hah evet bu ikisinden biriBen zaten adamın gelirinin 4 bin olduğunu iddia etmedim. 4 bin geliri düşünerek bir hesap yaptim. Herkes o adam çalışan demiş. Gerçekten 4 bin olsa gıda hariç temel ev masraflarını çıktıktan sonra bile elinde kalan para ile hergun dışarı da yiyemez.
Bence olaylar su sekil de:
1. Ikisi ortak ama konu sahibi saf olduğundan ve ortak dükkandan maaş degil de kâr payı alındığını bilmediğinden eşine 4 bin maaş alıyoruz demiş ve eşi de bunu yutmuş. Parayı eşinden gizleyerk mal kaçırıyor.
2. Eşinin metresi ve ayrı bir evi var, asıl para akışı oraya gidiyor.
Ben zaten adamın gelirinin 4 bin olduğunu iddia etmedim. 4 bin geliri düşünerek bir hesap yaptim. Herkes o adam çalışan demiş. Gerçekten 4 bin olsa gıda hariç temel ev masraflarını çıktıktan sonra bile elinde kalan para ile hergun dışarı da yiyemez.
Bence olaylar su sekil de:
1. Ikisi ortak ama konu sahibi saf olduğundan ve ortak dükkandan maaş degil de kâr payı alındığını bilmediğinden eşine 4 bin maaş alıyoruz demiş ve eşi de bunu yutmuş. Parayı eşinden gizleyerk mal kaçırıyor.
2. Eşinin metresi ve ayrı bir evi var, asıl para akışı oraya gidiyor.
Birde çocuklar için debeleniyorum demişsiniz, debelenmis haliniz buysa..
Size de kızdım eşinizin haricinde, çocuklar 2-3 haftada pazarın yapıldığı, zeytinin bir aydır alınmadığı, yırtık ayakkabı giydikleri ama her gün dışarıda yemek yiyen kendilerine karşı sert bir baba ve tüm bunlara sessiz kalan bir anneyle büyüyor.
Çalisacak durumda degilmis galiba felç gecirmişZaten olan hep cocuklara oluyor.
Baba umursamaz, sevgisiz,
Anne saf, sorumsuz.
Velev ki durum bu, gerçekten eşiniz kazandığı yetmiyor, çocuklarınıza şunu yaşatacağınıza girin bir ise çalışın bir zahmet.
Çok çok acil iş bulun.
Hem dışarıda hayatı görür, biraz kendinize gelirsiniz, hem yakında kocanız sizi terk edeceği için ayaklarınızın üstünde durmaya alışmış olursunuz.
Bana da öyle geliyor. Çocuklarını bile görmüyor adamın gözü. Görecek başka şeyleri var demek ki.Ben 2 diyorum adam her gun disarda yiyormus. Bence adamin ayri evi var oraya yediriyor paralari
Ya eşiniz size kendi maaşını az söylüosa belki eşiniz parayı baska yere harcıyodur.sadece karsı tarafa degil objektif bakmak lazmEşim ve abisi ortak güzel de bir işi var(kazanç bakımından) maaşlar da aynı ikimiz de (4bin) senede üç beş defa görüşürüz en fazla eşim eltime sinir olduğu için beni de görüştürmez samimi olma der kaynımla da anlaşamıyor zaten biraz tuhaf aşırı kıskanç kendini beğenmiş bişey. Neyse benim içimi acıtan şey hazmedemediğim konu şöyle....
Ben iki üç ayda bi pazar yapabiliyorum meyveyi nadir görüyorum.bunlara ne zaman gittiysek maşallah kuş sütü eksik. Marka çantayı ve ayakkabıyı bırak replikasını dahi alamıyorum iki ay önceki Beymen bugünkü lacoste çantayı inceledim kesinlikle orjinal fiyatları bilen bilir ben iki senedir kopmuş bi çantayla geziyorum. Kabanlarının çeşidini markalarını sayamıyorum bile ben pazarda en uygun olanı alıp senelerce giyiyorum sadece o da değil kaynımın ayakkabıları çocuklarınınkiler de aynı. Ve en önemlisi iki çocuğu da özel okulda(biri kültür koleji biri helen doron) şimdi ben nasıl inanayım aynı maaşı aldığımıza.
