Abimin Eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yabanelma

Bir sabah gelecek kardan aydınlık...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
13.066
75.474
548
Merhaba Hanımlar

Abim bir buçuk ay kadar önce ikinci evliliğini yaptı.

Abimle, çocukluğumuzdan beri yakın bir abi kardeş ilişkimiz var. İlk eşinin vefatından sonra ki süreçte de bu yakınlık daha da arttı. Sık sık telefonda konuşur, bir araya geliriz.

Bu yakınlığımız şuan ki eşini rahatsız etmiş olacak ki, bir keresinde ben annemle bu kadar sık konuşmuyorum ne buluyorsunuz konuşacak dedi. Konuşmalarımız genelde abim isteyken olur ve uzun konuşmalar değil ki olsa bile kime ne orası da ayrı. Bende herkesin ilişkisi farklı, kıyaslamanin bir manası yok diye kapatmıştım o konuyu.

Görünürde herhangi bir sorunumuz da yok kendisiyle, başından beri iyi niyetle yaklaşıp herhangi bir beklenti de olmadım kendisiyle ilgili.

Bugün akşam üzeri kızımın eli yandı. Eşim şehir dışında olduğu için ve evde kızımdan küçük bir çocuğum daha olduğundan abimi aradım bizi hastaneye götürmesi için. Hastane de bir saat kadar kaldık, çok şükur derin bir yanıgı yok.

Hastaneden geldikten bir saat sonra, abimin eşi mesaj atmış geçmiş olsun diye ve eklemiş ki baban dururken abini hastaneye çağırmana da şaşırdım, sonuçta yeni evliyiz, abin artık evli her derdine o kosamaz bu konularda daha ince düşünürsün sanmıştım demiş.

Mesajı okuyunca çok şaşırdım ve sinirlendim haliyle. Evli olduğu için sağlık gibi önemli bir konuda bile abimi çağırma hakkımın olmadığını düşünen bir insanla muhattap olacak olmak bile ciddi sıkıntı bundan sonra benim için.

Mesaja birkaç saat oldu cevap yazmadım. Yazsam mı yazmasam mı onda da emin değilim. Olayın uzamasını istemiyorum, bundan sonra da bir sorun olsa, eşim yoksa ve yardıma ihtiyacım varsa yine abimi arayacağım elbette ama bunu eşi nasıl kabul edecek onu bilmiyorum. Babamı aramıyorum çünkü babamın özel aracı yok. Böyle bir sebepten tatsızlık yaşamak bile çok saçma geliyor şuan.

Abime söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu konu aralarında ciddi sorun olur biliyorum. Şuan böyle bir şeye sebep olmakta istemiyorum açıkçası, evlilikleri çok yeni olduğu için.

Böyle bir durumda abime söylemenin dışında ne yapmak daha doğru olur? Cevap yazmak mı, hiç cevap yazmayıp söylediği şeyi ciddiye almamak mı?

Çok şaşkınım su an konunuza .ben sizin önceki konularınızı hatırlıyorum yanlış değilsem çok övmüştünüz bu hanımı çok iyi niyetli terbiyeli çocuklara çok iyi davranıyor diye şaşırdım bu kadar sivri dilli olmasına . Burda okuduğum kadarıyla eşler bu durumu kıskanıyor abiniz karısına zaman ayirmayip çoğunu size ayirirsa haklı ama böyle mecbur durumlarda anlayış şart ve ayıp etmiş yengeniz .çocuklarla nasıl peki çok üzüldüm ben su an nedense çünkü içimdeki ses onlarada zamanla olumsuz mu davranır dedi

Ya kadınların biriyle evlenince onu tapulamış gibi davranmasına uyuz oluyorum. Sürekli bir savunma hali,sanki ortada bir savaş varmış gibi strateji kasmalar falan. Adamın kardeşisin ne gibi bir durum olabilir yani? Biraz relaks olmak yerine her şeye tepki,atar saçma sapan hareketler. Hiç cevap verme seninle muhatap olmasına da izin verme. Bu adamlar ağaç kovuğundan çıkmıyor herkesin annesi babası kardeşi var önce bunu bir kavrasın.

Genelde gelinlerin açtığı konuya görümce bakış açısı olmuş, güzel olmuş.

Bence cevap yazma şimdilik. Ama en kısa zamanda uygun bi ortam yaratıp al karşına konuş. Bizim abi kardeş ilişkimiz bu, evlendi diye değişmeyecek buna alışsan iyi edersin temalı bir konuşma olsun.

