- 12 Haziran 2019
- 18.342
- 111.169
- 598
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heralde hiç durmadan ....Al benden de o kadar yeni evli olunca ne oluyor acaba
Abisi beş dakika mesafede tabi ki abi aranır babasının aracı yokmuş hem de kusura bakmayın da abi bu sizin dediğinizi millet komşusuna yapmıyor kaldı ki abi bu bak abi ben abimi istediğim zaman ararım hani kan bağı var ya evlenince abilikten çıkılmıyor tapu eşe devir teslim yapılmıyor. Ayrıca yeni evli yok yeni gelin çıkın şu triplerden ya ergenlerden daha triplisiniz yahu. Geliin hanım kusura bakmasın öyle bi mesaj atıyorsa öyle bir durumda kendini üstün gösterme savaşı içine girmesinden kaynaklı artık izin al benden der yakında.Kusura bakmayinda sizde cok iyi niyetli degilsiniz gelinin yerinde olsam bende sinirlenirim yeni evlenmisler kocasinin surekli kardesinin isleriyle ugrasmasini istemez ne var bunda? Sizde abiniz evlenmemis ikide cocugu varmis gibi davranin evlenmeden onceki davranislarinizi surdurmeye calismayin. Kendi ailenizi aramaliydiniz kiz hakli bence
Hayir yenge ben degilim de, burda yine lafim sana degil fakat genel olarak kk'ün yine iki yüzlülügü devreye giriyor. Gelin bu konuyu açmis olsaydi, görümce tüh kaka olurdu. Bir rahat vermiyor olurdu.
Ancak taninmis bir üye yenge olarak konu açtigi için, herkes fikrini degistiriyor.
Ben konu sahibin kötü birisi yada tüh kaka oldugunu iddia etmiyorum. Burda konu açiyorsa, çesitili fikirlere açik olmasi gerekiyor. Yani umarim konu açma gayesi "bu gelin ne tüh kaka, hepiniz linç edin hanimlar" degildir.
Ben genel olarak, her sorunda hemen aileye kosma taraftari degilim. Önce kendi problemini kendi çözmen lazim. Ailelerden uzak oturdugumuzdanda olabilir bu durum bilmiyorum. Ancak burda sadece tek tarafi okudugumuzu biliyorum. Hani açikçasi, gelinide duymak isterdim.
Hayır kk ikiyüzlü değil o geline derdik ki kadının Kucakta bir çocuğu varken eli yanan çocuğunu tek başına hastaneye nasıl götürsün? Abisi varken yardım isteyebileceği biri olarak çok mu gelir? Ayrıca isteyken konuşabilir evde de aşırıya kaçmak suretiyle konuşabilir kardeşler onlar derdik emin olun.Hayir yenge ben degilim de, burda yine lafim sana degil fakat genel olarak kk'ün yine iki yüzlülügü devreye giriyor. Gelin bu konuyu açmis olsaydi, görümce tüh kaka olurdu. Bir rahat vermiyor olurdu.
Ancak taninmis bir üye yenge olarak konu açtigi için, herkes fikrini degistiriyor.
Ben konu sahibin kötü birisi yada tüh kaka oldugunu iddia etmiyorum. Burda konu açiyorsa, çesitili fikirlere açik olmasi gerekiyor. Yani umarim konu açma gayesi "bu gelin ne tüh kaka, hepiniz linç edin hanimlar" degildir.
Ben genel olarak, her sorunda hemen aileye kosma taraftari degilim. Önce kendi problemini kendi çözmen lazim. Ailelerden uzak oturdugumuzdanda olabilir bu durum bilmiyorum. Ancak burda sadece tek tarafi okudugumuzu biliyorum. Hani açikçasi, gelinide duymak isterdim.
Bence de abinin haberi var gelin hanım mesafeyi açmaya çalışıyor. Yani ben böyle sağlık konusunda mesaj atmazdim atamazdim o bunu yapıyor eşim duyunca bana ne der ya da demez diyor umrunda değil.Abine neden söyleyemezsin, sandığınız gibi abiniz onu paylamayacak. Lüzumsuz iyi niyet gösterip sonra da kendi içinizde ben yine niyetliyim demenize de gerek yok. Abine kendisi mesajdan bahsetmiş bile olabilir veya bunu söylemeni göze zaten almıştır. Yanıtlayabilirsiniz mesajı bence
Siz baş başa kalsınlar diye hafta sonu çocukları alıyorsunuz ve o böyle bir densizlik yapıyor, pes!Herkes kendince doğru olanı yapıyor tabi.
