Siz abinin sizi dolandirdigini dusunuyorsnuz ama eşiniz size zeytin almaktan aciz sizin yediğinizi içtiğinizi umursamayan bir saf mi? Yapmayın yaa. Resmen beyniniz yikanmisİşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Valla bu hikayenin sonu ben çoçukken izlemiştim babam ile amcamdaEşim ve abisi ortak güzel de bir işi var(kazanç bakımından) maaşlar da aynı ikimiz de (4bin) senede üç beş defa görüşürüz en fazla eşim eltime sinir olduğu için beni de görüştürmez samimi olma der kaynımla da anlaşamıyor zaten biraz tuhaf aşırı kıskanç kendini beğenmiş bişey. Neyse benim içimi acıtan şey hazmedemediğim konu şöyle....
Ben iki üç ayda bi pazar yapabiliyorum meyveyi nadir görüyorum.bunlara ne zaman gittiysek maşallah kuş sütü eksik. Marka çantayı ve ayakkabıyı bırak replikasını dahi alamıyorum iki ay önceki Beymen bugünkü lacoste çantayı inceledim kesinlikle orjinal fiyatları bilen bilir ben iki senedir kopmuş bi çantayla geziyorum. Kabanlarının çeşidini markalarını sayamıyorum bile ben pazarda en uygun olanı alıp senelerce giyiyorum sadece o da değil kaynımın ayakkabıları çocuklarınınkiler de aynı. Ve en önemlisi iki çocuğu da özel okulda(biri kültür koleji biri helen doron) şimdi ben nasıl inanayım aynı maaşı aldığımıza.
Eşime bi iki sene önce söyledim bunu aşırı tepki verdi abisine çok güvendiği için o öyle biri değil olsa bile seni ilgilendirmez hakkım varsa ahirette alırım bu konuyu sonsuza dek kapa dedi. Eşimin gözünü açması için ne yapabilirim. Eltimi kıskanmıyorum onun sahip olduklarında gözüm yok zaten iki binlira da gidip bi çantaya vermem. Tek istediğim eşitlik. Tüm iş yükü eşimin omzundayken ben gün gelip ekmek alcak parayı bulamazken bunların böyle yaşaması moralimi bozuyor yaşasın benden iyi durumda olması güzel fakat gözüme sokmasın tabi. İnatla heryerden ezme çabası beni bunalttı. Bana önerileriniz nelerdir
Eşime bi iki sene önce söyledim bunu aşırı tepki verdi abisine çok güvendiği için o öyle biri değil olsa bile seni ilgilendirmez hakkım varsa ahirette alırım bu konuyu sonsuza dek kapa dedi. Eşimin gözünü açması için ne yapabilirim.
Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
Ben olsam abiyi coktan arayip isin aslini astarini sorardim. Sonra durumu anlatirdim
Bu nasl bir yorumBak eşiniz abisi ile ortak iş yapıyor yani maaşlı değil her ay mesela 20 milyar kazandı bu parayı masrafları ayırıp yarı yarıya paylaşıyor olması lazım yani eşiniz sizi kandırıyor ve hayatında başka bir kadın var ac gözünü ac
Miss,Valla panpa adam her aksam disardaysa, her gun lokantaya gidecek hali yok ya .... belli ki ev acmis birine oraya gidiyor paralari da oraya yediriyor konu sahibesine gelince de yok. Ustteki mesajima konu sahibesi adami is cikisi nereye gidiyor takip etsin/ettirsin yazdim iddialiyim bu isten cok kotu kokular geldi burnuma adam hayirsiz ve hovarda
Bu konuyu baştan sona okudum maalesef öyle ki hayatında başkası bile olsa bu kadın boşanmazBu nasl bir yorumHayatnda başkası yoksa bu kadının aklına soktuğunuz şüphenin üzerine yuvasnda çıkacak olan huzursuzluğun vebalini nasl ödeyeceksiniz ?
Adam her akşam dışarda yemek yiyor mutfak alışverişi yapmıyor elti ile karısının gorusturmuyor 1600 kira veriyor ee adam reklam şirketi var ama maaşlı gerisini sen düşünBu nasl bir yorumHayatnda başkası yoksa bu kadının aklına soktuğunuz şüphenin üzerine yuvasnda çıkacak olan huzursuzluğun vebalini nasl ödeyeceksiniz ?
Bu konuyu baştan sona okudum maalesef öyle ki hayatında başkası bile olsa bu kadın boşanmaz
Niye abisinden alıyor parayı? Ortak değil mi bunlar? Ne kadar ihtiyacı varsa gitsin kasadan alsın. Neymiş o öyle sadaka verir gibi 5 tl vermekİkinci dediğini düşünüyorum. Çünkü bazen ekmek istiyorum param yok diyo abimden alırım diyo abisi 5₺ vermiş iki ekmek alıp geliyo
Evine zeytin almıyor çocuklar yırtık ayakkabı ile geziyor ama ne hikmetse elti 4 milyarla çocuklarını koleje gönderiyor marka takılıyor ve eltide çalışmıyorAdam her akşam dışarda yemek yiyor mutfak alışverişi yapmıyor elti ile karısının gorusturmuyor 1600 kira veriyor ee adam reklam şirketi var ama maaşlı gerisini sen düşün
valla 5.800 maaşla biz tek çocuğu koleje veremedik.ev var araba var ama kolej işi falan öyle 4.000 tl ile olabilecek şeyler değil.o işte başka bir iş var.bence eşinizin abisi gelirini ailesiyle harcıyor.sizin eşiniz size 4000 diyor olabilir mi ?Benim de iki oğlum var
Yani şmdi benim eşimde abisiyle kendi işlernde çalışıyor ama eşim ortak olmak istemediği için çalışan olarak devam ediyor ona göre maaş alıyor belki öyle birr durum vardr ama eşi ortak sanıyordur diye düşündüm bende devamnda neler söylendi blmiyorumAdam her akşam dışarda yemek yiyor mutfak alışverişi yapmıyor elti ile karısının gorusturmuyor 1600 kira veriyor ee adam reklam şirketi var ama maaşlı gerisini sen düşün
Eğer öyle ise eşiniz şartları kötü olsa çıkar başka yerde çalışır yada başka iş kurar dimi bu şekilde yasacaksaYani şmdi benim eşimde abisiyle kendi işlernde çalışıyor ama eşim ortak olmak istemediği için çalışan olarak devam ediyor ona göre maaş alıyor belki öyle birr durum vardr ama eşi ortak sanıyordur diye düşündüm bende devamnda neler söylendi blmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?