O zaman çok saçma diyip insanları bilginizle ezmeye çalışmayacaksınız hanımefendi :)biz 100binden baya yüklü miktarda para çektik hiç haber de vermedik, vermiyoruz en fazla beklediğimiz 1 saat. İstanbuldayız bu arada. Ondan demekki. Teşekkürler Milana
Operimbiz 100binden baya yüklü miktarda para çektik hiç haber de vermedik, vermiyoruz en fazla beklediğimiz 1 saat. İstanbuldayız bu arada. Ondan demekki. Teşekkürler Milana
Nerdeyse Tum sirketler yapar bunu :)İşte ben de onu diyorum zaten yetki verirse çekebilir ama kim kızına vermediği yetkiyi muhasebeciye verir buna anlam veremiyorum açıkcası.
Siz anlayamıyorsunuz sanırım? :) babam abinden al dedi,o çeksin dedi. Bana yetki verip vermemekle alakası yok bu işin.İşte ben de onu diyorum zaten yetki verirse çekebilir ama kim kızına vermediği yetkiyi muhasebeciye verir buna anlam veremiyorum açıkcası.
İş yürümesinde sorun yok. Sadece abimin lakayıtlığı sorun oluyor işyerinde. Ve tabi bu olay. Önce anneme bilgilendirdim bir güzel izlettim,o da babamı arayacak ve abim 4 günlük seyahatine gidemeyecekbabanıza söyleyeceksiniz o gelip kızı kovacak abinizi işler bu raddeye geldiği için bir miktar hırpalayacak sonra işler aynen devam edecek
Bankanin nakit para ayarlamasi icin haber veriyoruz biz de. O miktar bazen olmuyo garantiye aliyoruz yani.Bizim de şirketimiz var ve para çekeceğimiz zaman hiçbir bankaya haber vermiyoruz. Gidip çekmiyoruz zaten internet bankacılığından hallediyoruz. Çektiğimiz zaman önceden de haber vermiyoruz çok saçma :)
Ayrıca geçen eşim gitti bankaya sırf bir imza vermedi zamanında diye para çekemedi mesela sonra banka müdürü tanıdık olduğu için çekebildi. Kaldı ki muhasebeci onun yerine onun hesabından para çekecek? Bu mümkün değil!
Ha yetki imzası verilmişse orası ayrı ama onu da bu zamanda kim verir bilemem.
Benim istediğim 100bindi,belki abimin paraya ihtiyacı vardı dhaa fazla çektirdi bunu bilemem.Büyükşehirlerde sorun olmuyor geldiği gibi ayarladığımız da oluyordu yada hemen yan bankadan vs nakit alışverişi yapılabiliyor
İş yürümesinde sorun yok. Sadece abimin lakayıtlığı sorun oluyor işyerinde. Ve tabi bu olay. Önce anneme bilgilendirdim bir güzel izlettim,o da babamı arayacak ve abim 4 günlük seyahatine gidemeyecek
Anneme izlettim canım,babama söyleyecek babamda abime gelme diyecek büyük ihtimalle. Sonra babam gelip Kızı da postalayacak.Bence kıza bulaşmadan babanız ile konuşun babanız müdahale etsin
Üzüldüm ailenize ve size
O manada anlamamıştım ben,evet haklısınız alışmış kudurmuştan beterdir. Belki yeniden bir metres bulacak ama bu işyerinde de bayansız olmuyor olmaz yani. Anneme izlettim babama söyleyecek belki babam abimi buradan kendi yanına alır ama burası ne olacak bilmiyorum işler bana kalmasın daiş yürümesinde sıkıntı var demedim, işler aynen devam edecekten kastım, o kız gidecek yerine abiniz başka bir metres bulacak ama bu sefer daha dikkatli olacak yakalanmamak için. Siz direk abinizle muhattap olmayın zaten ya anneniz ya babanız işe el koysun olayın sizden çıktığı bilinmesin.
Kızla da bayağı samimiler yani aynı eve çıkmalar falan,ailesini de kızı da çok seviyoruz ama işte abim herşeyi mahfetti.O değil de abinin birkaç ay sonra nişanlanacağı kıza acıdım ben.
Anneme söyledim sadece zaten.Kusmuğum ağzıma geldi okurken, iğrençler. Karışma bence sen
Kızla da bayağı samimiler yani aynı eve çıkmalar falan,ailesini de kızı da çok seviyoruz ama işte abim herşeyi mahfetti.
Anneme söyledim sadece zaten.
Ben bana yetki vermedi demedim ki? :)İşte ben de onu diyorum zaten yetki verirse çekebilir ama kim kızına vermediği yetkiyi muhasebeciye verir buna anlam veremiyorum açıkcası.
Daha nişanlanmadılar ama nişanlanacakları yer bile ayarlanmıştı,söyleyeceğim tabiki bilmeye hakkı var. Şimdi yapan evlenince neler neler yapmaz.Neyse ki siz vicdanlı davranıyorsunuz. Ama nişanlı kız resmen aldatılıyor. Sizce de gerçekleri bilmek hakkı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?