Abimin Eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğiniz gibi olabilir evet.
Konuyu açmadan bunları düşünmedim hiç açıkçası. İyi oldu o yüzden açtığım.
Abimle konuşacağım bu meseleleri.
Aslında ince bir adamdır, yaptığı bir iki şeyi de biliyorum ama tabi evdeki hallerin, ilişkilerinin ayrıntılarını bilmiyorum.
İyi olmalarını çok istiyorum, eşinin benim için ne düşündüğü de önemli değil. Özellikle yeğenlerim için istiyorum bunu. Mesajı hiç görmemiş gibi de yaparım, bu meseleyi kişisel bir sorun haline getirmekte istemiyorum.

Cok sacma evde arac varken belki daha kotu birsey olsaydı yine taksi ile mi gidecekti neticede araca ihtiyaci var bundan once o olmus abisinin yaninda ki ufak bir cocugun saglik sorunu. Yarabbim sağlık bi kadın carşiya pazara yardıma çağırmamış deme. Yani sizinde yaranız var ki konusuyorsunuz. Hatta belki anlatılan gelin bile olabilirsinjz yani. Yahuuu sağlıkkk sağlıkkkk vicdanınıza ben sizin 1 gunluk evli degillerdir yani aynısı sizin annenizin evladınizın başina gelse ne yaparsınız yine taksi mi gelir aklınıza yakın aileden biri varken gercekten cok sacma allah size vicdan merhamet versin.

Son düzenleme:
Yazik sizede ayıp gercekten cok ayıp be yahu sağlık bu be valla konu sahibinden daha cok ayar oldum sizin gibi insanlara. Eşi yok yok araba yok o durumda insan ne dusunur saglik bu merak edebilir abiside anlatabilir cok istiyorsa gelin. Yani bende evliyim mantigi anlamadim gercekten. Kız kardeş bu yani alışkanlıklar oyle kolay kopmaz ki bir kız kardesinin arkasında mukakak bir erkek kardesi olmasi lazim yZik sizin zihniyetinize

Son düzenleme:
İlk etapta birbirinizi daha iyi tanımadan kişisel alma zaten. Belki daha sonra herşey yerli yerine oturduğunda gülerek anarsınız belli olmaz.
Buradaki kocam işten geliyor elinde telefon yada tv kumandası iki sohbet edemiyoruz konuları da malum. Kadınlar için önemli bu. Abin belki çocuklara daha çok önem veriyor, onlar kıskanmasın diye de eşini 2.plana atıyor olabilir. Ev içinde kasti bir ilgisizlikte olabilir. Abinle aranız iyiymiş yanlış anlamaz bence bu konuşarda konuşmanızı diye düşünüyorum.
Zaten ortada çocuklar varken gelinin eli daha kuvvetli kalıyor. Sorun yaşamaktan kaçınmanız o yüzden çok normal ve mantıklı geliyor bana.

İki taraftan dusunmeye calisinca acaba gelin hanimin bir plani mi vardi da bozulunca sinirlendi yada abiniz mi ilgilenmiyor diye dusundum fakat yinede o mesaji ben cesaret edip atamazdim cok yanlis, bi tepkisi varsa esine soylesin size yazmasi hadsizlik. Hic bir sebep yokken boyle yazdiysa bosuna konusup kendinizi yormayin anlamaz sizi. Fakat ben sizin tepkinizide fazla buldum yani o ne soylerse soylesin ben abimi ararim yine demeniz birazda onu yok saymak oluyor aralari bozulmasin diye belki biraz daha arka planda durabilirsiniz. Bana oyle bi mesaj atilsa evet cok uzulurdum haksiz bulurdum sinirlenirdim ama kendimi biraz geri cekerdim belki abimle huzursuzluk yasar diye dusunurdum yinede saglik konu olunca 'baska secenek yoksa' tabikide abimi arardim

Evet bence bu kadar rahat mesaj yazmasında da bu rahatlık var. Ben bu mesajı anneme göstersem annem de aman kızım sesini çıkarma der mesela. Bizim abimle aralarının bozulmasına sebep olmaktan kacinacagımızı farkındadır.
Abimle bu yazdıklarınızı rahatlıkla konuşabilirim sorun olmaz. Ara ara konuştuğumuz da oldu aslında. Ama çocuklarla eşi arasında denge kurtarmakta sorun yaşıyor olabilir. Buda zamanla oturacak birşey. Yeğenlerim de mutlu. Bizde evlenmeden önce de kalırlardı şimdi kalıyorlar ama eve gitmek istiyorlar bir yandan da. Evde mutlu olduklarını görüyor seviniyordim bende.
Zamanla düzelir inşallah bu konudaki tavrida.

Yorumun bu kismina katiliyorum.