Eşime bi iki sene önce söyledim bunu aşırı tepki verdi abisine çok güvendiği için o öyle biri değil olsa bile seni ilgilendirmez hakkım varsa ahirette alırım bu konuyu sonsuza dek kapa dedi. Eşimin gözünü açması için ne yapabilirim. Eltimi kıskanmıyorum onun sahip olduklarında gözüm yok zaten iki binlira da gidip bi çantaya vermem. Tek istediğim eşitlik. Tüm iş yükü eşimin omzundayken ben gün gelip ekmek alcak parayı bulamazken bunların böyle yaşaması moralimi bozuyor yaşasın benden iyi durumda olması güzel fakat gözüme sokmasın tabi. İnatla heryerden ezme çabası beni bunalttı. Bana önerileriniz nelerdir
Kaynınızın eşinin ailesinin durumu iyi olabilir.Eğer öle yapıosada kaynınız gercekten eşinizin yapıcak bişryi yokEşim ve abisi ortak güzel de bir işi var(kazanç bakımından) maaşlar da aynı ikimiz de (4bin) senede üç beş defa görüşürüz en fazla eşim eltime sinir olduğu için beni de görüştürmez samimi olma der kaynımla da anlaşamıyor zaten biraz tuhaf aşırı kıskanç kendini beğenmiş bişey. Neyse benim içimi acıtan şey hazmedemediğim konu şöyle....
Ben iki üç ayda bi pazar yapabiliyorum meyveyi nadir görüyorum.bunlara ne zaman gittiysek maşallah kuş sütü eksik. Marka çantayı ve ayakkabıyı bırak replikasını dahi alamıyorum iki ay önceki Beymen bugünkü lacoste çantayı inceledim kesinlikle orjinal fiyatları bilen bilir ben iki senedir kopmuş bi çantayla geziyorum. Kabanlarının çeşidini markalarını sayamıyorum bile ben pazarda en uygun olanı alıp senelerce giyiyorum sadece o da değil kaynımın ayakkabıları çocuklarınınkiler de aynı. Ve en önemlisi iki çocuğu da özel okulda(biri kültür koleji biri helen doron) şimdi ben nasıl inanayım aynı maaşı aldığımıza.
Eşime bi iki sene önce söyledim bunu aşırı tepki verdi abisine çok güvendiği için o öyle biri değil olsa bile seni ilgilendirmez hakkım varsa ahirette alırım bu konuyu sonsuza dek kapa dedi. Eşimin gözünü açması için ne yapabilirim. Eltimi kıskanmıyorum onun sahip olduklarında gözüm yok zaten iki binlira da gidip bi çantaya vermem. Tek istediğim eşitlik. Tüm iş yükü eşimin omzundayken ben gün gelip ekmek alcak parayı bulamazken bunların böyle yaşaması moralimi bozuyor yaşasın benden iyi durumda olması güzel fakat gözüme sokmasın tabi. İnatla heryerden ezme çabası beni bunalttı. Bana önerileriniz nelerdir
Ya kizlar siz dedektif gibisiniz valla. Hic aklima gelmedi. 4000 maasla gecinilir evet. Konu sahibi asgari ucretle geciniyormus gibi anlattiklari. Belki de paralar metrese gidiyor, olabilir.Ben 2 diyorum adam her gun disarda yiyormus. Bence adamin ayri evi var oraya yediriyor paralari
Yada eşiniz kazancını tam söylemiyo olabilir size.Bide bazıları gerçekten o kadar çok cebınde para olmasada markalara takık ki.Eşim ve abisi ortak güzel de bir işi var(kazanç bakımından) maaşlar da aynı ikimiz de (4bin) senede üç beş defa görüşürüz en fazla eşim eltime sinir olduğu için beni de görüştürmez samimi olma der kaynımla da anlaşamıyor zaten biraz tuhaf aşırı kıskanç kendini beğenmiş bişey. Neyse benim içimi acıtan şey hazmedemediğim konu şöyle....
Konu sahibi felc gecirmis, kac kez ameliyat olmus.Bu kadar kotu durumda iken baskalari ne yapiyor diye bakacagima ve eskmle laf dalasi edecegime calisirdim. Bence siz de calisin.
Çalisacak durumda degilmis galiba felç gecirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?