Yüzyüze görüşmemiz sık olmuyor şuan için haftada bir görüşüyoruz. Ama telefonla konuşuyoruz evet ben aramasam abim arıyor. Evlendi diye abimle neden telefonla görüşmeyi keseyim? Bana mantıksız geliyor açıkçası bu.
Çocukları Cuma'dan alıyoruz ya annem ya ben başbasa vakit geçirsinler diye. Yani hayatlarına müdahale etmem gibi bir durum yok ki ben bu durumlara kendi hayatımda da dikkat eden bir insanım.
Yine de rahatsız oluyorsa yapabileceğim birşey yok şu aşamada.
sizin açınızdan bakınca iki küçük çocukla tek başınıza ilgilenemeyeceğiniz için arabası olan tek kişide abiniz olduğundan onu aramanız en mantıklısı olduğundan yardım istemekte haklısınız.Merhaba Hanımlar
Abim bir buçuk ay kadar önce ikinci evliliğini yaptı.
Abimle, çocukluğumuzdan beri yakın bir abi kardeş ilişkimiz var. İlk eşinin vefatından sonra ki süreçte de bu yakınlık daha da arttı. Sık sık telefonda konuşur, bir araya geliriz.
Bu yakınlığımız şuan ki eşini rahatsız etmiş olacak ki, bir keresinde ben annemle bu kadar sık konuşmuyorum ne buluyorsunuz konuşacak dedi. Konuşmalarımız genelde abim isteyken olur ve uzun konuşmalar değil ki olsa bile kime ne orası da ayrı. Bende herkesin ilişkisi farklı, kıyaslamanin bir manası yok diye kapatmıştım o konuyu.
Görünürde herhangi bir sorunumuz da yok kendisiyle, başından beri iyi niyetle yaklaşıp herhangi bir beklenti de olmadım kendisiyle ilgili.
Bugün akşam üzeri kızımın eli yandı. Eşim şehir dışında olduğu için ve evde kızımdan küçük bir çocuğum daha olduğundan abimi aradım bizi hastaneye götürmesi için. Hastane de bir saat kadar kaldık, çok şükur derin bir yanıgı yok.
Hastaneden geldikten bir saat sonra, abimin eşi mesaj atmış geçmiş olsun diye ve eklemiş ki baban dururken abini hastaneye çağırmana da şaşırdım, sonuçta yeni evliyiz, abin artık evli her derdine o kosamaz bu konularda daha ince düşünürsün sanmıştım demiş.
Mesajı okuyunca çok şaşırdım ve sinirlendim haliyle. Evli olduğu için sağlık gibi önemli bir konuda bile abimi çağırma hakkımın olmadığını düşünen bir insanla muhattap olacak olmak bile ciddi sıkıntı bundan sonra benim için.
Mesaja birkaç saat oldu cevap yazmadım. Yazsam mı yazmasam mı onda da emin değilim. Olayın uzamasını istemiyorum, bundan sonra da bir sorun olsa, eşim yoksa ve yardıma ihtiyacım varsa yine abimi arayacağım elbette ama bunu eşi nasıl kabul edecek onu bilmiyorum. Babamı aramıyorum çünkü babamın özel aracı yok. Böyle bir sebepten tatsızlık yaşamak bile çok saçma geliyor şuan.
Abime söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu konu aralarında ciddi sorun olur biliyorum. Şuan böyle bir şeye sebep olmakta istemiyorum açıkçası, evlilikleri çok yeni olduğu için.
Böyle bir durumda abime söylemenin dışında ne yapmak daha doğru olur? Cevap yazmak mı, hiç cevap yazmayıp söylediği şeyi ciddiye almamak mı?
Konu söyle açılsaydı
" kızlar 3 aylık evliyim eşimin 2. benim ilk evliliğimiz ve iki minik yavrusu var esimin
Sorun şu ki eşim ile kardeşi gün boyu telefonda konuşuyorlar ben eşim geldiğinde arama kayıtlarından görüyorum bilmiyorum bende yanında değilken hergün hergün bu kadar ne konuşulur anlamıyorum
Geçen de güya çocuğunun eli yanmış diye eşimi aramış hastaneye koşmuşlar halbuki önemli bir şeyde yokmuş demek ki artık böyle herşeye arayacak çağıracak öyle görünüyor
Biz daha eşimle birbirimize alışamadık çocuklar da dahil olunca bir anda bir düzen bir ritim olusturamadik ustune de bu hayatimiza hep dahil olmaya calisan gorumce ile ne yapacagim ben hic bilmiyorum"
Buyrun yorumları alalım