Abi iste?? Evet mal kaçırmış. Konu sahibi annem kendi biriktirdi parasını diyor. SAÇMALIK. Kimse bir evlilik içinde alınan malın eslerden birinin kendi birikimi oldugunu iddia edemez. Cok cirkin. Mesela eşi ev hanimi olan erkek de çıkıp bu evi ben aldim benim bitun hakki benimdir desin o zaman?? Oluyo mu oyle? Konu sahibinin annesi babasiyla evliyken bir ev almis ve adamin onceki evliligindeki cocuga pay dusmesin diye dogrudan kizinin ustune yapmış. Kızı da kendisi kadar uyanik olduğu için hic "hakkını" yedirmeye niyeti yok masallah. Baba daha ölmeden kira derdine düşmüş. Abisiyle yengesine sürekli babama bakariz deyip eve coktuler , cenaze vakti acimizdan faydalanip eve yerleştiler demis, gelinin babasina bakmasini begenmemis ama kendisi evine alsin bakalim kendi eşi cok memnun olacak mi bu durumdan??
Hangi evlilik ya tapu direk kızın adına alınmış anlamıyormusunuz. Anne üzerinden geçmemiş tapu.Yani şimdi ev benim diyorsunuz da evlilikte alınan mallar ortaktır. Bu durumda tabi ki ev babanızın. O vefat ederse işler karışır bana göre abiniz boş durmaz gbime geliyor...babanıza bakması sanki kira ödememek icin gbi geldi. Yalnizzzz esi ise girdi demişsiniz ise girse de akşam o eve gelmiyor mu kim ister kayinpederiyle aynı evde yaşamak....benim kayinpederim melektir ama ben bile istemem. Babanıza bakarlarken onlardan kira istemeyi düşünmeniz de bence çok çirkin. Zaten dediğim gbi böyle bir hakkiniz da şu an yok
Anne kızını garanti altına almış belliki gerçekten kadının altınları ile alınmış kimsede ses kıçarmamış.
Ayrıca evin hangi tarihte alındığı belli değil.