- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Dediğiniz gibi olabilir evet.Burada açılan görümce-gelin konularından anladığım ve kendimi şu an gelinin yerine koyduğumda bunu yapmasının tek sebebi abin.
Seninle ilgilendiği kadar eşiyle ilgilenmiyordur. Bunun böyle olduğuna eminim ama ispatlayamam
Benimde görümcelerim var. Bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. İhtiyaçları olduğunda eşim o şehre bile gidiyor. Ki böyle sağlık gibi önemli bir konuda değil. Benim için sıkıntı olmuyor, çünkü benim ne ihtiyacım olsa eşim iki eli kanda olsa gelir. Her gün konuşurlar ya işteyken ya evdeyken. Arada bende katılıyorum sohbetlerine keyifli oluyor. Ne konuşuyosun bu kadar ablanla diye soracağım tek zaman benimle iki kelime etmekten aciz olup onlarla saatlerce konuştuğu zamandır.
Abinizle konuşurken arada ağzını arayın eşiyle durumları hakkında. Önceki konularınızdan da hatırlıyorum abiniz tam sevmiyordu ama çocuklar için evlensem mi diye düşünüyordu. Ancak gelin onu çok seviyordu ve sevgisinin karşılığını göremedikçe de agresifleşmeye başlıyor. Şu an yeni evli olduğu için kocasına toz konduramayıp günah keçisi seçmeye çalışıyor. Onun gözünde kocası onunla ilgilenecek, arayıp soracak ama sizden zamanı kalmıyor. Ayrıca ilgisizliğin diğer nedeninin de ona karşı abinizi doldurmanız olduğunu da düşünüyor olabilir.
Abiye kadınlar bunları sever. Ya da eşle sık sık konuşulur gün içinde. Hediye almak çok iyidir ilk zamanlarda gibi odunluğunu yontma girişimlerinde bulunulabilir. Geline mesaj atmak ya da bu konuyu konuşmak karşılıklı birbirinizi suçlamayla bitecek.
Konuyu açmadan bunları düşünmedim hiç açıkçası. İyi oldu o yüzden açtığım.
Abimle konuşacağım bu meseleleri.
Aslında ince bir adamdır, yaptığı bir iki şeyi de biliyorum ama tabi evdeki hallerin, ilişkilerinin ayrıntılarını bilmiyorum.
İyi olmalarını çok istiyorum, eşinin benim için ne düşündüğü de önemli değil. Özellikle yeğenlerim için istiyorum bunu. Mesajı hiç görmemiş gibi de yaparım, bu meseleyi kişisel bir sorun haline getirmekte istemiyorum.