Abine söylemesen de eşi muhtemelen er geç sorun çıkaracak bu konuyla ilgili. Söylesen de hazırlıklı mı olsa acaba diye düşündüm.

Boşver ciddiye alma cevap bile verme bir daha saçmalarsa artık söylersin. Çok bencil ya kardeşimle ne zaman ne kadar konuşcağım kime ne san ki özel şeylerinde çağırmışsın yeni gelin tripleri çok banel. İster babamı ister kardeşimi çağırırım onun eşiyse seninde canın kanın abin ya ama ben olsam cevap verirdim kesin ama ben fevriyim sen kayla bile alma

Kızımın sağlığı senin seks hayatından önemli olduğu için aramış olabilir miyim? Ayrıca babamın özel aracı yok bu da ek bilgi.

Yazmak var da işte.
Şu yeni evliyiz lafına da ayrı gıcığım zaten

Deli mi ne, çocuğun eli yanmış düşündüğü şeye bak. Babanızın aracı yokmuş ki olsa da yaşlı adamdan ziyade abiyle gitmek çok daha makul bunu her orta zekalı düşünebilir.

Ben olsam resmi bir mesaj yazarım, bundan sonra da mesafeli olurum kumaş belli çünkü.

Abinizle ne kadar konuştuğunuz ne sıklıkla konuştuğunuz kimseyi ilgilendirmez ki. Üstelik işteyken konuşuyormuşsunuz. Yeni evlilerde akşam arayıp siz telefonda oyalıyorsunuz gibi bi durumda yok yani. Böyle acil durumlarda eşiniz yoksa evde abinizi aramanız daha uygun bana görede. Babanızı akşam akşam yormaktansa. Şaşırdım verilen tepkiye. Cevap vermeyin bence.

Bende şaşırdim açıkçası rahatsız olduğunun farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum.

Çocuklara karşı iyi şuan için bir sorun yok en azından ilerisini bilmiyorum tabi.

Kimse mükemmel değil yeni evli diye mi böyle acaba diye düşündüm bende ilk evlendiğim zamanlarda ki gibi değilim birçok konuda ama sağlık mevzu olunca da iyi niyetten uzak bir tavır yaptığı.

Evlendiginde kocasını tapuladıgıni sanan bir kadın daha insanın bir acil ihtiyacı olduğunda abisini araması kadar normal ne olabilir acaba sanki gel yatıya kal demişsiniz siz bence hiç gelinle polemiğe girmeyin yine bir ihtiyacınız olduğunda eşiniz olmadığın abinizden yardım istemeye devam edin çünkü doğru olan bu..

Burda bence yazmadigin yada gözden kaçirdigin seyler var. Niyese öylesine birden sivri dilli oldugunu inanmiyorum.
Evde bir küçük çoçuk daha varsa, taxi ilede gidebilirdin. Anneni çagirabilirdin. Annen küçüge bakip, sende taxi ile büyük ile hastaneye gidebilirdin.

Ki hiç acil bir durumda yokmus, sadece 1 saat kaldiginiza göre. Yani saglik durumu diyorsun da, öyle asiri bir saglik durumu yoktu.

Yani ne bilim ben gelini hakli buldum. Herseyde abine kosma. Önce sorunlari kendin çözmeye çalis. Bu sadece abi yada esinden dolayi degil, genel bir bakis açisidir.

Aynı şeyleri düşünüyorum açıkçası bende evliyim eşimin kardeşleriyle aynen babasıyla olan hiçbir şeyine karışmış değilim. Ben eşiysem onlarda kardeşleri sonuçta.

Mesajla cevap yazmak o yüzden istemedim açıkçası, yazı diliyle tam olarak ifade edemiyor insan kendini.
Şuan değil ama kendisi söylemezse birkaç gün sonra söyleyebilirim.

Kadın evlenince kocanın tapusunu almıyor evet te kız kardeşler de elinde abilerinin tapularıyla doğmuyor...

Eşim yok diye hemen abiyi aramak ta doğru değil, sürekli telefonda konusmak ta...Sizin ne konustugunuzu bilemez ve merak eder...Bence o kadar sohbeti eşiyle yapmalı artık evlendiğine göre...
Ve gercekten katılıyorum, illa bir erkek çağırmak gerekmez kendi işinizi pekala görebilirdiniz, panik bi durum da değilmiş...
Her eşiniz olmadığında her işinizde abinizi mi çağıracaksınız?

Ve bence sen o mesajları kesin abine atarsın bugun olmasa yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…