- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
aynen okurken bende onu dusundum..cogu konuda evli olan kocan onu sucla kadinin sadakat yemini yok denirdi..benzer bir kinu olunca kadini degil neden abini suclamiyorsun deniliyor. evli olan kadin. tutarli olmak lazim. evli olan kadin da olsa erkek de olsa evli olanim.aldatmasi benim midemi bulandiriyor. hele colugu cocugu varken ona harcanacak vakti gidip gahri mesru ilişkilerde harcamak falan cok itici geliyor bana. burdaki kadının da 3 ve 1 yas gibi iki kendisine cok muhtaç yavrusu varken esini aldatmasi gozardi edilemez. 5 yas ve 8 aylik iki cocugum var. esime vakit ayirmayi birakin kendime vakit ayirmakta zorlaniyorum. kadinin yaptigi rezillik baska birsey degil. abisi de kadini beleş seks icin kulkaniyor iste tek aciklama bu.Konu sahibinin yorumlarını okumadım.
Bellli ki çirkin birşeyler söylemiş,ban yemiş.
Ama asıl anlamadığım şu 21 yaşunda evli iki çocuklu kadının kocasını aldatışı nasıl ikinci plana düştü.
Kadın diye mi?
Hani sadakat yemini eden kişi?
Hani evli olan daha suçluydu?
O erkek olunca mı geçerli acaba?
Suçlu veya ahlaksızı yarıştıracak değiliz elbet al birini vur ötekine,ikisi de yanlış yolda zaten.
Ama bu kadına karşı yapılan pozitif ayrımcılık bazen mide bulandırıcı oluyor sahiden.
Burada pek sık rastlanıyor bu duruma.
Tek üzüldüğüm o pis kadının çocukları,kocası ve elbette ağabey kişisinin sevgilisi.
Bu ahlaksızlığın ortasında en masumları...
Umarım haberdar olurlar.
Tamamen aynı fikirdeyim.aynen okurken bende onu dusundum..cogu konuda evli olan kocan onu sucla kadinin sadakat yemini yok denirdi..benzer bir kinu olunca kadini degil neden abini suclamiyorsun deniliyor. evli olan kadin. tutarli olmak lazim. evli olan kadin da olsa erkek de olsa evli olanim.aldatmasi benim midemi bulandiriyor. hele colugu cocugu varken ona harcanacak vakti gidip gahri mesru ilişkilerde harcamak falan cok itici geliyor bana. burdaki kadının da 3 ve 1 yas gibi iki kendisine cok muhtaç yavrusu varken esini aldatmasi gozardi edilemez. 5 yas ve 8 aylik iki cocugum var. esime vakit ayirmayi birakin kendime vakit ayirmakta zorlaniyorum. kadinin yaptigi rezillik baska birsey degil. abisi de kadini beleş seks icin kulkaniyor iste tek aciklama bu.
Ahlaksızı yarıştırmıyor gibi yapıp yarıştırmanız da benim midemi bulandırıyor.Konu sahibinin yorumlarını okumadım.
Bellli ki çirkin birşeyler söylemiş,ban yemiş.
Ama asıl anlamadığım şu 21 yaşunda evli iki çocuklu kadının kocasını aldatışı nasıl ikinci plana düştü.
Kadın diye mi?
Hani sadakat yemini eden kişi?
Hani evli olan daha suçluydu?
O erkek olunca mı geçerli acaba?
Suçlu veya ahlaksızı yarıştıracak değiliz elbet al birini vur ötekine,ikisi de yanlış yolda zaten.
Ama bu kadına karşı yapılan pozitif ayrımcılık bazen mide bulandırıcı oluyor sahiden.
Burada pek sık rastlanıyor bu duruma.
Tek üzüldüğüm o pis kadının çocukları,kocası ve elbette ağabey kişisinin sevgilisi.
Bu ahlaksızlığın ortasında en masumları...
Umarım haberdar olurlar.
Hani yarıştırmak?Ahlaksızı yarıştırmıyor gibi yapıp yarıştırmanız da benim midemi bulandırıyor.
"Hani evli olan daha suçluydu"Hani yarıştırmak?
Adamın da sevgilisi var,adam zaten pislik,evli bir kadını kullanıyor.
Bunu tartışmaya gerek bile yok,o mideleri bulandırdı çoktan.
Kadın anne...
İki küçük çocuğu var ve evli.
Evli yani ötesi yok.
Evli ve iki çocuklu halde patronuyla ne işi olabilir?
İkisi de yeterince alçakken birini seçmem.
Seçenler olmuş ama.
Sırf erkek diye.
Abiye yüklenilmiş.
Benim tepkim ona idi.
Oysa konumuzun evli kişisi 21 yaşındaki o genç anne.
Cinsiyetin önemi yok.
Vehamet aynı vehamet.
Midenizin bulantısını gidin o tarafa kusun.
Benım gibi düşünen biri .Bu uyenin konulari hep boyle ilginc. Once hamilelik sordu sonra hastalik simdi de bu... konular sira disi ama cok okunuyor... bir dusunmek lazim derim...
Evet canım, işlem hacmi büyük olan yerlerdeki şubelerde para rahatça çekilir, mesela Mecidiyeköy, Karaköy, , Beylikdüzü vb. Fakat nispeten küçük bir yerdeyseniz zor. Önceden bankaya haber verilmeli ki beklemeyesiniz.biz 100binden baya yüklü miktarda para çektik hiç haber de vermedik, vermiyoruz en fazla beklediğimiz 1 saat. İstanbuldayız bu arada. Ondan demekki. Teşekkürler Milana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?