Konu ile ilgili pek yorum yapamam ama, tavrını düşünceniz yüzünden sizi tebrik etmek istedim..
Tesekkur ederim her ne kadar hangi tavrim icin tebrik ettiginizi tam olarak anlamasam da. :)
Yani, nasıl desem, abinizi kayırmıyorsunuz, yengeniz ablanız artık her ne diyorsanız onu da koruyup kollamaya çalışıyorsunuz, malum el yani her konuda abinizi haklı bulup o kadına bi sürü şey söyleyebilirdiniz, onlara alışığız ya hani. :))
Of pek anlatamadım ama, inşallah anlamışsınızdır demek istediğimi.. :)
Beraber tatile çıksınlar telefonlarını kapatsınlar...
canım bence hiç karışma abin doğruyu yanlışı kendi görsün...eğer ayrılırsa sende olaya dahil olduğun için hiç kuşkusuz seni suçlayacaklar sakın karışma canım..çünkü başıma geldibide sırrını anlatma bence inan burda paylaşmak bin kat daha iyi..
Beni suclamazlar sanmiyorum ama benim mudahalem yuzunden ayrilirlarsa hic affetmem kendimi. Senin basina ne gelmisti canim?
Eski sevgili olayi hosuma gitmedi. Bu kizin bunu sana yansitmasi da. Boyle bir mesaj geldiyse geldi. Onu engellemesi ve kimseye soylememesi lazimdi. Acaba hala aklinda o mu var diyor insan. Sana gelince ben olsam karismazdim. Seninle ilgili birsey yok cunku. Kotu olsa arada kalan sen olacaksin, sonucta resmiyete dokulmemis bir iliski.
abimle yengemin araları bozulduğunda hep düzltirdim.tabi herkesi kendim gibi bildiğim için...yengemşle aramdan su sızmazdı herşeyimi anlatırdım yine ufak bi tartışmalarında arayı yatıştırmak istedim yengemde ne sırrım varsa ortaya herkesin içinde anlattıniye böyle bişe yaptığını hala anlamış değilim ...o yüzden kimsenin ilişkisine karışmıyorum kurunun yanında yaşta yanıyo maalesef
Yazı aralarına boşluk koysaydın eb güzelim okuyacağım diye gözlerim mahvoldu.
Hiç araya girmemeni tavsiye ederim naçizane:))
Ayrıca sende paylaşma özelini hiçbir şekilde.
Kendi aralarında halledeceklerdir bir şekilde.
İnsanın içinde abin üzüldüğü için ister istemez zamanla bir kızgınlık oluşur.
Şüpheye düşebilirsin anlattıklarından bu şekilde.
Olayı bildiğin için taraf olmak zorunda kalabilirsin.
Araları düzeldiğinde herşey unutulur, senin söylediklerin hariç.
O yüzden en iyisi karışmamak canım , yetişkin insanlar aralarında halletsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?