Eşime bi iki sene önce söyledim bunu aşırı tepki verdi abisine çok güvendiği için o öyle biri değil olsa bile seni ilgilendirmez hakkım varsa ahirette alırım bu konuyu sonsuza dek kapa dedi. Eşimin gözünü açması için ne yapabilirim.
Boşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
İşi ikisi kurmuş olsa eşiniz çalışan, abi patron ama haberiniz yok diye düşünürdüm ama babalarından kalmış.
Mal alıp satmıyorlar ki adam kasadan cebine para atıyor olsun. Reklam işi yapıyorlarmış.
Hangi iş için ne kadara anlaşıldı, ne kadar ödeme alındı, ellerinde şu an kaç iş var bellidir. Abinin eşinizi dolandırması imkansız yani.
Yani asıl siz açın gözünüzü, eşinizin gözünde bir problem yok.
"Seni ilgilendirmez" dediği şey evinizin geliri, tabii ki ilgilendirir. Neden "ne demek ilgilendirmez lan, evde yiyecek lokma yok, çocukların gtünde don yok" diyemiyorsunuz?
Bu nasıl sakinlik, ben bile çıldırdım oturduğum yerde.
Bir zeytin için sizi yalvartan, çocuğunu imkanı olduğu halde yırtık ayakkabıyla dolaştıran adamın nesini seviyorsunuz?
Doğurduğunuz çocukları kendi babalarından bile koruyamayacaksanız neden çocuk yapıyorsunuz?
Eltinizin marka çantaları yerine neden çocuğunuzun yiyemediği zeytini sorgulamıyorsunuz?
Sağlık durumunuz çalışmanıza engel olabilir.
Abisinin bilmediğiniz bir geliri yoksa ve tüm o rahat yaşantı şirketten kazandıkları parayla sağlanıyorsa çalışmanıza gerek kalmaz zaten.
Karşı taraf iki çocuğunu kolejde okutup, üstüne o kadar rahat yaşıyorsa kazançlarını düşünün artık. Siz eşinizden alacağınız nafaka ve tazminatla çalışmadan da yaşarsınız eminim.
Tek yapmanız gereken gözünüzü dört açıp delil toplamak ve iyi bir avukat bulmak.
Gördüğünüz gerçeklere rağmen "boşanamam, seviyorum" diyecekseniz de aç aç oturun, yapacak bir şey yok.