Abartmış mıyım? :))

Cikisinizi anlamsiz buldum. Adam neden gitmedin ya da su saatte git dememis ki gittin mi demis. Gereksiz olmus lafiniz.

Sadece gidip gitmedigini sormuş, dün öyle anlaşmışsiniz cunku. Neden gitmedin, git vs dese hakli tepki olurdu ama siz kendinizi kurmuşsunuz eşinizin bi lafini bekliyormussunuz gibi zaten.

Tatlım size kötülük yapan eşinizin annesi
Hamilelik hormonlarını kv üzerinde deneyin
Eşiniz kötü bir şey dememiş yani

Ama takdir ettim sabrınızı

Nasıl katlandınız öyle bir cadaloza

Anlattıklarım bişey değil ya bide :):) kadın yatak odamı bile sağa sola anlatan bir tip. Ve ben buna rağmen yanlız yaşıyor diye vicdan yapıp gidiyorum. Başkası olsa gitmezdi bile. Eşim için yani onu yalnız bırak ak istemiyorum her gidişinde.

Ben de eşim olmadan gitmem.
Abartili bir tepki gibi geldi eşiniz hakkaniyetli birine benziyor.

Bi zahmet hakkaniyetli olsun :)) bende zamanında çve hala çok hakkaniyetli davranıyorum herşey karşılıklı :)
Bu kadın sağda solda yatak odamı konuşan biri. Minibüste milletin içinde kocanla bu gece ayrı yat diyen biri. Ve ben hala yanlız diye vicdan yapıp görüşüyorum.
Kaldı ki eşime asla annesini kötülemedim sadece gittin mı ben 1 buçuk saat sonra gelicem gitseydin demesine uyuz oldum

gebes ortada bısey yok ya neyını abartmısmıyım dıyrsun

Süper demişsin bazen bende saçma sapan çıkışlar yaparım ama ilerisi için yolu kapanmak için olur bu çok da güzel olur

Sadece gidip gitmedigini sormuş, dün öyle anlaşmışsiniz cunku. Neden gitmedin, git vs dese hakli tepki olurdu ama siz kendinizi kurmuşsunuz eşinizin bi lafini bekliyormussunuz gibi zaten.

Annesiyle ilgili bu konuda bana baskı yapmasına izin vermek istemiyorum.
Daha önce de görüş git gel annemi çağır gibi kelimeler etmişti bende o yüzden önünde duriym diye

Arkadaslar abartmissin demisler yok esin sadece sormus filan bence ne niyetle sordugunu anladiginiz icin gerekeni yapmissiniz hic de abartıp kabartmamissiniz cok guzel olmus ahzina saglik :)

Arkadaslar abartmissin demisler yok esin sadece sormus filan bence ne niyetle sordugunu anladiginiz icin gerekeni yapmissiniz hic de abartıp kabartmamissiniz cok guzel olmus ahzina saglik :)

Tabiii ki ne niyetle sorduğu belli :) yoksa neden 1 buçuk saat önce arasın dimi ama
Bende zaten bu konuda düşüncelerimin hala aynı olduğunu belirtmek için söyledim. Değişti sanmasın

abartmıssınız :)
kayınvalıdenıze kızgınlıgınızı esınızden cıkarmayın bence

abartmıssınız :)
kayınvalıdenıze kızgınlıgınızı esınızden cıkarmayın bence

Her zaman yaptığım birşey değil zaten yahu :)
Bildiği halde anneme erkenden git demesine sinir oldum bide buna ısrar etmesine. Gerek yok yani yönlendirir gibi gittin mı diye aramaya. Ben onun annemle olan ilişkisine karışmıyorum ki. Bide ben annesi konusunda gayet ılımlı davranan biriyim. Hadi alışveriş yapalım annene,hadi anneni dışarıya çıkaralım diyen biriyim. Ama yanlız olarak yarım saat dahi olsa geçirmeye tahammülüm yok çünkü çok saçmalıyor ve sinir bozuyor.
Erkeklere yüz vermeye gelmiyor zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…