Abinizi bu gibi acil durumda aramanizda sorun yok ve elbet hakkiniz (giciklik olsun diye yapilmadikca).
Ama önceki durumlar sözkonusu veya yukardaki üyenin yazdigi gibi durumlardan ötürü sizin gelin yanlis yorumlamis yanlis algilamis olabilir.

Zaman verin birbirinize..
Ben bu konuyu acmazdim dahi. Cvp da vermezdim.
Konusulunca cözülmeyen konular vardir.
Cunki gelin size artniyet kondurmus birkere. Ne deseniz yanlis anlama ihtimali var.
Zaman icerisinde sizi ve niyetinizi anlayacagini umuyor ve alintiladigim üyenin dedigi gibi görüsmeleri azaltirdim.

Son düzenleme:
Ne umup ne bulduğunu bilmiyorum açıkçası.
Gördüğüm, abimle ve çocuklarla konuştuğum kadarıyla evde güzel bir ortam var.
Abimden ilgi gördüğünü düşünüyorum ama bu konuları konuşacagım abimle daha ayrıntılı.
Ccouklarla denge kırmaya çalışırken eşine beklediği kadar ilgi göstermiyor olabilir belki. Öyleyse de kabak benim başıma patlamış oldu.

Belkide sürekli yapıosa konu sahibi artık dayanamamıs olabılır

Zaten yazılması gerekenler yeterince yazılmış. Ben farklı bir konuda görüş belirteceğim. Hani çoğu kişi yazmış ya acaba abinle mutlu değil mi, o yüzden mi böyle bir mesaj yazdı vs.diye?
İyide mutlu değilse bile bunun suçlusu siz misiniz sanki. Hiçbir düşünce şekliyle o an atılan o mesaj masum gelmiyor bana.
Ortada eli yanmış bir çocuk var. Sizinle sıkıntısı varsa bile bunu söylemenin yeri, zamanı ve bir şekli vardır. Olgun ve düşünceli bir insan o an size öyle bir mesaj atmayı hayal bile etmezdi emin olun. İnşallah bu yaşanılan ilk ve tek sorun olur ama maalesef böyle olacağını da sanmıyorum. Çünlü empati den yoksun bir insan var karşı tarafta.

Taksi cagırabılırdınız mesela.Emin olun taksı abınızden daha hızlı gelirdi.Yani empatı yapmak gerek?Gelin ortada bişey yokken bu kadar sivri dilli olamaz bence.Gercekten yenı evlılere zaman vermek lazım.Adapte olma suresı var.Bende çok sevıyorum abimi ama yuvası var eşi var çocugu var tırnagın varsa başını kalı.Demekkı kadın bişeylerden rahatsız olmus.

Abisi 1.3 aydır evliymiş. Bu zaman zarfında sürekli olarak kaç kez böyle bir durum başa gelir ki.
Zaten ilk defa arayıp çağırdığı yazmış konu sahibi.
Yani taksi var.taksi abiden daha çabuk gelir.Ben gelını haklı buldum.

Evlenince ne oluyor abilikten istifa mı ediliyor anlamadım eşimde abi hatta 3 abiden biri bazen bende rahatsız olduğum şeyler oluyor ama 3 abi varken sürekli eşim aranmasından ama gene de böyle saçma bir tepki vermiyorum benim de 2 tane abim var bu nasıl bencillik yahu

taksi geldi tamam, bir yandan yanmis bir cocuk var, bir yandan bakilmasi gereken 1.5 yasinda bir bebek var. tek basina hastanede nasil basedebilsin ki konu sahibi. azicik empati yapmak lazim. yeaahhhhh evde cikilata bittiiiiii abi yeaaahhh diye cagirmamis kadin absini.

1.5 yaşındaki çocuğa abi gelince abimi baktı???Bence bu konu uzar gider.

Evet biri 4 yaşında eli yanmış diğeri bir buçuk yaşında 2 çocukla taksi cagirmalıydım çünkü empati sahibi olmak bunu gerektirir. Bugün olsa yine abimi çağırırım bu konu benim için yanlış mı değil mi konusu değil açıkçası.

Nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama istanbulda saatine de bağlı olmakla birlikte öyle hızlıca gelen taksi yok. Abisi 5 dakika uzaklıktaymış. Taksi evin önünden geçmiyorsa abisi daha hızlı gelir. Hem diğer çocuk var yanlarında. Abisi hastanede de yardımcı olur, taksici bırakıp gider.
Bir de bu tip durumlarda annede geriliyor. Onunda desteğe ihtiyacı olabilir. Ailesinden birini çağırmak en mantıklısı bence.
Kocasının yeğenini acil hastaneye götürmesinden dolayı böyle mesaj atan biri haklı değildir, olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…