- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Bana çok sapıkça geliyor. Sanki yeni evliler sadece sevişmek için yaşıyorlarEvlilik bayatlamadan 500 kere sevişilmesi gerek
Empati yaptığım için sinirlendim aslında. Benimde eşimin kardeşleri var böyle bir konuda bu tarzda bir mesaj atmamEmpati yapabildiğiniz zaman anlayacaksınız.
Ne bekleyecektiniz ki beklentide olmadım derken?
İsteyeceğim tabi ki, inat olsun falan diye değil elbette. Zaten keyfi birşey için abimi çağırmam ama ihtiyacım varsa kimsenin ne düşündüğünü umursayacak değilim açıkçası.Evlendiginde kocasını tapuladıgıni sanan bir kadın dahainsanın bir acil ihtiyacı olduğunda abisini araması kadar normal ne olabilir acaba sanki gel yatıya kal demişsiniz siz bence hiç gelinle polemiğe girmeyin yine bir ihtiyacınız olduğunda eşiniz olmadığın abinizden yardım istemeye devam edin çünkü doğru olan bu..
Yanikla ilgili bir tecrübeniz oldu mu bilmiyorum. Çocuğun eli sıcak suda yanmış ve soyulmuş durmaksızın ağlıyor, diğer çocuğum 1 buçuk yaşında. Ne yapacaktım annemin gelmesini mi bekleyecektim yada arabayla 5 dakika mesafede oturan abimi çağırırken tereddüt mu edecektim eşi rahatsız olur diye?Burda bence yazmadigin yada gözden kaçirdigin seyler var. Niyese öylesine birden sivri dilli oldugunu inanmiyorum.
Evde bir küçük çoçuk daha varsa, taxi ilede gidebilirdin. Anneni çagirabilirdin. Annen küçüge bakip, sende taxi ile büyük ile hastaneye gidebilirdin.
Ki hiç acil bir durumda yokmus, sadece 1 saat kaldiginiza göre. Yani saglik durumu diyorsun da, öyle asiri bir saglik durumu yoktu.
Yani ne bilim ben gelini hakli buldum. Herseyde abine kosma. Önce sorunlari kendin çözmeye çalis. Bu sadece abi yada esinden dolayi degil, genel bir bakis açisidir.
Peki gelin bu cesareti nasıl buldu? Mesajı abinize gösterince sert tepki almaktan çekinmemesi garip geldi şahsen ben yazamazdım. Abiniz de rahatsız olabilir mi bir ihtimal? Ya da nabza göre şerbet vermek için evde geline haklısın deyip o gazla böyle bir mesaj atmış olabilir mi?İsteyeceğim tabi ki, inat olsun falan diye değil elbette. Zaten keyfi birşey için abimi çağırmam ama ihtiyacım varsa kimsenin ne düşündüğünü umursayacak değilim açıkçası.
Bravo (!) müthiş bir bakış açısıEşim yok diye hemen abiyi aramak ta doğru değil, sürekli telefonda konusmak ta...
Bilmiyorum açıkçası nasıl bu kadar rahat yazdı bunları. Aramızda herhangi bir gerginlik de yoktu öncesinde.Peki gelin bu cesareti nasıl buldu? Mesajı abinize gösterince sert tepki almaktan çekinmemesi garip geldi şahsen ben yazamazdım. Abiniz de rahatsız olabilir mi bir ihtimal? Ya da nabza göre şerbet vermek için evde geline haklısın deyip o gazla böyle bir mesaj atmış olabilir mi?
1 saatlerini almış oldum ya ayıp ettim. Şuan yazmayacağım sonrasında yüzyüze konuşmak istiyorum fırsat bulunca.Cevap yazmayın.
İnsan komsusunu alır goturur hastaneye bu gıbı durumlarda, tavrı ne cırkın kadının.
Neyi engellemıs oldunuz kı abinizi cagırarak.
Yeni evlılerın bu yedi yırmıdort sevısıyoruz tavırları ne anlamsız.
Yanikla ilgili bir tecrübeniz oldu mu bilmiyorum. Çocuğun eli sıcak suda yanmış ve soyulmuş durmaksızın ağlıyor, diğer çocuğum 1 buçuk yaşında. Ne yapacaktım annemin gelmesini mi bekleyecektim yada arabayla 5 dakika mesafede oturan abimi çağırırken tereddüt mu edecektim eşi rahatsız olur diye?
Ciddi değilden kasıt yatış gerektirmeyen durumdayız, yarın sabah tekrar gideceğim hastaneye ilk müdahale yapıldı.
Bence kadın eşi bir şey demedi diye kendi kendine attı maksat artık çekinsin diye. Ne insanlar var ya eş olabilir ama bu adam birilerinin oğluda kardeşide bu vasıfları evlenince kaldırılmıyor. Kardeş bu iyi gün de kötü günde le insanın arkasında yanında olur istersem her gün ararım ne var yani kime ne dimi. Diğer türlü arkadaştan komşudan ne farkı oluyor adı üstünde kardeşPeki gelin bu cesareti nasıl buldu? Mesajı abinize gösterince sert tepki almaktan çekinmemesi garip geldi şahsen ben yazamazdım. Abiniz de rahatsız olabilir mi bir ihtimal? Ya da nabza göre şerbet vermek için evde geline haklısın deyip o gazla böyle bir mesaj atmış olabilir mi?
Sonra gelinle ılıskınız nasıl olduBurada bir konuda anlatmıştım..
Erkek kardeşim var benimde, 3 yaş küçüğüm.
Esim yurtdışına mi şehir dışına mi ne gitti, salonun pencereleri yere kadar, menteşe kırıldı, oğlumun üzerine düşecek korkusu ile hamile ben yerimden zıplamak suretiyle tuttum falan ama aralıkta bir kapı büyüklüğünde bir cam açıkta kaldı.
Site yöneticisi komşumuzu aradim, bu saatte elden gelen bir sey olmaz dedi.
Yerleştirmeye çalıştım ama kaldıramadım, tahminim 50 kilo ve ben 8 aylik hamileyim :)
Ardından eşimi aradım, fellik fellik tamir edecek birini aradik, bulamayinca da kardeşimi aradım.
Geldi, o sırada ustaya ulaştık vs.
Ardından aynı soruyu gelinimiz bana da sormuştu.
Babani neden aramadın diye :)
Olur öyle.
Ben de bir şaşırıp kalıp, aman neyse kafasi basmiyor herhalde demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?