Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence eşiniz o 4 bin maaşı bile almıyor ortak aile işleri öyle olur abisi eşinize harçlık verir gibi 50 yüz artık keyfine göre harçlık veriyodur kalanıda kendileri boldan bola harcıyordur yoksa 4 bine çok boldan bola olmasada güzel bi şekilde geçinirdiniz kavgayı ve huzursuzluğu göze alarak bu çanta özel okul mevzularını neden haftada 1 pazar yapamadığınızı konuşun

hah evet bu ikisinden biri

Ben 2 diyorum adam her gun disarda yiyormus. Bence adamin ayri evi var oraya yediriyor paralari

Zaten olan hep cocuklara oluyor.
Baba umursamaz, sevgisiz,
Anne saf, sorumsuz.
Velev ki durum bu, gerçekten eşiniz kazandığı yetmiyor, çocuklarınıza şunu yaşatacağınıza girin bir ise çalışın bir zahmet.
Çok çok acil iş bulun.
Hem dışarıda hayatı görür, biraz kendinize gelirsiniz, hem yakında kocanız sizi terk edeceği için ayaklarınızın üstünde durmaya alışmış olursunuz.

Çalisacak durumda degilmis galiba felç gecirmiş

Ya eşiniz size kendi maaşını az söylüosa belki eşiniz parayı baska yere harcıyodur.sadece karsı tarafa degil objektif bakmak lazm

Sen bi ara eltiyi. De ki elticim aldıklarınızda gözüm yok allah daha çok versin de bu iki kardeş nasıl ortak böyle? Siz bizim paralarımızı mı yiyorsunuz?
Kışkırtınca elti sinirle doğruyu söyler.
Ya ne ortağı ya çalışan senin kocan der, ya da sen git o paraların hesabını kocana sor der.
Sonra siz de yaprak dökümündeki gibi ağzımızın tadı kaçmasın der oturursunuz.

Kaynınızın eşinin ailesinin durumu iyi olabilir.Eğer öle yapıosada kaynınız gercekten eşinizin yapıcak bişryi yok

Ben 2 diyorum adam her gun disarda yiyormus. Bence adamin ayri evi var oraya yediriyor paralari
Ya kizlar siz dedektif gibisiniz valla. Hic aklima gelmedi. 4000 maasla gecinilir evet. Konu sahibi asgari ucretle geciniyormus gibi anlattiklari. Belki de paralar metrese gidiyor, olabilir.

Yada eşiniz kazancını tam söylemiyo olabilir size.Bide bazıları gerçekten o kadar çok cebınde para olmasada markalara takık ki.

Bu kadar kotu durumda iken baskalari ne yapiyor diye bakacagima ve eskmle laf dalasi edecegime calisirdim. Bence siz de calisin.

yani o eve 4bin giriyor olabilir ama eşinizin aldığı miktar 4bin değil bence.aldığınız maaş o kadar yokluk çekecek bir maaşta değil yani.en azından temel ihtiyaç konusunu çözsün eşiniz.siz neysede çocuklara yazık.arkadaşların dediği gibi bence eşiniz ya aşırı cimri siz gözden çıkarmış ya da başka bir durum var ortada.sizin uyanmanızı istemediği içinde o şekilde sert bir tepki vermiştir.yoksa abisinin o kadar rahat yaşayıp sizin yaşamamanınız dışardan yardım almıyorlarsa mümkün değil.çocuklar özel okula bursla gitse bile marka giyiniyorlar,lüks yaşıyorlar diyorsunuz.iki çocukla 4bin maaşla bunlar çok mümkün değil.bu işin sonu kötü.eğer ortada aldatma gibi bir durum varsa kaldıramayacaksanız,boşanma ihtimalini göze almıyorsanız sakın peşine düşmeyin ne diyelimaldattığı ortaya çıkıp karısı boşamayan adamlar iyice arsızlaşıyor.

Çalisacak durumda degilmis galiba felç gecirmiş

E bu adamın nesini seviyormuş, seviyorum diyor?
4000 lira ile her gun disarida yerken bu kadar geçirilir
Bazı arkadaşlar e yeter falan demiş de, nereye yetiyor?
1600 kira, 1000 fatura
Kaldı 1400
Adam her gün 30 lira dışarıda yediğine verse,
Kaldı 500, hadi 500 değil, 1000 kalsın.
Mutfak masrafı, deterjanı, çocukların ihtiyaçları, kıyafetleri, bu kadar yaşanır 1000 liraya.
Adam masum, abisi ile aradaki uçurumu görmeyecek kadar salaksa, salak olduğu için ne sevgim ve saygım kalır.
Yok diğer ihtimal, başka yerlere para yediriyorsa, yine ne saygım ne sevgim kalır
Sevilmez yani
Evladını, karısını, bu duruma düşüren adam sevilmez.

Ya baska bi is yapiyorlar kayniniz yada sizin bilmediğiniz baska biseyler var mutlaka 4 bin tl iyi bi gelir eviniz kira değilse ve borcunuz yoksa meyve alamama orneginz biraz tuhaf geldi.

Eşiniz kötü bir baba ve eş malesef , kendi gezip tozup yiyip içiyor paraları ,kendine harcıyor belliki, orda burda karı kızla yiyor paraları anlayacağın o sebeplede hesapta parası yok görünüyor ,elti ve kayninizla neden gorusturmedigide böylece ortaya çıkıyor cocuklar adına üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…