Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

ay çok pardon duru ya :KK43:
arada oluyo öyle banada birine tam ısınıcam cıks bi kelimesi beni bitiriyo :KK70:
TKPliydim ben, yeni döndüm AKPye :KK70:

Tiken tiken oldum yeminlen,Akp.li değilim deyince ölümüne muhalefet olursun ne güzel arada paslaşırız sanmıştım:KK50: büyük hayal kırıklığına uğrattın beni,feci durumdayım...:KK43: Dur kankalarımı toplayıp geleyim bir spa masajı olur,bir melisa çayı olur ,ne bileyim sana iki aikido olur sakinleştirsinler beni içim soğusun :KK12:

Tiken tiken oldum yeminlen,Akp.li değilim deyince ölümüne muhalefet olursun ne güzel arada paslaşırız sanmıştım:KK50: büyük hayal kırıklığına uğrattın beni,feci durumdayım...:KK43: Dur kankalarımı toplayıp geleyim bir spa masajı olur,bir melisa çayı olur ,ne bileyim sana iki aikido olur sakinleştirsinler beni içim soğusun :KK12:
üzgünüm :KK43: beni böyle sev sevecekseeennn .... :KK6::rolleyes:

Yok vallahi ben bu forumda vakti zamanında samimi olmamakla ve vicdansizlikla suclandiysam asla eleştiri yapmam burda. Mesela bak kakao ve benin başına gelenlere. Kadin gayet objektif bir şekilde eleştiri de yapiyordu ama sen de bir öylesin bir böyle diye linc ettiler gecen gün. Ben bu duruma dusurmem kendimi.
şimdi senin deyiminle linç edenlerden biri olarak cevap vereyim onun durumu çok farklı.
Çünkü kakao nun daha dogru duzgun bir msji yok siyaset ile ilgili, topige gelir ortalığı karıştırır üstü kapalı hakaret eder ve sonra ay canım sen de çok tatlısına bağlar gider. işte onu eleştirdiğim nokta bu.

mesela elit81 var kız akp li sonuna kadar savunuyor ve onu böyle linç etmedi kimse ya da seni? karşılıklı atışmalar laf vurmalar her konuda var bazen birbirimizi desteklediğimiz bile oluyor hatta değil mi?

Yeşil çayla yoga da iyi gelir cınım..

Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş :KK12:
Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...:63:
12112195_701617593273270_5594608556277069090_n.jpg
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...:63:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Mesela işte bu Erdoğan aşığı arkadaş da AKPye oy verecek ben de fakat ikimizde birbirimizden çok farklıyız bu konuda.
İnsanları AKP den soğutmak için birebir kendisi. Ben bile her yazısını okuduğumda Erdoğandan biraz daha soğuyorum.

Abdullah Gül hemen basın açıklaması yaptı tamamen yalan ve uydurma Bi haberdir diye. Gördünüzmü haberlerde bilmiyorum Diğer sayfaları okumadım ama

Mesela işte bu Erdoğan aşığı arkadaş da AKPye oy verecek ben de fakat ikimizde birbirimizden çok farklıyız bu konuda.
İnsanları AKP den soğutmak için birebir kendisi. Ben bile her yazısını okuduğumda Erdoğandan biraz daha soğuyorum.
Akp icin ilk gordugum elestiriyi begenecegime soz vermistim.

işte bu kişi bırak milleti akp li yapmayı bizzat soğutur.

Erdoğan sevgisinin içi öyle boş ki ona methiyeler dizmekten kendine gelmiyor.

gayesi makam ve mevki olup davasini satan adam ile işi olmazmış. e bu övgüler kime o zaman? amcama mı?

işte böyle körü körüne bağlılık çok tehlikeli hangi lidere olursa olsun.

Kardelen imzada propoganda yapmak yasak değil mi?

işte bu kişi bırak milleti akp li yapmayı bizzat soğutur.

Erdoğan sevgisinin içi öyle boş ki ona methiyeler dizmekten kendine gelmiyor.

gayesi makam ve mevki olup davasini satan adam ile işi olmazmış. e bu övgüler kime o zaman? amcama mı?

işte böyle körü körüne bağlılık çok tehlikeli hangi lidere olursa olsun.
Erdoğan hiç bir zaman Davasını ve Dava arkadaşlarını satmadı!!!!..
Birileri gibi, kendisine güvenip dostum dediği adama kasetlerle kumpas kurup koltugundan edip onun koltuguna oturmadı!...
Elinde imkan varken Cumhurbaşkanlığı koltuguna oturmayıp o makamı dava arkadaşına ikram ederek,ne kadar Koca Yürekli Mert Adam gibi ADAM Olduğunu tüm Dünyaya Gösterdi!..
Bizim bu Sevdamız körü körüne bağlılık değildir.Körü körüne bağlılık atatürkün partisi diyerek,partinin başında iş bilmeyen adamların olmasına rağmen sırf atatürkü partisidir diye körü körüne oy verenlere söyleyin siz onu:KK59:Ssk teslim edildiği ve daha devletin bir kuruluşunu yönetmeyi beceremeyip yüzüne gözüne bulaştıran adama devlet teslim etmeye kalkanlara söylemek lazım onu:KK70:

Kursun parti,akp-mhp-chp li hepsinden oy alır,sonra gelir akp ile koalisyon kurar,ötekiler yine dımdızlak ortada kalır :KK53:
Belkide bu bir plandır kimbilir :KK59:
Kesinlikle katılıyorum. Aynen çok doğrudur öngörü. Hepsinden oy alıp koalisyona girer.
Bir kere akp.li değilim demiştin oysa,sana içim ısınmıştı,bütün hayallerimi yıktın :KK61:
Sana bir kerem bana kaç kez dedi akepeli değilim diye..
Ama resmen kadınlar kolu başkanı çıktı. Şaşırdım mi hayir:KK53:

X