- 23 Ağustos 2012
- 50.170
- 1
- 232.950
- 898
Ya kizlar siz dedektif gibisiniz valla. Hic aklima gelmedi. 4000 maasla gecinilir evet. Konu sahibi asgari ucretle geciniyormus gibi anlattiklari. Belki de paralar metrese gidiyor, olabilir.
Sanki adamin hovarda oldugunu abiyle elti de biliyor ve o yuzden de pek gorusturmuyor olabilir. Bu hikayenin altindan cok seyler cikacak gibi...Valla panpa adam her aksam disardaysa, her gun lokantaya gidecek hali yok ya .... belli ki ev acmis birine oraya gidiyor paralari da oraya yediriyor konu sahibesine gelince de yok. Ustteki mesajima konu sahibesi adami is cikisi nereye gidiyor takip etsin/ettirsin yazdim iddialiyim bu isten cok kotu kokular geldi burnuma adam hayirsiz ve hovarda
Maaş 4 değil 10'dur onu duysun istemiyordur. O 6 da başka karıya gidiyordur aİşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Asıl saf sizsiniz. Eşiniz saf olsa bile size karşı sorumlulukları var. Aynı iş yerinde böyle para konusunda dengesizlik kabul edilir şey değil.
Gidin tespit edin.
Maaş bölümünden baktınız mı hiç 4000 mi yatıyor hesaba?Telefonunda mobil bankacılık yüklü ordan ne zaman baksam ya ekside ya çok az var parası
Çıkmaz çıkması için bunu kurcalayacak biri lazımSanki adamin hovarda oldugunu abiyle elti de biliyor ve o yuzden de pek gorusturmuyor olabilir. Bu hikayenin altindan cok seyler cikacak gibi...
Konu sahibi iyi niyetli. Kim kocasina inanmaz ki. O da yillarca inanmis. Ama bakmis ki eltiyle hayatlari farkli, ortada bir yanlislik oldugunun farkinda da belki de nereden arastiracagini bilmiyor. Bir de felc gecirmis ameliuatlar da olmus. Saglik durumu elvermediginden de arastiramiyor olabilir.Çıkmaz çıkması için bunu kurcalayacak biri lazım
Ben bu konuda o kişiyi göremedim.
Hala eşim saf diyorsunuz ben de size pes diyorum.bu konuda tek saf kişi var. O eşiniz değilİşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Başka bir ev acmissa da mı susacaksiniz? Eğer öyle bir şey varsa gözlerine dizlerine dursun. Gerçekten rahatsız edici bir sakinliginiz var. Sayfaları okudum çoğu üye delirmiş kizmis siz hala uyustum diyorsunuz evet zor bir iş. Bununla yüzleşmek zor olmalı Allah yardımcınız olsun ama başka birine alıyorsa para siz evde çocuklarınızla çoğu şeyden mahrumsaniz neye yarar yüzleşmek yüzleşmemek? Bismillah diyin ve adım atın ya gizli iz sürün elti ile konuşmak gibi ama onlar da biliyorsa olayı ve karı koca arasına girilmez bizden olmasın derlerse sizi uyutmaya devam ederler. Ya da eşinize hesap sorun akşamları iz sürün. Yapın bir şeyler çocuklarınız içinBen kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?