- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 26
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
Siz mantıklı insana benziyorsunuz şöyle oldu kaynanam anneme bebişi gördünüz mü diyince yok göremedim .. hanım demiş annem ,aa öyle olur mu gelininiz bencillik etmiş demiş benim kaynanam anneme.Dün bu mevzu açılınca ben de kv böyle dedi yani biraz düşünebilir abi kaynanan dedim,o da o kadın böyle bir durumda böyle diyorsa orta yolu gözetmiyordur o kadın kötü insandır dedi.Ben de nişanlımla dertleşirken anlattım bu durumu neden anlattın anneme laf gelmiş kötü kadın olmuş gözlerinde kötü olur hakaret etmiş resmen dedi.Ben de hakaret olmadığını söyledim konu uzadı gitti annesine babasına hep saygılıyım ama annem annem dedikçe iyice soğudum 2 aylık nişanlıyım sıkıldım bundan öncede istemeye geldiklerinde ailesi yüzünden işimiz bozulmuştu nişalım 5 gün ağlayınca özür mahiyetinde gelip yüzükleri takıp gitmişlerdi hala ailesine çok kinliyken böyle tartışmaları girmesi ipi koparıyorTam anlayamadım yazdığınızı kime kime ne demiş ama abinizle olan durumu nişanlınız ve annesiyle paylaşıyorsunuz ki?Baştan gereksiz olmuş zaten.