- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
Yasak olmasına rağmen ders kıtapları çoğunlukla göstermelik olup ya tüm dersler ya da kaynak kitaplardan müfredat takip ediliyor.Çoğu zaman okul ders kitaplardan gidilmiyor.
Sosyal medya demişkentwitter bile tehlikede.
Tehlikenin farkında mısınız ??
büyük bi sorun olduğu ortada o zaman
ben de yetersiz olduğunu düşünüyorum zaten projeye yapmaya yönelik olduğunu ama bu derece kullanılmadığını bilmiyordum
ek kaynak olmadan dersler yapılamıyosa çok saçma olur tabi
tweeter konusunda sizin demek istediğinizi anlıyorum tabi haklısınız
ama diğer taraftan biz de sorunumuzu bu sayede çözdük mesela
aslında bütün insanlar birleşip organize olup bu konuda milli eğitim bakanına yüklense belki dikkate almak zorunda kalabilir
kitapların israf olması konusunda geridönüşüm konusu çok önemli buna teşvik edilebilir
biz hiçbir şekilde tepki göstermeden beklersek te olmaz ki bi şekilde şikayetlerimizi dile getirmek zorundayız
sadece kendi kendimize konuşarak hiçbirşeyi çözemeyiz
ayrıca bu konularda eleştirirken düzgün bi şekilde dalga geçilmeden dile getirilse sorun anlaşılıyo ama sırf karalar gibi dalga geçer gibi eleştiriler benim hoşuma gitmiyo doğrusu
o zaman sırf eleştirmek için eleştirmiş hissi uyanıyo bende
üstelik ben herhangi bir partiyi de desteklemiyorum tarafsız bakmaya çalışıyorum ama yorumlarda bi taraf sırf hükümeti karalamaya diğer taraf sa her türlü savunmaya geçmiş gibi görünüyo
o yüzden ricam herkes eksik gördüklerini polemiğe girmeden doğru düzgün anlatsa çok daha güzel bi ortam olur
Son düzenleme: