- Konu Sahibi blablatwot
parayı ne yapıyor peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İddia falan oynuyor galıba Kagıtları görmustüm daha önce .. Ya bıde 40 yasında , koca adam ...
Haklısınız .. Çok isterdim dedgınız gibi biri olmayı , kusura bakma deyıp cekılebılmeyi ama kıyamıyorum o bıze üzülmese de ben üzülüyorum .. Maalesef böyle de salağım...Abinizi aileniz cok simarik buyutmus.
Sizden kredi istediginizde niye annenize soylediniz. Kusura bakma abi kredi cekemem diyecektiniz. Annenizde size abinize vermeniz icin para veriyor abine soyleme diyor.
Gizli olsuna asikar olsun ailecek abinizi poh pohluyorsunuz. Siz boyle yaptikca o da sorumsuz davranmaya devam edecek.
Evet.. Abım ilk evlılıgınde cok sıkıntılar yasadı zor bır dönemdı annem ondan zaten hıc kıyamıyor abime... Ama böyle olmanında bır faydası yok haklısınızAbinizi aileniz cok simarik buyutmus.
Sizden kredi istediginizde niye annenize soylediniz. Kusura bakma abi kredi cekemem diyecektiniz. Annenizde size abinize vermeniz icin para veriyor abine soyleme diyor.
Gizli olsuna asikar olsun ailecek abinizi poh pohluyorsunuz. Siz boyle yaptikca o da sorumsuz davranmaya devam edecek.
İddia falan oynuyor sanırımparayı ne yapıyor peki
800 lira ve iddia için....İddalık borçlara çok benziyor.
Kumar o da, eşimden biliyorum.
Maaşımdan 100 lira dedi 800 lira çekti ve hepsi iddiaya ,
Sonra aldım ayağımın-daha doğrusu çenemin-altına aklı başına geldi.![]()
Evet maalesef.800 lira ve iddia için....![]()
Kadınlar çalışmaya başladıktan sonra erkeklerde saçma sapan bir mantık oluşmaya başladı. Erkekliklerini kadınların paraları üzerinden sağlıyorlar sanki.Evet maalesef.
Para ve erkek ilişkisinden nefret ediyorum.
Paranın azlığında saçmalatıyor.
Bir Türk filminde bir sahne vardı çok da net hatırlamıyorum ama,
Baba çocuğuna 30 liralık flütü alamadı diye 200 liralık içiyordu kahrından.
İşte tam da mantık bu.
Aynen öyle.Kadınlar çalışmaya başladıktan sonra erkeklerde saçma sapan bir mantık oluşmaya başladı. Erkekliklerini kadınların paraları üzerinden sağlıyorlar sanki.
İyi ki çıkartmışsın. Bırakacaksın evi kendileri çekip cevirecekler.Aynen öyle.
Arkadaşımın kocası kadın çalışmayınca acayip uyuzlanıp saçmalıyo ve huzursuzluk çıkarıyor.
Benim eşim de evliliğimizin ilk yılında işsiz kaldım diye ne saçmalıklar yaptı ne hakaretler yedim,sonra hepsini yedirdim ama para konusunda huyu daha yeni yeni değişiyor.3. yılımız evliliğimizde.
Şimdi hepsinin acısını çıkarttım ama adam gözümde küçülmedi değil.
Tam da onu yaptım ben de.İyi ki çıkartmışsın. Bırakacaksın evi kendileri çekip cevirecekler.
Amin canım Aminn. Bu siteden çok şey öğrendim biri de bu;-)Tam da onu yaptım ben de.
O laflar boy boy hesabı afedersin, ağzını açıp da bir şey de diyemiyor.
Para da isteyemiyor zaten tüm faturaları vs ben ödüyordum ama onlara da göz diktiği olmuştu eskiden.
Şimdi ilk aldığı parayla hemen kira faturalar vs sonra ne zıkkım yaparsa yapsın zaten.Kalıyorsa eğer yanına.
Adamsan göster dedim,şimdi onun çabasında.Çok ağır değildi söylediğim çünkü bana söyledikleri tam rezillikti.
Kadın olarak benim söylemem gerekenleri o bana söylemişti.
Ay neyse,geçti gitti şükürler olsun.
Rabbim huzur versin herkese.