Offss, moralim ne güzel yerindeydi yine başladı sıkıntılar. Babamla annem, babannemin tedavisi için şehir dışındalar. Abim, ben ananem kalıyorduk bizim evde. Abimin dersanesi bitti, ara ara odasını kurcalıyordum bilgisayarını kontrol ediyordum. Bazasının altında, bi çanta içinde eski notlar vardı onun içinden iki kutu fare zehiri ile bi kutu da şu permatik jiletlerinden çıktı. Akşam gelince, koydum önüne bunlar ne dedim? Ooo dedektifliğie mi başladın üst araması da yapıcan mı dedi. Güldü, evde bi b..ka yaramayan bi fare var, bi ara onu zehirliycem dedi. Ya ne yapmaya çalışıyorsun dedim. Bi arkakadaşa lazım, bağ evi için dedi. Yalan söyleme dedim. Yahu sana ne dedi, kendi hayatımı ben bile düşünmüyorum sana ne dedi. Kendime ben acımıyorum sana ne dedi. Artık kendime olan inancımı kaybettim, yaşama sevincimi kaybettim, dünyadan da kendimden de nefret ettim dedi. Önüme trilyonlar kursalar, güzellerden harem verseler istemiyorum dedi. Dedim nedir bunlara sebeb? Pırasa sever misin dedi? Hayır dedim, niye dedi. Ne biliyim sevmiyorum işte dedim. Hah dedi, bende dünyayı sevmiyorum işte. Yapmak istediğim bazı şeyler varsa, şu son ramazanımı da yaşayım ondan sonra başın sağ olsun dedi. Artık git istediğine anlat, istediğini yap ama bir daha bana bu konuyla gelme, son zamanlarımı bari güle eğlene yaşayım büyük ihtimalle ebedi cehennem cezası çekeceğim dedi. Hadi gülüm, çık şimdi dışarı dedi.
Ailem 3-4 hafta daha şehir dışında. Deliricem, bana ne diyemiyorum abim. Aynı kandan aynı ana babadan abim. Bir kez el kaldırmamış abim. Tabakta son bir yiyecek kaldıysa yemeyip bana bırakan abim, bi şeyi bölüşüyorsak küçük olanı kendine alan abim. Annemim uyuz bi uzak akrabası annemin yanında beni azarlarken, bacıma bi daha sesini yükseltirsen kadına elim kalkmaz ama bende kocanla kavga ederim diyen hemde kocasının yanında diyen ve kadının çenesini kapatan abim. Uyuduğumda evde üstümü tek örten kişi olan abim. Ne yapiyim boşveremiyorum laf anlatamıyorum ailem de engel olamayacak aklım durdu. Akıl hastahanesine filan zorla yatırılmaz mı ki?