Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

1. Bilinmesini isterim ki tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır.

361 retweet775 favori
  2. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum.

252 retweet484 favori
  3. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Beni tanıyanlar en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir.

248 retweet473 favori
  4. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir.

Neden korktunuz ki kendisi cb iken bile siklikla ters dusuyorlardi.Babacani gozden cikaran ama tepkiden korkup tekrardan listeye alan da erdogan...Kitabini da okursaniz da biraz da olsa fikir edinirsiniz.
Baya paniklediler yalniz yureklerine su serpildi oylari bolunecej diye :))

zaten Bahçeli'de söyledi.Seçim sonrası Akp milletvekillerinden ayrılıp yeni parti meclis içinde kurulacak.Değişen bir şey yok.Bence haber tamamen doğru.

1. Bilinmesini isterim ki tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır.

361 retweet775 favori
  2. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum.

252 retweet484 favori
  3. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Beni tanıyanlar en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir.

248 retweet473 favori
  4. Abdullah Gül ‏@cbabdullahgul 2 sa.2 saat önce
    Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir.

Adam açıklamış ama boşuna. Abdullah Gül'ün de haberi olmayabilir parti kuracagindan bence kesin kuracak ama Abdullah Gül'ün haberi yok bundan daha :))

Ben Abdullah Gül'ün ifadelerini ne kadarkibar dile ggetirdiğini bildiğim için inanmadim habere zaten. Orda bahsedilen kesinlikle Abdullah Gül'ün sözleri olamaz. Agzina yakışmaz.

Adam açıklamış ama boşuna. Abdullah Gül'ün de haberi olmayabilir parti kuracagindan bence kesin kuracak ama Abdullah Gül'ün haberi yok bundan daha :))

Ben Abdullah Gül'ün ifadelerini ne kadarkibar dile ggetirdiğini bildiğim için inanmadim habere zaten. Orda bahsedilen kesinlikle Abdullah Gül'ün sözleri olamaz. Agzina yakışmaz.

ajandama not aldım.Seçim sonrası hatırlatacağım size .:KK48:,
zaten haberdeki sözlerde kibar bir dil kullanılmış.

adam yalan,uydurma, art niyetli demiş. söylediklerim çarpıtıldı dese neyse adam daha ne desin yahu?

Ben RTEcilerin bu habere neden itiraz ettiğini anlamıyorum.

Reis zaten bu adamla sorun yaşadı, ters düştü, başbakanlık bekleyen Gül MV adayı bile olmadı. Yani partinin kurulurken 2. adamı olan şahısın partide esamesi okunmuyor.

Eee ne şimdi sizi rahatsız eden? Bu haberin doğru olma olasılığının sizi rahatsız etme sebebi oy kaygısıysa bunu söyleyin, Gül bunu yapmaz demeyin, yok Gül'ü seviyoruz diyorsanız RTE neden böyle dürüst bir adamı sevmiyor ve iplemiyor?

Partiden çok kopan oldu ve kopanlarda içerideki yozlaşmadan ötürü koptuğunu söylüyor. Bir partiden bu kadar muhalif çıkması normal olabilir mi?

Reis zaten bu adamla sorun yaşadı, ters düştü, başbakanlık bekleyen Gül MV adayı bile olmadı. Yani partinin kurulurken 2. adamı olan şahısın partide esamesi okunmuyor.

Eee ne şimdi sizi rahatsız eden? Bu haberin doğru olma olasılığının sizi rahatsız etme sebebi oy kaygısıysa bunu söyleyin, Gül bunu yapmaz demeyin, yok Gül'ü seviyoruz diyorsanız RTE neden böyle dürüst bir adamı sevmiyor ve iplemiyor?

Partiden çok kopan oldu ve kopanlarda içerideki yozlaşmadan ötürü koptuğunu söylüyor. Bir partiden bu kadar muhalif çıkması normal olabilir mi?

Biz de Abdullah Gül'ün de Erdoğan'ın da yeri ayrıdır. Onlar ayrismis olabilir. Yeri geliyor iki kardeş bile ters dusebiliyor.

Ben ikisinin de yine ayni yolda yürüdüğünü görmek isterim açıkçası.

Olur da Abdullah Gül parti kurar da başa gelirse ben buna üzülmem. Davamiz bir bizim :)

Partiden çok kopan oldu ve kopanlarda içerideki yozlaşmadan ötürü koptuğunu söylüyor. Bir partiden bu akdar muhalif çıkması normal olabilir mi?
RTEci değilim, sadece AKP seçmeniyim. kendi adıma açıklama yapayım.
haber yalanmış Abdullah Gül kendi resmi hesabından duyurdu. açık açık yazarak.
benim merak ettiğim şu;
ölümüne akp karşıtı olanlar şuan Abdullah Gül'den neden medet umuyor?
ayrıca Abdullah Gül'ün bunları dediğine inanıyorsunuz, çok iyi tanıyomuş gibi, adam yalanlıyor buna neden aa yalan habermiş deyip kenara çekilmiyosunuz.?
velevki Gül yeni bi parti kuracak, ozaman oylarınızı onamı vereceksiniz?
yoksa akpnin oyları bölünecek diye içten içten seviniyosunuz?
seçmeni olduğunuz partiye güvenin lütfen, akp içinden çıkmış birilerinden medet ummayın.

X