Abartiyomuyum sabir mi etmeliyim

Ben 22 esim 26 iyi bi isi var bi sirkette

Çok küçük değilsiniz

Aile işi de değilmiş

dönmeseydiniz keşke ev taşınıncaya kadar

Kv yukarıdakileri sayarken bir Allah ın kulu da biriktirmeseydin bu kadar olanı olduğu zaman söyle dememiş.

gelinliği denememişsin olmuş bitmiş, ısıtıp öne sürmenin bir anlamı yok

Ailenin rızası vs derse eşin işiniz uzun; net tavır yoksa sonu zor gibi

önce sözünü tutup ev bulduktan sonra dönseydiniz evinize...

Evet ama bana hep dedi sen gel bana destek cik daha iyi olacak guven niye guvenip gelmiyosun dedi geldim kendi sozlerini hatirlattim bana diyoki ben kendimi daha iyi hissedecem sanmistim ama oyle olmadi bilemedim :s

ayrılalım diye değil cnm kafa dineleme maksadıyla biraz ayrı kalın bu sürede de zaten düşünme fırsatı olur eşinin

ayrılalım diye değil cnm kafa dineleme maksadıyla biraz ayrı kalın bu sürede de zaten düşünme fırsatı olur eşinin

Iste bes hafta ayri kalmastik tasinmiyacaz diyen adam tamam soz dedi oylelikle tasinmaya karar verildi aileyede gidip gelme arayi sogutmamaya tamam dedim oylede yaptim ama ailesi sagolsun susmuyo iki yuzluluk son hiz devam

Yine evden ayrıl ev tutmadan da dönme bu kadar net. Bu adamın başka türlü ev tutacağı yok. Tutmazsa da dönme. Sana değer vermeyen biriyle ömür tüketme.

Emin ol uzağa taşınırsanız kocanız düzelir bir iki gün takar sonra oh be der kaynanan o kadar laf ederken sen dinledinmi merak ettim. Ben bi tek kocamla evlendim valla

Emin ol uzağa taşınırsanız kocanız düzelir bir iki gün takar sonra oh be der kaynanan o kadar laf ederken sen dinledinmi merak ettim. Ben bi tek kocamla evlendim valla

Hayir tabiikide o yuzden kotu gelin oldumya. Gidip sorsak biz naptikki oglum der. Iste tasinirsak belki ama pek bisey yapmio tasinmak icin cunku istemiyo ailesinden sogucak diye odu kopuyo

tipik kaynana tipik ana kuzusu. Kendinizi bırakmışsınız siz artık bu şekilde nasıl mutlu olunurki üstelik eşiniz anasının babasının gönlünü yapmak için sizi boş vaatlerle oyalıyor ne yardan geçiyor ne serden. Karar sizin ama ev konusunda kararlı olduğunuzu gösterin ev aramadan nasıl bulacakmış beyefendi.

Sözler yerine getirilmeden,siz o eve tekrardan dönmeyecektiniz..
Yönetmeyi ilke edinmiş bir kayınvalide,eşiniz ise güvensiz.sorumluluk almaktan korkuyor..
Kısaca siz onların yönlendirdiği hayatı yaşıyorsunuz..
yazık edersiniz kendinize yorulursunuz.
anasıylamı evlendin..bu adam düzelmez..

Abartmak ne demek? Bu tarz durumlarda doğrusu sizi yatıştırıp geçer, sabredin, şunu bunu deneyin demek ama mantıklısı boşan kaç demek.. Önce eşin kendine o lafları söyletmeyecek, sizi koruyacak, arkanda duracak, fedakarlığını görüp destek olacak. ama o yok, eh bu adamı koca kabul edip hayat çürütmek niye. Kimse aşktan ölmez korkma

birak ana kuzusunu annesiyle otursun.

ailen ne diyor bu duruma?

birak ana kuzusunu annesiyle otursun.

ailen ne diyor bu duruma?

Ailem biliyolar iste itibari kalmadi cunku ayni sekilde babamada soz verdi benim yanimda ama sozunu oyaliyo babam dahada gormek istemiyo esimi

Simdi size bisey soracam kizlar ben bi yengeyle konustum bana diyoki her erkek ayni turk kulturunde var bu hani farkli biseyle karsilasmassin gibisine
Ya dusunuyorm buraya alismayi denesem artik yapamiyorum inat mi ettim nedir bilmiyorum ama olmiyorum mutlu

Aynen oyle ne benden ne ailsinden vazgeciyo dedigi sey sosyalles calis. Kararli oldugumu biliyo kendisi tasinacaz diyo ama istemedigi icin ev aramiyo Ne dusunmem gerek bilemiyorum

benim eşimde ailesini bırakıp başka şehre geldi..Her erkek aynı değil maalesef. Onun ailesi de der nerede mutluysa orada olsun derler.. Ki oğluna evlerini de istanbuldan aldılar.. KAder mi yazgı mı yanlış seçim mi bilemem ama senin imtihanında eşin sanırım..keşke dönmeseydin geri oradan çıkana kadar.

Aynen oyle ne benden ne ailsinden vazgeciyo dedigi sey sosyalles calis. Kararli oldugumu biliyo kendisi tasinacaz diyo ama istemedigi icin ev aramiyo Ne dusunmem gerek bilemiyorum
benim eşimin ailesi böyle karışan bir tip değil biz farklı şehirde yaşıyoruz eşimle bu konu yüzünden boşanma noktasına geldik. O beni seviyorsan orda yaşayalım dedi bende benim ailemde farklı şehirde bende orayı isteyim ozaman derken bulunduğumuz yerde orta noktada kalmaya ikna ettim. Mutsuz olacağım bir şehirde seninle olsam senide mutlu edemiyeceğim dedim bu böyle bazen kendi mutluluğumuzu düşünmek zorundayız bu bencillik değil.

yok canim sen orda yapamazsin mutsuzsun cünkü. inatlasmayla alakasi yok annesi huzur vermiyor ki.

tam tersi sen iyi olalim diyorsun cözüm ariyorsun ama esin yanasmiyor.

bilmiyorum böyle nereye Kadar??

Evet ve benim hatam hep dillendiriyorum ailesinin yaptiklarini cunku esim bi tavir gostermiyo. Onlarda oglumiz bizden vazgecmez diye depemize binmeye calisiiyolar. Tek istegim biraz yapilan haksizligi gorup davranmasi ama durduramiyorum kendimi niye onlari hep kotuluyosun diyo halbuki ailesi evlendigimizden beri bizi kotuluyo. Sabahta amcamla konustum agladim onlarida bosu bosuna uzuyorum ama uzaktayim ve merak ediyolar sesim ele veriyo napcam ben

Iste bes hafta ayri kalmastik tasinmiyacaz diyen adam tamam soz dedi oylelikle tasinmaya karar verildi aileyede gidip gelme arayi sogutmamaya tamam dedim oylede yaptim ama ailesi sagolsun susmuyo iki yuzluluk son hiz devam
bu defa ev tutmadan dönme. aileye yüzz verdikçe astarını istemişler onlarada mesafeni koy

offff offff çok zor olayın.sabırsız değilsin hatta aşırı sabırlısın bence başkası dayanmaz bu kadar.keşke eşine taşınacağına inanıp evlenmeseydin.çaresi de yok aslında biliyo musun.en fazla eşine katlanamadığını gösterirsin boşanacak seviyeye geldim haberin olsun dersin aileni yanına çağırırsın bana eziyet ediyolar diye o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…