Abartımı olmuş ??? ( resimli )

Ya ben çok merak ettim elbiseniziiii.
Acaba paylaşabilir misiniz?

Bence çok güzel olmuşsun ve hiçte abartılı değil , kına dediğin zaten süslenmek içindir :)) bi de ablanın kınasıymış zaten ablandan yakın başka kimin kınasında süslencen gayet de güzel olmuş :)))

2 elbisede kina icin fazla bence ama onemli olan senin ne dusundugun sonucta tarz renk zevk meselesi

pembe elbise bana çok avam geldi lütfen kusura bakma, sırtından sarkan ip, önündeki taşlar dekolte falan, normalde sırt dekoltesini çok severim kullanırımda ama bu elbise lütfen lütfen lütfen alınma ama kons vari geldi bana, ille iki elbiseden birini giyecem diyosan siyah olan nispeten daha hoş, nispeten diyorum tırnak içinde

soldaki resme baktımda bir arabanın içinde çekilmiş. eğer o kişi sizseniz,sanırım bir yerde daha giydiniz bunu. nerede giydiniz ve tepkiler noldu.

canım güzel fiziğin var ve elbise yakışmış .. fiyatı biraz pahalı daha ucuz bişi de bulabilirdin ama olsun ben kına gecesi için abartılı buldum ama olsun üzülme..

ha arkadaş güzeel fiziğin var dediği mesajı beğenmişsiniz. ben değilim demediğinize göre ve beğendiğinize göre sizsiniz resimdeki. tepkileri söylermisiniz oradaki..

darılma hevesini kırmak istemem ama ne bileyim çok avam bir elbise ya :S hele o taşlar vs. daha sade hafif mini etekli sofistike birşeyler bak bence. kına gecesi için de hoş değil dans ederken oynaken o etekleri ayaklarına dolaşır misafir karşılarken oradan oraya koştururken rahat edemezsin hatta terlersin. mini efil efil hoş bir elbise seç bence

Elbise çok açık.Sahnede sanatçılar bile daha kapalısını giyiyor.Kınada konuşulmak ve bütün gözlerin sizin üzerinizde olmasını istiyorsanız giyin ama burada bizlere soruyorsanız benim fikrim çok avam bir elbise giymeyin.

pembe olan hiç hoş değil bir kere abartı derecesinde açık gece kıyafeti dediğin birazda asil durmalı bu ne açıklıktan göz boğuyor
aynı dansöz kıyafeti gibi

illa bi yerlerini açacaksın yani bana göre pembenin göğüs kısmında ki taşlar elbiseyi çok basitleştirmiş.. o kadar çok dikkat çekio ki o kısım, sanki elbisenin üzerine sutyen takmışsın gibi.. mini bi elbise, azıcık da göğüs veya sırt dekoltesi olsun, zaten yeterince şık olursun.. parıldayan taşlar, assolist havası verio.. sevmiorum ben...

ha arkadaş güzeel fiziğin var dediği mesajı beğenmişsiniz. ben değilim demediğinize göre ve beğendiğinize göre sizsiniz resimdeki. tepkileri söylermisiniz oradaki..

ah be güzelim senin işin yok mu benle makara geçiyorsun anlamadım ne yazdığını bence sen bile anlamamışsındır ne yani yorum yazınca resimdeki kişi ben mi oluyor haha ne saçma düşünceler bu yorum yapmak ve beğenmek de suç oldu hey allahım ne yobaz insanlar var..

haha ne dediğini anlamadım pardon?
şöyle açıklayayım.
sizin mesajınızı konu sahibi beğenmiş. fiziğin güzel demişsiniz ya.
hah,şimdi bunu beğenince o resimdekinin kendisi olduğunu kabul etmiş oluyor ki,çoğu kişi sormuş cevap alamamış senmisin diyenlere cevap gelmemiş. taa ki sizin mesajı beğenince,anladım ki resimdeki kendisi.
bu durumda o elbiseyi bir kere daha giymiş . bu resimlere baktığımızda biri arabada ,diğeri bir kalabalık olan düğün yada nişan gibi bir organizasyonda.
bende bunu anlayınca kendisine sordum,orada tepkiler nasıldı diye.
umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Daha önceki mesajında da konuyu anlaşılır yazmıştın canım...
Bu yazdığınla ise anlayamayanlar da anlamış oldu

haha ne dediğini anlamadım pardon?

Gayet anlaşılır bir dille yazmış yazan arkadaş..

Eklediğin iki elbise de olmamış..
Basit diyelim tam kelime bu sanırım...
Hele yanlardan sütyen kısmının açıklığı

Son düzenleme:
feci bir yanlış anlama içindesiniz.:))
ben ve yobazlık.
işte bu ütopya..

hayır ben değilim , konuma yapılan bütün yorumları beğendim
çünkü düşünüp yorum yazıyorlar yardımcı olmaya çalışıyorlar olumlu yada olumsuz her yorum değerli .
O mekan düğün mekanı arkadaş düğününde giyinildi
ne tepki gösterdiler sana diye sormadım açıkçası
herkesin ortamı ve çevresi farklı ben farklı bir çevrede giyicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…