abimden biktim

otur ve sadece ders çalış. hani yemeden içmeden derler ya aynen öyle... güzel bir üniversiteye girmek için.. ilerde güzel bir hayat geçirmen için..

otur ve sadece ders çalış. hani yemeden içmeden derler ya aynen öyle... güzel bir üniversiteye girmek için.. ilerde güzel bir hayat geçirmen için..
Konu donup dolasip buna geliyor, ama su ilerisi gelmiyor bir turlu

Yapacak biseyim yok calisiyorum elimden geldigince, ama durup durup aklima yaptiklari geliyo aglamakli oluyorum sonra ders calisma şevkimde gidiyo biktim

Konu donup dolasip buna geliyor, ama su ilerisi gelmiyor bir turlu

Yapacak biseyim yok calisiyorum elimden geldigince, ama durup durup aklima yaptiklari geliyo aglamakli oluyorum sonra ders calisma şevkimde gidiyo biktim
yapacak başka birşey var mı peki.. istersen birini bul kocaya kaç..
yani biz sana ne diyebiliriz ki. annen baban çok yanlış yetiştirmiş.. Telefonunu ver istersen.. Ona ihtiyacın olmadan minnet duymadan yaşamaya çalış..
Abinin yaptıkları aklına geldikçe sana daha çok hırs olsun.. Ben ağlayarak ders çalıştığımı biliyorum.. Yapmak zorundaydım çünkü.. Ve sende zorundasın.. Kimse için değil.. Kendin için mücadele et.. şevkin falanda kırılmasın..
derslerin nasıl?

Haklisiniz yapacak biseyde yok ders calismaktan baska...
Cok iyi degil ama cok kotude degil ortalamam 80 civari ama yukseltecegim

İlerde abinizin evleneceği kadına yazık demek geliyo içimden sadece böyle adamları evlenmesi yasaklansa keşke size bunları yapan el kızı deyip neler yapmaz ki

İlerde abinizin evleneceği kadına yazık demek geliyo içimden sadece böyle adamları evlenmesi yasaklansa keşke size bunları yapan el kızı deyip neler yapmaz ki

Yasaklansa hep bizim basimizda kalip bize cektiricek, ama diger turlude haklisiniz karisina yazik.. yani ne diyim keske ayri eve gitsede hepimiz mutlu olsak..

belkıde sayısal meslekler her zaman daha revacta daha kazandıran meslekler....hanı senı hırslandırıyo olmasın...gırde hayatını kurtar dıye...
bı ınsan kardesını sevmez mı....abının sorunları var bellı....ama babadanda boyle görmuş babadada sıkıntı var
sen bır an once hayatını kurtar hırs yap çalış gır guzel bır unıversıteye

Tatlım benim de senin gibi bir abim var. yeri geldi senin gibi çok çatıştım hala da kavga ederiz. Ama ne olursa olsun abinden sakın nefret etme. İnan senin yaşlarındayken bu sorunları yaşadım belki burada ki bir çok insan da yaşamıştır. Babamı 2.5 yıl önce kaybettim. Onun yokluğunda defalarca abimin desteğini hep hissettim ve şu an yeri geldiğin de sizin gibi kavgalarımızı nefretle kinle değil tebessümle hatırlıyorum. o da şu an kardeşliğin ne demek olduğunu henüz bilmiyor sen de. Zamanla gerçek bir kardeş olmanın gücünü, huzurunu yaşatıyor hayat çoğu zaman. abin sana kötü davrandığında gözyaşlarınla birlikte otur karşısına abinin . bütün bu davranışlarının seni ne kadar rencide ettiğini ve üzdüğü tüm samimiyetinle masumluğunla anlat ona. inan bana biraz daha dikkatli davranıcak sana. yine söylicem lütfen nefret etme abinden. sadece yaptığı bu davranışlar toyluğundan cahilliğinden.

Skalasmalari anlarim abiler yapar ama yok bu ciddiyse savulun kk...bu konuda bir odun vaarsoyle abine sen kiz kismiysan oda erkek kismi bu kisim oyle herseye karismaz begenmiyorsa buyursun yapsin boyle kardeslerini kucumserler pasakli biriylede evlenirler

Kac kez agladim beni cok uzuyosun dedim takmiyor ki.. Son yaptigida artik asti siniri..

Benim babam olmazdi ama abimler bize hic karismadi oda iki tane abim var iki de erkek kardesim abimler asla bize kotu soz soylemedi kufur bile ufak sozler bile yani hic hatirlamiorum her zamam isten geldiklwrinde sevdigimiz seyleri alirlardi oda 5 kardese birden almanyaya gittiler para gonderirlerdi hediyeler vs. Yani bizde cok saygiliyiz abimlere onlarda bize babama baksalar bizi dovdunlermi is babada bitmio insanin icinde kardes sevgisi olacak babam kac kez kardesimi tembihledi yemegini toplama yAtagini duzeltme annen var ablan var diye kardesim 16 yasinda su an ben evlendim ama o yeri gelir evi bile temizler anneme oda ise gidio sonra okul okuo yine de babama bakmadi hic biri ha kardeste erkek kardes kiz degil bunlari yapan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…