ne kadar bencilce yorumlar var. Yok taksi cagirin yok kendiniz gidin bilmem ne ... Belki kadinin taksi parasi yok yaninda.
Ayrica hadi taksiyle gitti orada eli yanan cocugun cocugun tedavisi yapilirken 1.5 yasindaki bebekle birinin ilgilenmesi gerekir.
Insan boyle durumda da abisini cagirmayacakta ne yapacak ?

Dün akşam kızımla abisi kafa kafaya vermiş, abisi bir şey öğretiyordu. İçim cız etti onlara bakarken. Sabah da bunu okuyunca kötü oldum açıkçası ben de.

benim görümcem de araba alacak sürekli eşime araba şöyleymiş böyleymiş diyor bu durumdan bende rahatsızım.
çünkü daha önce sıfır araba alırken eşime danışmadı yanında götürmedi umursamadı..

ama sizin durum farklı tabi ki hastalık vb durumlar da abinizi arayacaksınız.

siz cevap vermiş yada vermemişsinizdir ama ben olsam canım çok haklısın ama biliyorsun eşim şehir dışında babamın da arabası yok, yoksa sizi rahatsız etmek isteyeceğim son şey bile olamaz gibi bir cevap verirdim en azından utanmaya yüzü varsa belki verdiği tepkiden utanır

Ben eşime böylesi sağlık durumunda müdahalede bulunsam eşim bana kızardı çünkü benzer bi mevzuda bende annesiyle arasındaki ilişkiye karışmıştım,eşim durumu açıklayıp kendisine alan bırakmamı istemişti. Şimdi bakıyorum cahilceymiş tavrım mesela.

Yengeniz şuan abinizi iki çocukla paylaşıyor kendince ve kıskanıyor, bir de sizinle ilişkisini görünce daha çok abartmış olabilir. Yeğenleriniz huzuru için bir süre görmezden gelip abinizle yakın ilişkinizi gözüne sokmayın bence. Zamanla o da belki herşeyi sindirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…