Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kizlar siz dedektif gibisiniz valla. Hic aklima gelmedi. 4000 maasla gecinilir evet. Konu sahibi asgari ucretle geciniyormus gibi anlattiklari. Belki de paralar metrese gidiyor, olabilir.

Valla panpa adam her aksam disardaysa, her gun lokantaya gidecek hali yok ya .... belli ki ev acmis birine oraya gidiyor paralari da oraya yediriyor konu sahibesine gelince de yok. Ustteki mesajima konu sahibesi adami is cikisi nereye gidiyor takip etsin/ettirsin yazdim iddialiyim bu isten cok kotu kokular geldi burnuma adam hayirsiz ve hovarda

Sanki bizi anlatmışsınız :) bende tıpkı sizin gibiydim geç oldu ama gözüm açıldı artık. eşimede kızamıyorum hep ben alma ne gerek var istemem çok pahalı derdim sonradan kafama dank etti kese aynı iş aynı sen neyin tasarrufunun peşine düşüyorsun insanlar gününü gün ederken. ben sadece istemeyi bilmiyordum onuda öğreniyorum artık yavaş yavaş

Zeytin istiyorum bir aydır diyor kadın ya! Kilosu 20 TL en iyisi, ekmek için abiden para istemek ne Allah aşkına!! SGKya gidip sorun. Vergi beyannamesi yapılırken gelir gider gösterilir. Eğer abi alıyorsa da yıkın ortalığı, basın dükkanı. Evi terk edeceğim bu ne insafsızlık diyin!! İnanamıyorum size. Biraz dik durun!

Sanki adamin hovarda oldugunu abiyle elti de biliyor ve o yuzden de pek gorusturmuyor olabilir. Bu hikayenin altindan cok seyler cikacak gibi...

Son düzenleme:
Hanfendi neden israrla esinizden kaynakli denen mesajlara cevap vermiyorsunuz. Belliki var bir seyler sizi de ima edince susturduguna göre. Esiniz aptal mi o kadar dipdibe calstigi abisi kandirsin. Babam da esnaf öyle kucuk hilelerle böyle bir yasam kalitesi farki cikmaz ortaya. Sorunu esinizde arayin kimseyi bilmeden zan altinda borakmayin

Komşu anlatayım.
Babaları 3 oğluyla birlikte çalışıyor.
Adam oğullarının hepsine aynı parayı veriyor.
Annemin komşunun kocası parasını az söyler, eve para vermez, evine eşya almz bakmaz, karısına bakmaz, karı da kızda gözü vs vs.
( Bu arada vabalari hepsine ev aldı)
Diğer kardeşleri evlerine dört dörtlük bakıyor, evlerine bakarlar, eşyalarını alırlar, karılarına bakar değer verirler.
Bu kadın hop oturup hop kalkıyor. Yok şöyle yok böyle, bide burnunu işlerine de sokuyor.
Millet elini eteğini çekti.

Bı adam dışarda yemek yerse, evine bakmaz yok derse, eviyle ilgilenmezse, ki rahatsızlık geçirmişsiniz. Tabi ki arada fark olacak.

Benim (Rabbime hamd olsun nasip eyledi, sizleri de Rabbim feraha çıkarsın inşallah tez vakitte) eşim maddi olarak kazancı iyi.
Atıyorum iki aile diyelim 15 bin TL maaş alıyor.
Benim eşim parayı iyi değerlendirir geçen gün bı kaç saatte kağıtlardan parasını ikiye katladı.
Bı kaç gün öncede örnek atıyorum, 10 bın TL kağıt aldı iki günde baya para kazandı.
Para işi / okulu, olduğu için harcamaları, değerlendirmeleri çok iyi biliyor.
Ve evine çok bağlıdır.
Aynı maaşı aldığımız aile ile aramızda fark olacak.

Bazı değerlendirmeleri iyi yapmak gerekli.

Yanlız 4 bin TL ye ev kira, özel okul, bahsettiğiniz çanta, evde ki konfor kesinlikle olacak iş değil. Bunu anlayabilmek için dahi olmaya gerek yok.

Yanlız felç geçirmişsiniz ve bı çok operasyon olmuşsunuz. Bende çok zorlu ameliyatlar oldum.
Aklıma gelince yaşadıklarım ağlama krizlerine giriyorum.
İnşallah Rabbim sizi maddi, manevi, sağlık olarak çok çok çok feraha çıkarır kapılar açar.

Çıkmaz çıkması için bunu kurcalayacak biri lazım
Ben bu konuda o kişiyi göremedim.
Konu sahibi iyi niyetli. Kim kocasina inanmaz ki. O da yillarca inanmis. Ama bakmis ki eltiyle hayatlari farkli, ortada bir yanlislik oldugunun farkinda da belki de nereden arastiracagini bilmiyor. Bir de felc gecirmis ameliuatlar da olmus. Saglik durumu elvermediginden de arastiramiyor olabilir.

Eşinizin abisinin 4 bin tl maaş ile 2 çocuğunu özel okula gönderip rahat bir hayat sürmesi imkansız. Herkesin dediği gibi eşinizin size param yok diye yalan söylediğini düşünüyorum. Ve nedense benim aklıma ilk olarak, sizi aldattığı, sevgilisi olduğu, on ev tuttuğu ve onunla çok harcadığı geldi. Eşim hep dışarda yemek yiyor demişsiniz, bir halt karıştırıyor bence.

Arnavutlarda benzer durum oluyor bütün yetki abi de oluyor ama abi de bütün malları yiyor

İsin icinde baska seyler var burdan biz bile anladik insallah konu sahibi de tez zamanda anlar.ama benim dikkatimi ceken sey su,cocuklarini herseyden mahrum eden sert davranan bir es icin seviyorum diyebilmek.hastayim muhtacim dese anlarim ama cocuklara bu sekilde davranilmasina karsilik hala seviyorum demek cok garip.sevmek ne gece bogarim valla oyle adami.cocuklarim benim kirmizi cizgim babası bile olsa kimse sert davranamaz.

Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam
Başka bir ev acmissa da mı susacaksiniz? Eğer öyle bir şey varsa gözlerine dizlerine dursun. Gerçekten rahatsız edici bir sakinliginiz var. Sayfaları okudum çoğu üye delirmiş kizmis siz hala uyustum diyorsunuz evet zor bir iş. Bununla yüzleşmek zor olmalı Allah yardımcınız olsun ama başka birine alıyorsa para siz evde çocuklarınızla çoğu şeyden mahrumsaniz neye yarar yüzleşmek yüzleşmemek? Bismillah diyin ve adım atın ya gizli iz sürün elti ile konuşmak gibi ama onlar da biliyorsa olayı ve karı koca arasına girilmez bizden olmasın derlerse sizi uyutmaya devam ederler. Ya da eşinize hesap sorun akşamları iz sürün. Yapın bir şeyler çocuklarınız için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…