• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abim ve eve bağımlılığı

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
kızlar merhaba benim sorunum abim onun bu haline gerçekten çok üzülüyorum konuya girmek istiyorum biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek tek erkek evladı olduğu içinde aile içinde üstünlüğü vardır 28 yaşında ve en büyüğümüz Allah başımızdan eksik etmesin diyorum fakat aşırı asosyal bi hayatı var askere gitti geldi onun öncesi sıkıntılı dönemler yaşadı işsizdi herkes onun bu haline üzülüyordu neyse ki belediyede kadrolu işe girdi oda annemin çabasıyla diyebilirim 2 yıldır çalışıyo huysuz bi yapıya sahip içkisi çapkınlığı kötü alışkanlığı yoktur ama huysuz 4 kızla evde kimseyle adam gibi samimiyeti yoktur mesela evin içinde yanlışlıkla önüne çık üfff der itekler seni laf sokar ne bileyim eleştirir ama kendi hayatı bilgisayar televizyon plastiona bağlı büyük orturma odası onun odaya giremeyiz kesinlikle mutfakta izleriz televizyonumuzu otururuz mutfağı oturma odası gibi kullanır resmen babam şehir dışında tesis işletiyo yazları annem babam 2 küçük kardeşşim oraya gider orda canım sıkıldığı için gitmem evde olurum geçen yıl boştum ama bu yıl bi basketbol kursu yakaladım hayatımın fırsatı benim bu eğitmenlik yapıyorum neyse abimde zırt pırt tesise git evde napıyosun kursa gttiğimi bilmeme rağmen git diyo yaptığım yemeği beğenmiyo (ablam var tabi oda çalışıyo ayrıca) işe gidiyo evde tekim nsanlık hali kapıyı kitliyorum niye kitliyosun diye mutfaktayım yemek yiyick beni görüyo offf çekiyo geri gidiyo odasına evin içinde adama batıyorum resmen kara kuru bişey hiç bi kız beğenmiyo annem çok üzülüyo haline spora git yemek ye diyo asosyal asalakça bi hayat yaşıyor adam ev manyağı resmen adam akıllı bi ortamı yok annemleri arıyo benim için göle gelsin diyo ya ben hayatımın fırsatını yakalamışım burda resmen adamın yaptığına bak bi tabir vardır a... kapağı derler böylesi erkeklere biz artık ablamla yine a.. kapağı eve tıkılmış deriz bazen cidden çok sinir bozucu evlenmiyo da annem kız arıyo ona diyoruz bıraz sosyal lsun azıcık kendi bulsun yok adam kazığı dikmiş eve

Son düzenleme:
kızlar merhaba benim sorunum abim onun bu haline gerçekten çok üzülüyorum konuya girmek istiyorum biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek tek erkek evladı olduğu içinde aile içinde üstünlüğü vardır 28 yaşında ve en büyüğümüz Allah başımızdan eksik etmesin diyorum fakat aşırı asosyal bi hayatı var askere gitti geldi onun öncesi sıkıntılı dönemler yaşadı işsizdi herkes onun bu haline üzülüyordu neyse ki belediyede kadrolu işe girdi oda annemin çabasıyla diyebilirim 2 yıldır çalışıyo huysuz bi yapıya sahip içkisi çapkınlığı kötü alışkanlığı yoktur ama huysuz 4 kızla evde kimseyle adam gibi samimiyeti yoktur mesela evin içinde yanlışlıkla önüne çık üfff der itekler seni laf sokar ne bileyim eleştirir ama kendi hayatı bilgisayar televizyon plastiona bağlı büyük orturma odası onun odaya giremeyiz kesinlikle mutfakta izleriz televizyonumuzu otururuz mutfağı oturma odası gibi kullanır resmen babam şehir dışında tesis işletiyo yazları annem babam 2 küçük kardeşşim oraya gider orda canım sıkıldığı için gitmem evde olurum geçen yıl boştum ama bu yıl bi basketbol kursu yakaladım hayatımın fırsatı benim bu eğitmenlik yapıyorum neyse abimde zırt pırt tesise git evde napıyosun kursa gttiğimi bilmeme rağmen git diyo yaptığım yemeği beğenmiyo (ablam var tabi oda çalışıyo ayrıca) işe gidiyo evde tekim nsanlık hali kapıyı kitliyorum niye kitliyosun diye mutfaktayım yemek yiyick beni görüyo offf çekiyo geri gidiyo odasına evin içinde adama batıyorum resmen kara kuru bişey hiç bi kız beğenmiyo annem çok üzülüyo haline spora git yemek ye diyo asosyal asalakça bi hayat yaşıyor adam ev manyağı resmen adam akıllı bi ortamı yok annemleri arıyo benim için göle gelsin diyo ya ben hayatımın fırsatını yakalamışım burda resmen adamın yaptığına bak bi tabir vardır a... kapağı derler böylesi erkeklere biz artık ablamla yine a.. kapağı eve tıkılmış deriz bazen cidden çok sinir bozucu evlenmiyo da annem kız arıyo ona diyoruz bıraz sosyal lsun azıcık kendi bulsun yok adam kazığı dikmiş eve

Böyle tiplerde kimse arkadaşlıkta kuramazki bi arkadaş ortamı olsa diyeceğim 😳 benim bir arkadaşım vardı Abi'sinde buna benzer biriydi kimseyle konuşmaz selam Sabahı olmaz filan çok işiniz 😔 evlensin diyorsunuz da eşi olacak kadın onu hiç çekmez benden söylemesi onunda hayatı mahfolur bence:26: dua edin onun ıcın :51:

