ama kimse cevap yazmamış giden yok sanırımBen de Yedigöller için konu açacaktımSana gelen yorumlardan da yararlanabilirim
Aslında biz kamp düşünüyorduk,çadır götüreceğiz ama yiyip içme konusu sıkıntı olur dimi?yedigöller de kalcak yer yokmuş sanırım ama abantta küçük butik pansiyonlar varmış
sağol canım bende kışlık düşünmüştüm, sende söyleyince emin oldum kışlık alıcam, umarım rahat bir tatil olur iki gün ama olsun yinede bebek olunca her detayı düşünmek gerekiyorCnm pansiyonu bilemem ama orası yazın bile efil efil eser o aylarda bayağı serin olur. Sonuçta dağ oralar bebişim için epey kalın kıyafet almalısın hatta kendiniz içinde.
öyle miiii hangi ayda gittiniz acabaSerin olur diye gittik kabus gibi 2 gün geçirdim, o ne sıcaktı.
Ama çalışanlar bile şaşırmıştı geçen seneki sıcağa.
Tavsiye istediğiniz konularda yardımcı olamayacağım ne yazık ki.
Ben düzceliyim sık sık gideriz ben daha orda hiç öle sıcak görmedim hatta cok iyi hatırlıyorum geçen sene agustos ayında piknik için oradaydık biz orda üşüdük otururken üzerimizi giyindik...öyle miiii hangi ayda gittiniz acaba
Eylül değil.öyle miiii hangi ayda gittiniz acaba
Ben düzceliyim sık sık gideriz ben daha orda hiç öle sıcak görmedim hatta cok iyi hatırlıyorum geçen sene agustos ayında piknik için oradaydık biz orda üşüdük otururken üzerimizi giyindik...
sizce çocukla gitmek için uygun bir yer mi peki üşütür diye korkuyorumda açıkçasıBen düzceliyim sık sık gideriz ben daha orda hiç öle sıcak görmedim hatta cok iyi hatırlıyorum geçen sene agustos ayında piknik için oradaydık biz orda üşüdük otururken üzerimizi giyindik...
şimdi internette o pansiyona bakıyodum tesadüfen memnun kalan birini duymak iyi geldi :) sağolun arayıp fiyat alayım bibiz geçen sene mayıs ayında gitmiştik. göle çok yakın değil hatta araçsız gitmek çok zor. ama fiyatı gölün çevresindekilere göre daha uygun. oda kahvaltı. kaldığımız yerin adı doğa köşküydü. mayısta biraz serindi akşamları kalorifer yanıyodu. çok temiz çok güzel bi yerdi. biz bayıldık yani tavsiye ederim.
bungalovlar çok hoş muş siz oda da mı bungalowda mı kaldınızbiz geçen sene mayıs ayında gitmiştik. göle çok yakın değil hatta araçsız gitmek çok zor. ama fiyatı gölün çevresindekilere göre daha uygun. oda kahvaltı. kaldığımız yerin adı doğa köşküydü. mayısta biraz serindi akşamları kalorifer yanıyodu. çok temiz çok güzel bi yerdi. biz bayıldık yani tavsiye ederim.