Komşu anlatayım.
Babaları 3 oğluyla birlikte çalışıyor.
Adam oğullarının hepsine aynı parayı veriyor.
Annemin komşunun kocası parasını az söyler, eve para vermez, evine eşya almz bakmaz, karısına bakmaz, karı da kızda gözü vs vs.
( Bu arada vabalari hepsine ev aldı)
Diğer kardeşleri evlerine dört dörtlük bakıyor, evlerine bakarlar, eşyalarını alırlar, karılarına bakar değer verirler.
Bu kadın hop oturup hop kalkıyor. Yok şöyle yok böyle, bide burnunu işlerine de sokuyor.
Millet elini eteğini çekti.
Bı adam dışarda yemek yerse, evine bakmaz yok derse, eviyle ilgilenmezse, ki rahatsızlık geçirmişsiniz. Tabi ki arada fark olacak.
Benim (Rabbime hamd olsun nasip eyledi, sizleri de Rabbim feraha çıkarsın inşallah tez vakitte) eşim maddi olarak kazancı iyi.
Atıyorum iki aile diyelim 15 bin TL maaş alıyor.
Benim eşim parayı iyi değerlendirir geçen gün bı kaç saatte kağıtlardan parasını ikiye katladı.
Bı kaç gün öncede örnek atıyorum, 10 bın TL kağıt aldı iki günde baya para kazandı.
Para işi / okulu, olduğu için harcamaları, değerlendirmeleri çok iyi biliyor.
Ve evine çok bağlıdır.
Aynı maaşı aldığımız aile ile aramızda fark olacak.
Bazı değerlendirmeleri iyi yapmak gerekli.
Yanlız 4 bin TL ye ev kira, özel okul, bahsettiğiniz çanta, evde ki konfor kesinlikle olacak iş değil. Bunu anlayabilmek için dahi olmaya gerek yok.
Yanlız felç geçirmişsiniz ve bı çok operasyon olmuşsunuz. Bende çok zorlu ameliyatlar oldum.
Aklıma gelince yaşadıklarım ağlama krizlerine giriyorum.
İnşallah Rabbim sizi maddi, manevi, sağlık olarak çok çok çok feraha çıkarır kapılar açar.