Abim için evi satmalı mıyız? :(

Annenin oğluna bu ev tamam resmi olarak benim ama kardeşlerinin parasıyla alındı söz hakkı onların demesi lazım değil miydi?
Ayrıca öncede annenizin 70 binini zorla almış borcu bitmiş mi hayır.Evi satsanız bitecek mi tabiki hayır.
Dünyaları satsanız böylelerinin borcu bitmez.

Tabiki satmasin kadıncağız yazik günah ama Abinizin eşiyle iletisime geçtiniz mi olaylarin aslini astarini ogrenin . Abiniz blof mu yapiyo is gercekten kotu boyuttami .

Ablamı okutamadilar çünkü o uzun yıllar eve baktı. Ben kendi şehrimde bir bölüm okudum da öyle bir işe yarayan bölüm değil atanamadim. Yani haklısınız ne diyim ki

Böyle bir asalağı bırakın engellemeye koruma kararı çıkarttırırım. Çok izlemiş her halde bihterin ölüm sahnesini. O tarz bir durum sergilemiş. O evi satarsanız anneniz sokakta kalır. Siz de bir yere kadar destek olursunuz, sonrasında bunalırsınız. Hele ki böyle bir hasta için asla satılmaz. Karısı boşarsa da akıllılık etmiş olur.

Anneniz evi satarsa nerede yaşamayı düşünüyor? Annenize ev aldığınız halde faturalarını bile siz ödüyormuşsunuz, ev satılınca anneniz kardeşinizle ya size yada ablanızın yanına gidecek veyahut kiraya çıkacak bu seferde kira parasını siz ödeyeceksiniz. Bu duruma eşleriniz ne diyor mesela!
Kv dem bütün birikimini borç yapmaktan başka bir işe yaramayan asalak kaynıma yedirirken benden evini geçindirmemi beklese bu benim için ciddi sorun olurdu, yakında sizlerden birinin eşinin canına tak eder muhtemelen

Oradaki personellere borcum var odeyemiyorum gidemem dedi bana. 20 bin avans aldım iş yerinden falan dedi alınıyor mu gerçekten ben pek anlamam bu işlerden?
Hiçbir devlet memuru avans filan alamaz. Ben, eşim, babam, abim vs. Hep farklı bakanlıklara bağlı memurlarız hiç hayatımda memurun kurumundan avans aldığını duymadım. Maaşları kurumun ilgili personeli hesaplayıp bulunduğu ilin defterdarlığına gönderir. Maaşlarımız kuruş kuruş hesaplanırken hangi bakanlık 20 bin avans veriyormuş

HAYATINIZIN HATASI OLUR SAKIN EVİNİZİ SATTIRMAYIN.
ABİNİZ ANNELİK AİLELİK BAĞLARINI KÖTÜYE KULLANIYOR.
SAKIN SAKIN SAKIN.
ARKASINI TOPLAMAYIN
YİNE YAPACAK YAPACAK YAPACAK
SAKIN KARDEŞİM.

Kızlar yeni bir gelişme oldu. Yengem babamı aramış abimin de konferansta olduğunu söylemiş konuşmuşlar. Abim demiş ki 24 bin yolla bana kuruma veriyim işten atilicam. Geçen gün isimden oldum demişti bana halbuki. Sonra da Ekim'de yengemin ailesinin Türkiye'ye geleceğini ve abimin borcuna yardım edeceğini söylemiş. Bunlar boşanıyordu abim evden ayrılmıştı falan. Aklımızla oynuyorlar şu an galiba

Karı koca bir plan yapmışlar gibi. Dikkat edin lütfen

Rusyaya kaçacaklar

Kızım değil evi satmak, bir kaşık su vermeyin bu adama, yalancının önde gideni resmen

Konunuzu tam okumadım ama abiniz çıkarları için aklınizla vicdanınızla dalga geçiyor resmen. Siz bu süreçte çok yiprandiniz gibi geliyor bana ki onlar çok rahatlar size göre bence. Sırf kan bağı var diye bu eziyeti çekmeyin değmez. Her zaman siz değerlisiniz hayatınız için. Kendimden biliyorum keşke dediğim çok şey var siz keşke demeyin.

O yüzden size inanmayın diyoruz. Yenge de düzgün değil gibime geliyordu. Karı koca yalan ağızlarına yuva yapmış.

Bir tanıdığım vardı. Adam dünya kadar borç yapar evde huzursuzluk çıkartırdı, yalandan karısı ile tartışır kadını baba evine gönderir. Kadın kocası ile tartışır kv desinin görümcesinin yanında ayılıp bayılır (aynı binada oturuyorlardı) sonra baba bir arsa satar borçları kapatır karı koca muhabbet kuşu olurdu tekrar borçlar çoğalınca yine sil baştan başlayıp yaşlı anne babasına eziyet ederdi baba yine dayanamaz bir arsa, dükkan artık ne varsa satardı en sonunda babanın satacak birşeyi kalmayınca karı koca evlerini kiraya verip başka semte taşındı. Bu bahsettiğim kişinin babası çok efendi bulunduğu muhitte sevilen sözü geçen bir adamdı oğlu yüzünden beyin kanaması geçirdi. Bir gün bende oradayken oğlunun yine saçma bir davranışı oldu adam artık dışarıda biri bunu çekip vursada bizde kurtulsak noktasına geldi.

Ay satmayın,anneniz nerde kalacak bu saatten sonra,birde kardeşiniz varmış. Sizlerde kalsa kadın kahrından ölür,bir orda bir burda olmaz ki.
Abiniz kredisini doldurmuş çoktan.
Duygu sömürüsü yapıyor,sokakta yatıyormuş bak bak,gitsin evinde yatsın,olmuyorsa annesinin evine gitsin yatsın,size gelsin yatsın. Onca insan var ailesinden ama gidip bankta yatıyor. Basbayağı duygu somürüsü bu. Borca battıysa,işinden olduysa sizin yüzünüzden mi oldu sanki?

Abiniz sözde bankta yatmaya başlamıştı, bizler baştan beri oyun olduğunu biliyorduk da siz abim abım diyorsunuz.
Gözünüzü açın biraz, yengenizin hiçbir şey bilmiyor olmasına imkan yok, her şeyi biliyor abinizle birlikte hareket ediyorlar.
Ne anneniz evini kaptırsın, ne siz para kaptırın, bırakın ne halleri varsa görsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…