- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
Dermal Piercing olarak aratırsanız görürsünüz, deri altına yerleştirerek yapılıyor. Örneğin bunlar gibi;
Eki Görüntüle 544489
Eki Görüntüle 544490
Paylaşım için sağol, ilk defa gördüm açıkçası. Güzelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dermal Piercing olarak aratırsanız görürsünüz, deri altına yerleştirerek yapılıyor. Örneğin bunlar gibi;
Eki Görüntüle 544489
Eki Görüntüle 544490
Eki Görüntüle 544489
Eki Görüntüle 544490
Eki Görüntüle 544489
Eki Görüntüle 544490
sanırım biz
deri altı dövme ile deri altı piercingi karıstırdık.:26:
Piercing konusundan bahsediyorlardı orada diye bunları yolladım ama ben mi yanıldım acaba?
sanırım biz
deri altı dövme ile deri altı piercingi karıstırdık.:26:
Sen piercing yazicaktin ama dovme yazdin sanirim :)
reptomim mesaj kutun dolu alakasız oldu kusura bakmayın..
Eki Görüntüle 544489
Eki Görüntüle 544490
yok canım
arkadaşlar deri altı dövme deyınce ona göre yorumladım.
sonra kediciğin yorumu okuyunca fark ettim.
kız deri altı piercing demiş.
Arkadasin bize anlatıs sekli farkli madem yaptırdın bunun orjinal adınıda bilmen gerek ne deri altı deyip bizi oyaladın=)=)desene şuna dermal diye bu arada bu cok guzel ama bende Türkiye'de hic görmedim yaptıranlar ozel msj kutum bo:):)bı adres alıversem
Günaydın surrender=)
Deri altına dövme de dediyse onunla ilgili de şunu söyleyebilirim,
parlama konusuna istinaden; uv dövmeler vardır.
Mor ışıkta parlayan. Ondan bahsetmiş olabilir.
Google görsellerde aratarak bir kaç örnek görebilirsiniz.
Deri altına dövme de dediyse onunla ilgili de şunu söyleyebilirim,
parlama konusuna istinaden; uv dövmeler vardır.
Mor ışıkta parlayan. Ondan bahsetmiş olabilir.
Google görsellerde aratarak bir kaç örnek görebilirsiniz.
bana nıye gunaydın ki? yorumları beğeniceğine yanlış anlaşılmayı düzeltseydın ya canım?
yanlış anlayan bizdik ve düzelttik.
Neon taşlı değilmi ondan bendede var:) ama oda titanium karışımı yoksa cilde zarar verir..peki derinin altında parlayan nasil oluyomus:)
Ufff surrender kızcak bisey yok ya lafın gelişi söyledim ben senin anlamadığını anlamadım deyince anladım=)=)gece gece olur böyle seyler:)