- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
ay çok pardon duru yaBir kere akp.li değilim demiştin oysa,sana içim ısınmıştı,bütün hayallerimi yıktın
arada oluyo öyle banada birine tam ısınıcam cıks bi kelimesi beni bitiriyo
TKPliydim ben, yeni döndüm AKPye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok pardon duru yaBir kere akp.li değilim demiştin oysa,sana içim ısınmıştı,bütün hayallerimi yıktın
ay çok pardon duru ya
arada oluyo öyle banada birine tam ısınıcam cıks bi kelimesi beni bitiriyo
TKPliydim ben, yeni döndüm AKPye
üzgünüm beni böyle sev sevecekseeennn ....Tiken tiken oldum yeminlen,Akp.li değilim deyince ölümüne muhalefet olursun ne güzel arada paslaşırız sanmıştım büyük hayal kırıklığına uğrattın beni,feci durumdayım... Dur kankalarımı toplayıp geleyim bir spa masajı olur,bir melisa çayı olur ,ne bileyim sana iki aikido olur sakinleştirsinler beni içim soğusun
üzgünüm beni böyle sev sevecekseeennn ....
isabet olurSeni görmezden geliyorum artık
şimdi senin deyiminle linç edenlerden biri olarak cevap vereyim onun durumu çok farklı.Yok vallahi ben bu forumda vakti zamanında samimi olmamakla ve vicdansizlikla suclandiysam asla eleştiri yapmam burda. Mesela bak kakao ve benin başına gelenlere. Kadin gayet objektif bir şekilde eleştiri de yapiyordu ama sen de bir öylesin bir böyle diye linc ettiler gecen gün. Ben bu duruma dusurmem kendimi.
Bir kere akp.li değilim demiştin oysa,sana içim ısınmıştı,bütün hayallerimi yıktın
Tiken tiken oldum yeminlen,Akp.li değilim deyince ölümüne muhalefet olursun ne güzel arada paslaşırız sanmıştım büyük hayal kırıklığına uğrattın beni,feci durumdayım... Dur kankalarımı toplayıp geleyim bir spa masajı olur,bir melisa çayı olur ,ne bileyim sana iki aikido olur sakinleştirsinler beni içim soğusun
Mesela işte bu Erdoğan aşığı arkadaş da AKPye oy verecek ben de fakat ikimizde birbirimizden çok farklıyız bu konuda.Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş
Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...
aa cidden mi?Reisle
Akp icin ilk gordugum elestiriyi begenecegime soz vermistim.Mesela işte bu Erdoğan aşığı arkadaş da AKPye oy verecek ben de fakat ikimizde birbirimizden çok farklıyız bu konuda.
İnsanları AKP den soğutmak için birebir kendisi. Ben bile her yazısını okuduğumda Erdoğandan biraz daha soğuyorum.
Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş
Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...
Pek akp eleştirilmemiş ama akpye körü körüne bağlı üye eleştirilmişAkp icin ilk gordugum elestirel yazıyı begenecegime soz vermistim.
Evet ama bu da onemli bence.Pek akp eleştirilmemiş ama akpye körü körüne bağlı üye eleştirilmiş
Kardelen imzada propoganda yapmak yasak değil mi?Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş
Erdoğan hiç bir zaman Davasını ve Dava arkadaşlarını satmadı!!!!..işte bu kişi bırak milleti akp li yapmayı bizzat soğutur.
Erdoğan sevgisinin içi öyle boş ki ona methiyeler dizmekten kendine gelmiyor.
gayesi makam ve mevki olup davasini satan adam ile işi olmazmış. e bu övgüler kime o zaman? amcama mı?
işte böyle körü körüne bağlılık çok tehlikeli hangi lidere olursa olsun.
Kesinlikle katılıyorum. Aynen çok doğrudur öngörü. Hepsinden oy alıp koalisyona girer.Kursun parti,akp-mhp-chp li hepsinden oy alır,sonra gelir akp ile koalisyon kurar,ötekiler yine dımdızlak ortada kalır
Belkide bu bir plandır kimbilir
Sana bir kerem bana kaç kez dedi akepeli değilim diye..Bir kere akp.li değilim demiştin oysa,sana içim ısınmıştı,bütün hayallerimi yıktın
Hangi imzaymış o?!Kardelen imzada propoganda yapmak yasak değil mi?