Kayinvalideniz ile böyle bir hesap kitap anlaşmazlığı varsa onunla neden konuşmadınız neden yeri geldiğinde sustunuz o lafını ederken siz de neden düşündüğünüzü söylemediniz de içinize attınız ki.
Bakın bu sorunları herkes yaşıyor meblağ ufak da olsa büyük de olsa yaşanıyor yani.
Benim kayinvalidem de fakir ayaklarına yatar ben de şükretmesini bilmeyen insanlardan hoslanmam. Kayinvalidem pederim oglumuzun dugununu yaptik diye gezindiler ortalıkta bi de taktiği 4 bileziği geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde takmak için babababababa..
Ben de şöyle yaptım kayinvalidem bana kalmaya geldiğinde konu oraya geldi ve açtım ağzımı yumdum gözümü. Kalp kırmadan!!
Güzel güzel anlattım yüzleştim ve ona sordum şimdi sorarım sana anne sence düğünü kim yaptı? Doğru haklısın demekten başka cevap veremedi çünkü haklıydım kendi kardeşleri bile utanmıyor musun ayıp düğünde ne taktın da geri istiyorsun demişler hep . Kusura bakma ben altını kaynımın karısına verecek kadar enayi değilim dedim takı takip görevimizi yaparız yardım isterse baş tacı ama üzgünüm vermem dedim.
Sorunları konuşarak hallerim dumanla haberleşme ile anca kendinizi yersiniz .
Arayıp sormuyorsanız sizin bileceğiniz iş henüz cok yeni evlisiniz ilerde bunları mi takmışım diceksiniz.
Kilicdaroglu cumhurbaşkanımıza neden beni aramıyorsunuz diye sitem etmişti
Cumhurbaşkanımız da peki "sen niye beni aramıyorsun sayın kılıçdaroğlu ara sen ara o zaman" demişti