Al benden de o kadar yeni evli olunca ne oluyor acabaKızımın sağlığı senin seks hayatından önemli olduğu için aramış olabilir miyim? Ayrıca babamın özel aracı yok bu da ek bilgi.
Yazmak var da işte.
Şu yeni evliyiz lafına da ayrı gıcığım zaten
Bende şaşırdim açıkçası rahatsız olduğunun farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum.Çok şaşkınım su an konunuza .ben sizin önceki konularınızı hatırlıyorum yanlış değilsem çok övmüştünüz bu hanımı çok iyi niyetli terbiyeli çocuklara çok iyi davranıyor diye şaşırdım bu kadar sivri dilli olmasına . Burda okuduğum kadarıyla eşler bu durumu kıskanıyor abiniz karısına zaman ayirmayip çoğunu size ayirirsa haklı ama böyle mecbur durumlarda anlayış şart ve ayıp etmiş yengeniz .çocuklarla nasıl peki çok üzüldüm ben su an nedense çünkü içimdeki ses onlarada zamanla olumsuz mu davranır dedi
Aynı şeyleri düşünüyorum açıkçası bende evliyim eşimin kardeşleriyle aynen babasıyla olan hiçbir şeyine karışmış değilim. Ben eşiysem onlarda kardeşleri sonuçta.Ya kadınların biriyle evlenince onu tapulamış gibi davranmasına uyuz oluyorum. Sürekli bir savunma hali,sanki ortada bir savaş varmış gibi strateji kasmalar falan. Adamın kardeşisin ne gibi bir durum olabilir yani? Biraz relaks olmak yerine her şeye tepki,atar saçma sapan hareketler. Hiç cevap verme seninle muhatap olmasına da izin verme. Bu adamlar ağaç kovuğundan çıkmıyor herkesin annesi babası kardeşi var önce bunu bir kavrasın.
Evlilik bayatlamadan 500 kere sevişilmesi gerekAl benden de o kadar yeni evli olunca ne oluyor acaba
Mesajla cevap yazmak o yüzden istemedim açıkçası, yazı diliyle tam olarak ifade edemiyor insan kendini.Genelde gelinlerin açtığı konuya görümce bakış açısı olmuş, güzel olmuş.
Bence cevap yazma şimdilik. Ama en kısa zamanda uygun bi ortam yaratıp al karşına konuş. Bizim abi kardeş ilişkimiz bu, evlendi diye değişmeyecek buna alışsan iyi edersin temalı bir konuşma olsun.
Abine söylemesen de eşi muhtemelen er geç sorun çıkaracak bu konuyla ilgili. Söylesen de hazırlıklı mı olsa acaba diye düşündüm.
Burda bence yazmadigin yada gözden kaçirdigin seyler var. Niyese öylesine birden sivri dilli oldugunu inanmiyorum.
Evde bir küçük çoçuk daha varsa, taxi ilede gidebilirdin. Anneni çagirabilirdin. Annen küçüge bakip, sende taxi ile büyük ile hastaneye gidebilirdin.
Ki hiç acil bir durumda yokmus, sadece 1 saat kaldiginiza göre. Yani saglik durumu diyorsun da, öyle asiri bir saglik durumu yoktu.
Yani ne bilim ben gelini hakli buldum. Herseyde abine kosma. Önce sorunlari kendin çözmeye çalis. Bu sadece abi yada esinden dolayi degil, genel bir bakis açisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?