hic begenmedim
cok basit duruyor
daha agir ama yinede seksi seyler bulabilirsiniz
benim kina gecemde kendi giydigim pembe elbisem hala konusulur
ayni zamanda nikahtada giydim
aynen hem cok seksi bir elbiseydi hemde zarif
yerinde olsam öyle seyler ararim
bu bana dansöz kiyafeti gibi geldi
Kızlar hayırlı akşamlar , ya ablamın kınasına bu elbiseyi giyicem ama pek beğenmediler çok abartı olmuş hoş olmamış dediler sizcede öyle mi ? canım sıkıldı beğenerek almıştım ...
Eki Görüntüle 765116 Eki Görüntüle 765115 Eki Görüntüle 765117
sayfa 3 te ekleme yaptım omu bumu kızlar ?
canım güzel fiziğin var ve elbise yakışmış .. fiyatı biraz pahalı daha ucuz bişi de bulabilirdin ama olsunben kına gecesi için abartılı buldum ama olsun üzülme..
Bu nasıl peki onun yerine ? Yanlardan siyah tül diktirmeyi düşünüyorum kuyruk gibi
Eki Görüntüle 765128
ha arkadaş güzeel fiziğin var dediği mesajı beğenmişsiniz. ben değilim demediğinize göre ve beğendiğinize göre sizsiniz resimdeki. tepkileri söylermisiniz oradaki..
ha arkadaş güzeel fiziğin var dediği mesajı beğenmişsiniz. ben değilim demediğinize göre ve beğendiğinize göre sizsiniz resimdeki. tepkileri söylermisiniz oradaki..
şöyle açıklayayım.haha ne dediğini anlamadım pardon?
şöyle açıklayayım.
sizin mesajınızı konu sahibi beğenmiş. fiziğin güzel demişsiniz ya.
hah,şimdi bunu beğenince o resimdekinin kendisi olduğunu kabul etmiş oluyor ki,çoğu kişi sormuş cevap alamamış senmisin diyenlere cevap gelmemiş. taa ki sizin mesajı beğenince,anladım ki resimdeki kendisi.
bu durumda o elbiseyi bir kere daha giymiş . bu resimlere baktığımızda biri arabada ,diğeri bir kalabalık olan düğün yada nişan gibi bir organizasyonda.
bende bunu anlayınca kendisine sordum,orada tepkiler nasıldı diye.
umarım açıklayıcı olmuşumdur.
haha ne dediğini anlamadım pardon?
Kızlar hayırlı akşamlar , ya ablamın kınasına bu elbiseyi giyicem ama pek beğenmediler çok abartı olmuş hoş olmamış dediler sizcede öyle mi ? canım sıkıldı beğenerek almıştım ...
Eki Görüntüle 765116 Eki Görüntüle 765115 Eki Görüntüle 765117
sayfa 3 te ekleme yaptım omu bumu kızlar ?
feci bir yanlış anlama içindesiniz.:))ah be güzelim senin işin yok mu benle makara geçiyorsun anlamadımne yazdığını bence sen bile anlamamışsındır ne yani yorum yazınca resimdeki kişi ben mi oluyor haha ne saçma düşünceler bu yorum yapmak ve beğenmek de suç oldu hey allahım ne yobaz insanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?