Abartımı olmuş ??? ( resimli )

bana kalsa kına gecesi dışarıda bir yerde olacaksa şuna benzer bir şey daha iyi olurdu: (bu bile bana fazla ya :))

2dlvud1.jpg

seninki hem çok taşlı hem çok dekolteli.
ölçüsünde olursa daha şık durursun.

bak buda çok güzelmiş canım nereden buldun bunu sağolasın

dekolteyi seviyorsun anlaşılan ama ilk elbise hoş değil tabi benim fikrim bu taşları olmasa bikini üstü gibi .madem dekolte seviyorsun fizikte düzgün çok daha şık cool elbiseler var

maşallah ne giysen yakışır. sadece bayanlar için olacağından pembeyi giyebilirsin bence.

şöyle bişey de çok hoş olur sana,

$pronovias-2014-abiye-modelleri-91.webp

Son düzenleme:
Elbisenin bir tarafı çok abartılı filan iken kesiminden dolayı üst ark kısmında bikini üstü havası var bütünlük yok pek elbisenin konseptinde. Ben şunları buldum belki size hitap edebilir.

$aşkın göksu-1.webp $aşkın göksu-2.webp

$aşkın göksu-15.webp $aşkın göksu-16.webp

$aşkın göksu-14.webp $aşkın göksu-13.webp

$aşkın göksu-12.webp $aşkın göksu-11.webp

$aşkın göksu-10.webp $aşkın göksu-9.webp

$aşkın göksu-8.webp $aşkın göksu-7.webp

$aşkın göksu-6.webp $aşkın göksu-5.webp

$aşkın göksu-4.webp $aşkın göksu-3.webp

fiziğin çok güzel elbiseyide taşımışsın. bende dekolte çok severim sen hakkını vermişsin ama elbise güzel değil taşlar çok abartılı ve bence elbise genel olarak avam duruyor..

cevrenize bağlı... bunu kaldırabilecek ortam var birde laf söz olacak ortam var...
elbise çok şık, fiziğinde uygunsa abartı durmaz...

önden değilde arkadan bakınca gerçekten çok abartılı duruyor. arkaya yama yap :)

o arkadaki şerit elbiseyi basitleştirmş sütyen kopçası gibi bence bu fiziğe daha güzel bi elbise olabilir canım tercih senin ...

Fikrimizi sorduğunuza göre söylememde mahsur yoktur sanırım.
Dansöz kıyafetinden hallice:ssz:

Son düzenleme:
Dekolte var dekolte var denir yerinde olunca güzel bence yoksa aşırıya kaçınca ucuz bir görüntü oluşturabiliyor malesef.

tarzınız gösterişli elbiselerden anlaşıldığı kadarıyla ama bukadar dekolte ucuz kaçıyor

almoroun yuklediği elbiseler harıka bıde pembe bı elbise vardı kımın yukledığını hatırlayamadım oda çok uygundu

kankamstylanın yukledığı kırmızı elbisede uygundu kına için farklı bı rengı

sırttan görünüşü hoş değil abartıdan ziyade senin fiziğine pek gitmemiş :26:

Back
X