Abartımı olmuş ??? ( resimli )

Bayanlar arasında olacak bi kına için uygun bence. Aşırı dekoltelide değil bence. Yanlarından dolayı öyle duruyor sanırım.

Derin bir göğüs dekoltesi olacağına sırttan olan dekolteyi tercih ederim.

Ben de uygunsuz bulanlardanim malesef.
Bana gore ucuz bir goruntu olusturuyor. Sanki icinde kalan birseyler varmis da hazir yakininin bir gunu varmis, sana da firsat cikmis gibi. Alakasiz cunku. Kina gecesine yakisacak bir elbise degi. Evet, butun dikkatleri uzerine cekersin, ama zerafetinle sikliginla degil. Bayagi konusurlar arkandan o gece, hazirlikli ol. :)

o akadar minide giyerim bana bıle abartı geldi abiye bayaaaaa bunlar canım.birgün sonra sonuçta düün var ozaman ne gıymeyı düşünüyorsun kına sonuçta bende daha sade bişiler giy sen düğünde abartabilirsin

bu arada pembe elbiseye bayıldım ama yer için uygun degil

hem bu ablanin dugunu kinasi.. cok yakinin bu.. istedigini giy sen..

istediğini giy diyosunuzda kına ablasının kardeşinin değil ki,
bence pembe iyi ama sanki gelin sizsiniz gibi duruyor, ama ablanız daha şatafatlı birşey giyecekse sorun olmaz herhalde ama ben siyahı daha uygun buldum..

cok ucuz duruyor uzgunum

daha zarif ve gelini golgelemeyecek bıseler secmeye calıs ben olsam oyle yapardım

Abartı ve dekolteyi geçtim, elbise bir bütün olarak çok basit duruyor. Plaj kıyafetiyle, dansöz kıyafeti arasında bir yerde sıkışıp kalmış gibi.. Bence daha zarif kıyafetler düşünmelisiniz.

Kiyafetim cokmu acik diye sormadiki
yeri degilse nerde giyecek baska ben onu merak ettim
konu sahibi bu fotodaki sizseniz cok guzel oldu
tek nokta gelini golgelemeyin

ve ayrica nerde giyilir baska bu kiyafet

Malesef bende beğenenlerden değilim canım.Çok basit vede sıradan durmuş.Vücudunun gizemi de kalmamış.Yani bu kadar açık giymek zorunda mısın.Bir de bayanlar arası olacak demişsin.Zaten erkeklerin olduğu yede bu kıyafeti(benim düşünceme göre)giymen hiç yakışık almaz,ki bayanlarda dedikodudan geri kalmazlar herhalde böyle bir kıyafet giydiğin için
Ne bileyim 3 mt kumaş ve 400 TL eleştiri alacağım belki ama o paraya yazık insan isterse çok cüz-i miktarlarda paraya bile şık olabilir.
Bana göre şık değisin

bana çok açık geldi hele ki sırtı tabi siz beğendiyseniz güle güle giyin :)

Canım bence evlenen kişiye yakın olduğun için olabilir. Zaten kına gecesi kadınlar arasında olur heralde. Erkek olmazssa rahatlıkla giyebilirsin bence.

dekolte, taşlı ve pembe olması şık olmasına yetmemiş,
mayonun üzerine giyilen kıyafet gibi çok rüküş geldi bana.

Özür dileyerekten elbisenin basit durduğunu düşündüğümü söyleyeceğim.
Göğüs dekoltesi, yanlardan yine dekolte, sırtta dekolte...
Hem seksi hem zarif gözükmek istiyorsan dekolteni hep sadece bi'yerden vermelisin.
Mesela ön kapalıysa sırtın açık olmalı gibi... Böyle ortamın kaldırsa bile çok fazla şık durmuyo -bence-.
Modacılar bile gizli dekolteler seksi gösterir, direk açınca büyüsü bozulur, basit görünür diyolar.

Bi'de çoook merak ettim sen bunları giyeceksen gelin ne giyecek

Son düzenleme:
Belki düğünde deseydiniz tamamdı ama nişan için pek uygun bulmadım ben de açıkçası

Kinqnin oldugu yer orasiysa eger bence gayet uyumlu o mekan icin. Abartili bir yanini goremedim ayrica gayet guzel tasimissiniz elbiseyi. Yaz aylarindayz v acik nezih bir yerse kina yeri gayet guzel bir tercih olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…