Abim :((

Abinizi aileniz cok simarik buyutmus.

Sizden kredi istediginizde niye annenize soylediniz. Kusura bakma abi kredi cekemem diyecektiniz. Annenizde size abinize vermeniz icin para veriyor abine soyleme diyor.

Gizli olsuna asikar olsun ailecek abinizi poh pohluyorsunuz. Siz boyle yaptikca o da sorumsuz davranmaya devam edecek.

Sizden kredi istediginizde niye annenize soylediniz. Kusura bakma abi kredi cekemem diyecektiniz. Annenizde size abinize vermeniz icin para veriyor abine soyleme diyor.

Gizli olsuna asikar olsun ailecek abinizi poh pohluyorsunuz. Siz boyle yaptikca o da sorumsuz davranmaya devam edecek.
Haklısınız .. Çok isterdim dedgınız gibi biri olmayı , kusura bakma deyıp cekılebılmeyi ama kıyamıyorum o bıze üzülmese de ben üzülüyorum .. Maalesef böyle de salağım...

Evet.. Abım ilk evlılıgınde cok sıkıntılar yasadı zor bır dönemdı annem ondan zaten hıc kıyamıyor abime... Ama böyle olmanında bır faydası yok haklısınız

Bir de kendı parasını da bırı istesin hemen verır .. Dilencı istese kıyamaz cebındekını verır..
Çözemedım ben onu.. Annemlere yengeme yegenıme kıyamıyorum..
Yengem cok sevıyor abımı, 10 yıldır evlıler bır kere agzından kötu söz cıkmamıstır abımle ilgili..
Dün gece abım belkı de mışıl mışıl uyurken ben sabaha kadar agladım, işe geldım ruh gibi..
Eşımın amcalarından istemiş ya , utanmamıs hıc.. Yerın dıbıne girdim..
Ne yapıyım sizce , yengemle konussam bayram öncesi onuda uzucem.. Abımle konussam ne dıcem nasıl konusucam hıc bılmıyorum...

Kazık kadar adam olmuş ama tam olmamış.:işsiz:
Para vermeyin. Herkesede tembihleyin.
Yengenizi falan geçiniz herkes kendi derdine baksın. Yengende akıllı olsun.
Böyle adamlar neden evlenir anlamam.
Neyine acıyorsunuz. Böylesini bir de sen tokatlayacaksın hak ediyorlar.
Beyin terk:KK35:

800 lira ve iddia için....:KK35:
Evet maalesef.
Para ve erkek ilişkisinden nefret ediyorum.
Paranın azlığında saçmalatıyor.
Bir Türk filminde bir sahne vardı çok da net hatırlamıyorum ama,
Baba çocuğuna 30 liralık flütü alamadı diye 200 liralık içiyordu kahrından. :D
İşte tam da mantık bu.

Evet maalesef.
Para ve erkek ilişkisinden nefret ediyorum.
Paranın azlığında saçmalatıyor.
Bir Türk filminde bir sahne vardı çok da net hatırlamıyorum ama,
Baba çocuğuna 30 liralık flütü alamadı diye 200 liralık içiyordu kahrından. :KK70:
İşte tam da mantık bu.
Kadınlar çalışmaya başladıktan sonra erkeklerde saçma sapan bir mantık oluşmaya başladı. Erkekliklerini kadınların paraları üzerinden sağlıyorlar sanki.

Kadınlar çalışmaya başladıktan sonra erkeklerde saçma sapan bir mantık oluşmaya başladı. Erkekliklerini kadınların paraları üzerinden sağlıyorlar sanki.
Aynen öyle.
Arkadaşımın kocası kadın çalışmayınca acayip uyuzlanıp saçmalıyo ve huzursuzluk çıkarıyor.
Benim eşim de evliliğimizin ilk yılında işsiz kaldım diye ne saçmalıklar yaptı ne hakaretler yedim,sonra hepsini yedirdim ama para konusunda huyu daha yeni yeni değişiyor.3. yılımız evliliğimizde.
Şimdi hepsinin acısını çıkarttım ama adam gözümde küçülmedi değil.

Aynen öyle.
Arkadaşımın kocası kadın çalışmayınca acayip uyuzlanıp saçmalıyo ve huzursuzluk çıkarıyor.
Benim eşim de evliliğimizin ilk yılında işsiz kaldım diye ne saçmalıklar yaptı ne hakaretler yedim,sonra hepsini yedirdim ama para konusunda huyu daha yeni yeni değişiyor.3. yılımız evliliğimizde.
Şimdi hepsinin acısını çıkarttım ama adam gözümde küçülmedi değil.
İyi ki çıkartmışsın. Bırakacaksın evi kendileri çekip cevirecekler.

İyi ki çıkartmışsın. Bırakacaksın evi kendileri çekip cevirecekler.
Tam da onu yaptım ben de.
O laflar boy boy hesabı afedersin, ağzını açıp da bir şey de diyemiyor.
Para da isteyemiyor zaten tüm faturaları vs ben ödüyordum ama onlara da göz diktiği olmuştu eskiden.
Şimdi ilk aldığı parayla hemen kira faturalar vs sonra ne zıkkım yaparsa yapsın zaten.Kalıyorsa eğer yanına.
Adamsan göster dedim,şimdi onun çabasında.Çok ağır değildi söylediğim çünkü bana söyledikleri tam rezillikti.
Kadın olarak benim söylemem gerekenleri o bana söylemişti.
Ay neyse,geçti gitti şükürler olsun.
Rabbim huzur versin herkese.

Tam da onu yaptım ben de.
O laflar boy boy hesabı afedersin, ağzını açıp da bir şey de diyemiyor.
Para da isteyemiyor zaten tüm faturaları vs ben ödüyordum ama onlara da göz diktiği olmuştu eskiden.
Şimdi ilk aldığı parayla hemen kira faturalar vs sonra ne zıkkım yaparsa yapsın zaten.Kalıyorsa eğer yanına.
Adamsan göster dedim,şimdi onun çabasında.Çok ağır değildi söylediğim çünkü bana söyledikleri tam rezillikti.
Kadın olarak benim söylemem gerekenleri o bana söylemişti.
Ay neyse,geçti gitti şükürler olsun.
Rabbim huzur versin herkese.
Amin canım Aminn. Bu siteden çok şey öğrendim biri de bu;-)

Babanıza söyleyin.
Benim kardeşim de böyleydi iddia yüzünden neler çektik. İş bankalardan kredi almaya gelmişse tefecilere kadar varır.
Sonunda abinizi tanıyamazsınız.
Eğer babanız onu engelleyebilecek biriyse söyleyin.

Back