kızlar merhaba benim sorunum abim onun bu haline gerçekten çok üzülüyorum konuya girmek istiyorum biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek tek erkek evladı olduğu içinde aile içinde üstünlüğü vardır 28 yaşında ve en büyüğümüz Allah başımızdan eksik etmesin diyorum fakat aşırı asosyal bi hayatı var askere gitti geldi onun öncesi sıkıntılı dönemler yaşadı işsizdi herkes onun bu haline üzülüyordu neyse ki belediyede kadrolu işe girdi oda annemin çabasıyla diyebilirim 2 yıldır çalışıyo huysuz bi yapıya sahip içkisi çapkınlığı kötü alışkanlığı yoktur ama huysuz 4 kızla evde kimseyle adam gibi samimiyeti yoktur mesela evin içinde yanlışlıkla önüne çık üfff der itekler seni laf sokar ne bileyim eleştirir ama kendi hayatı bilgisayar televizyon plastiona bağlı büyük orturma odası onun odaya giremeyiz kesinlikle mutfakta izleriz televizyonumuzu otururuz mutfağı oturma odası gibi kullanır resmen babam şehir dışında tesis işletiyo yazları annem babam 2 küçük kardeşşim oraya gider orda canım sıkıldığı için gitmem evde olurum geçen yıl boştum ama bu yıl bi basketbol kursu yakaladım hayatımın fırsatı benim bu eğitmenlik yapıyorum neyse abimde zırt pırt tesise git evde napıyosun kursa gttiğimi bilmeme rağmen git diyo yaptığım yemeği beğenmiyo (ablam var tabi oda çalışıyo ayrıca) işe gidiyo evde tekim nsanlık hali kapıyı kitliyorum niye kitliyosun diye mutfaktayım yemek yiyick beni görüyo offf çekiyo geri gidiyo odasına evin içinde adama batıyorum resmen kara kuru bişey hiç bi kız beğenmiyo annem çok üzülüyo haline spora git yemek ye diyo asosyal asalakça bi hayat yaşıyor adam ev manyağı resmen adam akıllı bi ortamı yok annemleri arıyo benim için göle gelsin diyo ya ben hayatımın fırsatını yakalamışım burda resmen adamın yaptığına bak bi tabir vardır a... kapağı derler böylesi erkeklere biz artık ablamla yine a.. kapağı eve tıkılmış deriz bazen cidden çok sinir bozucu evlenmiyo da annem kız arıyo ona diyoruz bıraz sosyal lsun azıcık kendi bulsun yok adam kazığı dikmiş eve
Son düzenleme: