Tasinamazmisiniz?
Annesi bana normal gelmedi... bi Doktora götürün o kadini
Ah canim kim istemez ki iyi olsun ailesiyle. Ama sen onun Göbek bagini bi kes. Yani seni oyalamasina izin verme... Siz uzaklasirsaniz onlar bi iki kizar ama tasina nedenlerinizide aciklayin ve iyi sebebler olsun....Esim iste tasinmak icin soz verdi ama sozunu yerine getirmek icin birsey yapmiyo. Meger ailesiyle iyi olmadan huzursuz olurmus tasinamazmis ama yaziliyiz sosyalden ev cikarsa gideriz diyo. Savas cikar ailesiyle buna eminim kolay kolay birakmazlar cunku. Istiyoki iyi olalim ailesiyle ama gidip geliorum gerektiignde gerekirse hergn gidelim sicaklik verelim diyo anlam veremiyorum. Onlar tavir aliyor biz elimizden geleni yapalim sirtimi cevirmeyim diyo ailem diyo. bende aksine zaten sevmiyorum gidip geliyorum ara sira daha ne yapiyim. Ve istemiyo tasinmayi esim onu zorlamak istemiyorum dha fazla ama onun icin burdaki hayat olmayan bi koyde yasamaya deger mi bilemiyorum
HahhahahaAbartmak mı?
Yahu tabiri caizse el birliğiyle sizi haritadan silmişler.
Ne fikirleriniz, ne de bir hayatınız var. Hayatı olmayan bir adamla evlenerek hayalet olmayı başarmışsınız, annesi elini uzatıyor, sizin içinizden geçiyor eli resmen.
Orada,o annesinin yanından uzağa taşınmaya korkan adamla biraz daha kalırsanız, yakında Casper tek yoldaşınız olacak.
Lütfen normale dönün, gereken restleri çekin ve hayatınızı geri alın o hiyerarşik manyaklardan.
Yaşınız kaç
eşinizin yaşın kaç
Eşinizin bir işi var mı
bu adam taşınmayacak gör sen.
anasının yapacaklarından korkuyor.taşınmayı göze alamıyor. ..
göz dagı vermelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?