Böyle tiplerde kimse arkadaşlıkta kuramazki bi arkadaş ortamı olsa diyeceğim 😳 benim bir arkadaşım vardı Abi'sinde buna benzer biriydi kimseyle konuşmaz selam Sabahı olmaz filan çok işiniz 😔 evlensin diyorsunuz da eşi olacak kadın onu hiç çekmez benden söylemesi onunda hayatı mahfolur bence:26: dua edin onun ıcın :51:

valla canım dua ediyorum hep ama hep anneme diyoruz oğlun huysuz kabul etmiyo çevreye karşı saygılı tabi ama bilmiyorum bize kardeşlerine karşı fazla agresif oluyo genelde örneğin öğrenciyim ben telefon aldı bana 600 liralık kredi kartından 2 sene olacak işte diyo hani bana yardım edecektin bursun ödeyecektin diyorum abi benim bursum zor bana yetiyo böyle onu hiç eğlenirken şenşakrak görmedim acayip biri

Bence ona acil bir kizarkadasi Lazim. Bazen ask, nisani okadar degistirip
Mutlu ediyoki, abindede ise sarayabilir canim

evet bazıları evlendikten sonra değişir .. :55:
belli olmaz bu ..:24:
benim kaynımda böyle cins 32 evlenmiyo ..:52:
evlenin artık kurtulalım dedim geçen .. :9:

Bence ona acil bir kizarkadasi Lazim. Bazen ask, nisani okadar degistirip
Mutlu ediyoki, abindede ise sarayabilir canim

böyle şeylerde insanın kendinde bitiyo be ablacım :/ hani defalarca annem diretti söyleyin ısrar edin spora gitsin vücut yapsın söylüyoruz zayıf mı zayıf boyda yok çok bu devirde kızlarda tipe göre muamele yapıyo bakmıyo kendine hiç zaten asosyal biz ona eş bulma derdine düşmüşüz çünkü evden çıkmıyo ki adam :/

evet bazıları evlendikten sonra değişir .. :55:
belli olmaz bu ..:24:
benim kaynımda böyle cins 32 evlenmiyo ..:52:
evlenin artık kurtulalım dedim geçen .. :9:

adam vardır evlenmez gününü gün eder çarkıfelek gibi 7/24 gezer hayatını yaşar ama yok 4 duvar arası teknoloji manyağı resmen internetten bulmuştur belki birilerini bilemedim bak şimdi :52:

Son düzenleme:
adam vardır evlenmez gününü gün eder çarkıfelek gibi 7/24 gezer hayatını yaşar ama yok 4 duvar arası teknoloji manyağı resmen internetten bulmuştur belki birilerini bilemedim bak şimdi :52:

ayyy aynı pc film baska bi isi yok .. ev hapsi .. ben daralırım öylee sürekli .. :52::52:

olabilir aslında ama çok şükür bi sıkıntısı yok gibi duruyo :/ çalışıyo ve erkek ben düşünüyorum onun yerinde olsam tatillerden gelmezdim eve insan mutsuz oldumu ferahlamak uzaklaşmak ister :31:
yok alışkanlık olmuşsa öyle olmaz. :) psikologa gitse;?

seninki yine çalışıyormuş bizimki geldi 26 yaşına 8 aydır yatıyor çalışmak istemiyorum diyor. akşama kadar uyuyor gece internet sabaha kadar
akşam kalkıp bide kahvaltı yokmu diyor. hep oyun bağımlılığından yazık günah koskoca adamlar amaçsız amaçsız yaşıyorlar hep ondan:50:

Boyle biriyle kim evlenir ki. Hepiniz evlenir gidersiniz de o yine kalir evde. Annen de kabul etmesin huysuzlugunu bakalim. Bekar 50 yasinda kara kuru ogluyla basbasa kalinca ne yapacak bakalim.

Bence abinizde sosyal fobi var. Sende yazinda bahsetmissin, kisa, zayif ve tipsiz diye. Ozguveni yok, kendisini sevmiyor ve kimsenin de onu sevebilecegini düşünmüyor. Surekli evde olmasi, arkadaşlarının olmamasi, huysuzlugu falan da bu yuzden diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Boyle biriyle kim evlenir ki. Hepiniz evlenir gidersiniz de o yine kalir evde. Annen de kabul etmesin huysuzlugunu bakalim. Bekar 50 yasinda kara kuru ogluyla basbasa kalinca ne yapacak bakalim.

Bekar 50 yasinda Kara kuru ogluyla... yeminle yorumunuza bayagi güldüm :))) allahda sizi güldürsün.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bekar 50 yasinda Kara kuru ogluyla... yeminle yorumunuza bayagi güldüm :))) allahda sizi güldürsün.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ama oyle... Anneler biricik ogluslarina toz kondurmuyor ama bu oglusunun antisosyal ve huysuz oldugu gercegini degistirmiyor maalesef.

Annenle baban bu durumdan rahatsız olmuyorlar mı ?
Gerçi bu yaştan sonra ne yapılır bilemiyorum.Kendisi kabul etmedikten sonra psikoloğa bile zor gider.
Koca adama da spora git,arkadaş edin filan denmez ki...

Back
X