- 9 Ağustos 2021
- 15.161
- 51.567
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Uçuk çıkmadan önce birşey olmaz inşallah . Eşimde de çıkmıştı kayınvalidenizin ağız salgisinin bebeğin ağzına girmesi lazım da öyle birşey olsun . Tabi takip et ama inşallah olmaz .Hassasiyetini anlıyorum
Benimde kayınvalidem dün geldi öğlen bişey yoktu öğleden sonra uçuk çıktı kadında
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Anne uçuk menenjit yapıyor körlük sağırlık yapıyor çok riskli bebekler için dedim
Gerçekten mi dedi kadın, ciddiye almaz saniyodum ama çocuğu bırakıp hemen annesine gitti kalmaya
Hiç küsme darilmaca yok tamamen korktu da gitti kadincagiz
Kaynanam böyle olunca dışarıdan duyduğum okuduğum Kaynanalar şaka gibi geliyor bana
Ama bliyorum gerçek
Dünden beri mesela bende çocuğun her hareketine bakıyorum bir hastalık durumu var mı anormal bişey var mı diye
İyice terelellendim
İnsan anne olunca başka oluyomus
Emzirirken neye küsüp gittiler bende onu anlamam emzirmek için odaya cekileceksin tabi ki ?
Bende kusecekler laf edecekler korkusuyla gelene gidene emzirmek zorundayim kusura bakmayın olur mu biraz uzun sürüyor diye binbir bel bukmeyle gönül almayla odaya çekiliyorum
Valla emzirirken odaya girmişim eşim de geldi beş dk odada durmusuz bir saat olmus . Bence o biraz bahane oldu zaten cocukls ilgili kural koymama taktılar